Enviament gratuït

per comandes a partir de 99€.
Aquesta oferta és vàlida per a tots els articles de la nostra botiga.

Tel. 972-208-265

WhatsApp: 644 195 771

Horari de 10:00 a 13:30 16:00 a 20:00 de DILLUNS TARDA a DISSABTE

Tanquem diumenge i dilluns al matí

Filtra per preu

Productes

Show value(s)

Visita’ns a la nostra botiga

Mostra 49–96 de 8167 resultats

  TRACTOR CORREPASSADISSOS

  SKU: J08053 Categoria:
  100,00 
  Aquest tractor de fusta amb tons blaus i verds i de formes arrodonides s’ha dissenyat per a nens a partir de 12 mesos, que desenvoluparan la seva motricitat global caminant amb aquest tractor de joguina. També us ajudarà a controlar millor els seus suports mentre descobreixen el món que els envolta. Porta incorporada una botzina per alertar de qualsevol perill i avisar de la seva arribada a la granja! A més, gràcies a les quatre rodes direccionals de goma silencioses, aquest tractor es condueix fàcilment pel camp.
 • TRACTOR CORREPASSADISSOS

  100,00 
  Detalls
 • KIT DE JOIES AMB TELER

  SKU: J07999 Categoria:
  30,00 
  El primer teler per als fans de les joies! Amb aquest kit creatiu, els nens podran, a partir de 8 anys, fer 13 joies amb comptes de rocalla utilitzant un teler, tot això amb un estil molt pop. Ideal per satisfer els petits artistes! Confeccionar els accessoris requereix destresa i concentració. La caixa conté: 10 tubs de 500 comptes de rocalla de diferents colors, fil de cotó blanc, un teler per teixir, 2 agulles i 2 fils de jade de color. S’inclou a més un fulletó amb models i instruccions per ajudar els nens. Amb el teler de fusta, podran decorar les seves joies i polseres amb caretes somrients, arc de Sant Martí, cors i molt més. Fa falta unes 2 hores per confeccionar les joies d’aquesta manualitat sinònima de calma i expressió artística. Amb aquesta manualitat creativa, els nens faran les seves pròpies creacions i després tindran la gran satisfacció de lluir-les amb orgull. I per què no regalar unes precioses polseres de l’amistat fetes a mà als amics? El teler inclòs també es pot utilitzar per fer noves creacions, fet que fa d’aquest taller de joieria una gran idea de regal.
 • KIT DE JOIES AMB TELER

  30,00 
  Detalls
 • PINTURA DE DIAMANTS CERVOL

  SKU: J07948 Categoria:
  15,00 
  Aquest kit creatiu de pintura amb brillants per a nens a partir de 8 anys requereix delicadesa i minuciositat! Amb aquesta tècnica, no cal aquarel·la ni aigua: els minibrillants de purpurina permeten recrear un quadre amb un efecte preciós. Aquest majestuós cérvol adornat amb unes boniques flors roses es completa utilitzant un punxó per anar enganxant un a un els diamants de cada color al quadre seguint els passos indicats al fullet. Ve amb un marc que es fa amb la caixa per presentar-lo encara millor. S’hi inclouen 1350 mini strass de 14 colors diferents així com un tauler i un quadrat de goma per facilitar la manipulació dels strass. Es necessiten aproximadament de 4 a 5 hores per fer el quadre. Aquesta activitat desenvolupa la concentració i la motricitat fina.
 • PINTURA DE DIAMANTS CERVOL

  15,00 
  Detalls
 • PENJOLL PER DECORAR

  SKU: J07923 Categoria:
  17,00 
  Preciós penjoll de fusta, ideal per a amants de les joies i de les manualitats creatives, que es munta i es decora amb un munt d’accessoris. Plena de flors i aus multicolors de gran bellesa. Un cop muntat el penjoll, només cal personalitzar-lo afegint adhesius i brillants. Els foradets serveixen per subjectar les arracades, mentre que els collarets i les polseres es poden penjar de les branques. El penjoll inclou un mirallet per triar les joies que millor combinen amb la roba! Dimensions: 20 x 21 cm. Aquesta activitat creativa recomanada a partir de 7 anys desenvolupa la motricitat fina i la sensibilitat artística. Aquest kit conté: 1 tauler retallat de fusta, 1 mirall, 1 làmina d’adhesius, 1 làmina de brillants, 1 cinta de ras i 1 fulletó explicatiu.
 • PENJOLL PER DECORAR

  17,00 
  Detalls
 • MANUALITATS PROJECTE PRESA DE FLORS

  SKU: J07879 Categoria:
  28,00 
  La primavera ja va arribar! Quina activitat infantil tan bucòlica! Els amants de la natura i de la decoració gaudiran amb aquest kit creatiu, amb què faran sis boniques composicions amb flors que ells mateixos hauran assecat. Aquest kit, ideal per a nens a partir de 8 anys, és perfecte per fer adorns naturals de flors i regalar-los. Amb la bonica premsa de flors de fusta, els nens podran fer: un atrapa somnis, punts de llibre, un clauer, uns quadres de paper fotosensible (amb què es fan sobresortir els contorns de les fulles i flors) i uns quadres de tataki zomé (tècnica impressió). Gràcies al fullet d’instruccions, es poden fer tots els adorns pas a pas. El kit conté una preciosa premsa de flors, 1 marc de cartó, 6 comptes de fusta, 3 fulles de paper reciclat (tataki), 4 fulles adhesives transparents, 4 fulles de paper fotosensible, 1 planxa estampada retallada, fil de cotó i 1 clauer . Es necessiten aproximadament 3 hores i 20 minuts per fer totes les activitats.
 • MANUALITATS PROJECTE PRESA DE FLORS

  28,00 
  Detalls
 • MANUALITAT CAMPANA AMB LLUM PAPALLONES

  SKU: J07878 Categoria:
  28,00 
  Aquesta és una activitat creativa per fer un fantàstic adorn per a una habitació o per al saló! Queda fantàstica gràcies a les papallones blaves i daurades, que destaquen sota la campana transparent. L’estoig creatiu conté una campana de plàstic i el seu suport de fusta, 2 làmines daurades i 3 làmines estampades retallades, una làmina de migs comptes, una base d’escuma, un filferro d’alumini flexible, una garlanda de 10 LED i la seva pila inclosa i 1 fulletó d’instruccions. Tots aquests elements serviran els nens a partir de 8 anys per fer aquest preciós objecte decoratiu acoblant les papallones i enganxant-les al filferro d’alumini. El fulletó d’instruccions inclòs permet fer l’activitat pas a pas. És una activitat original que desenvolupa la motricitat fina i la concentració i que requereix aproximadament 2 hores.
 • MANUALITAT CAMPANA AMB LLUM PAPALLONES

  28,00 
  Detalls
 • CREA BONIQUES DECORACIONS

  SKU: J07821 Categoria:
  17,00 
  Conté: 5 decoracions adhesives per completar amb 1500 perles minis, 5 cintes Activitats creatives que porten calma, concentració i apaivagament.
 • CREA BONIQUES DECORACIONS

  17,00 
  Detalls
 • TELEFON SONOR

  SKU: J05334 Categoria:
  17,00 
  Ja sabem que als nens els encanta imitar-nos quan parlem per telèfon o fem servir el comandament a distància, així que per què no donar-los el seu propi telèfon només per a ells? Adaptat per a nens a partir de 18 mesos, aquest telèfon amb so de fusta no té res a envejar als telèfons intel·ligents dels adults. Amb els seus set botons de plàstic tou que produeixen diferents sons, el nen podrà programar el despertador, fer fotos, consultar els missatges i passar hores xerrant amb els amics. I, com que cal cuidar molt les coses, el telèfon està protegit amb una funda de silicona extraïble. Quines històries o grans converses s’inventaran avui?
 • TELEFON SONOR

  17,00 
  Detalls
 • OS PUSH AND GO BIO

  SKU: TL76028 Categoria:
  29,95 
  Premeu-li el cap i mireu-lo anar! Clic, girant el cap. Roda lliure. Soroll agradable. Fomenta la interacció i el joc imaginatiu. +12 mesos
 • OS PUSH AND GO BIO

  29,95 
  Detalls
 • MAGIC SONALL BIO

  SKU: TL76026 Categoria:
  21,50 
  6+ mesos · Agiteu el sonall perquè el vostre nadó pugui sentir el so · Deixeu que el vostre nadó agafi el mànec i ajudeu-lo a sacsejar-lo · Assenyala com les perles grogues es tornen màgicament verdes i viceversa! Com més entusiasme estiguis, millor! · Animeu el vostre nadó a mirar el seu reflex al mirall.
 • MAGIC SONALL BIO

  21,50 
  Detalls
 • AMBULANCIA BIO

  SKU: TL76023 Categoria:
  11,00 
  6+ mesos · Animeu el vostre nadó a empènyer/rodar el vehicle d’un lloc a un altre; lloeu qualsevol moviment per seguir-lo. Intenteu iniciar un joc en què empenyeu el vehicle cap endavant i cap enrere.
 • AMBULANCIA BIO

  11,00 
  Detalls
 • JOC DE PESCA BIO

  SKU: TL76013 Categoria:
  33,00 
  Més de 12 mesos · A l’hora del bany, presenta al teu nadó els tres simpàtics peixos i el seu petit amic cuc. · Submergeix el peix i mostra al teu nen com fan bombolles sota l’aigua. · Mostra al teu nadó com agafar el fil de pescar per intentar atrapar un peix amb el cuc i després enrotllar-lo. · Potser haureu d’ajudar el vostre fill més petit a subjectar la vara amb una mà i a fer vent amb l’altra; els nens més grans aviat s’acostumaran a fer-ho. · Introduir les habilitats bàsiques de recompte comptant els peixos junts. · Ensenya al teu fill a fer torns amb tu i a fer mini competicions de pesca. Compteu quants peixos es capturen en un període de temps determinat. · Potser us agradarà inventar històries senzilles o cantar cançons sobre peixos per augmentar el gaudi del vostre fill durant el bany. · Sigues positiu i fes servir un llenguatge optimista per animar el teu fill petit i fer-li una sensació d’èxit.
 • JOC DE PESCA BIO

  33,00 
  Detalls
 • CAIXA D’EINES BIO

  SKU: TL76012 Categoria:
  29,95 
  Més de 12 mesos Ensenyeu la diferència entre femelles, caragols i caragols. Mostra com s’utilitzen la clau i el tornavís. Connecteu alguns caragols i femelles als panells laterals per practicar. Connecteu una femella i un caragol als connectors i mostreu com poden lliscar-hi.
 • CAIXA D’EINES BIO

  29,95 
  Detalls
 • CAIXA D’ACTIVITATS I FORMES BIO

  SKU: TL76010 Categoria:
  47,00 
  Més de 12 mesos Hi ha moltes característiques perquè el vostre fill pugui descobrir de manera independent al principi. Deixeu-lo explorar manualment la joguina, girant les nanses i aixecant les tapes. Demostreu la funció de les funcions que possiblement es perd. Mostreu al vostre fill que els sonalls de forma coincideixen amb les ranures de la forma de la caixa i animeu-lo a "penjar" la forma correcta a la ranura corresponent. Animeu-vos a fer torns: mostreu al vostre fill una forma i demaneu-li que trobi la ranura correcta fent girar la palanca o girant el mànec per girar les ranures de la forma. Parleu sovint amb el vostre fill mentre jugueu junts: feu referència a les formes pel seu color i fomenteu la coincidència i el reconeixement de colors. Mostra al teu fill el mànec de transport i fomenta el joc independent. Utilitzeu un llenguatge entusiasta amb tots els esforços del vostre fill. Ensenyeu al vostre fill com emmagatzemar les formes a la caixa quan hagi acabat.
 • CAIXA D’ACTIVITATS I FORMES BIO

  47,00 
  Detalls
 • POP-UP DINOSAURES BIO

  SKU: TL76009 Categoria:
  40,00 
  Quatre maneres diferents de pop-up dels dinosaures del nadó! Fàcil de fer servir. Ajuda amb el reconeixement de colors. Forma coincident. Adequat a partir de 12 mesos o més
 • POP-UP DINOSAURES BIO

  40,00 
  Detalls
 • TETERA CLASSIFICADORA DE FORMES BIO

  SKU: TL76008 Categoria:
  37,00 
  · Es pot utilitzar com a classificador de formes o una tetera real! · Ve amb 4 mini tasses de te que coincideixen amb els seus forats respectius. · La tapa fàcil de treure permet un accés ràpid a les tasses. · Es pot col·locar un got transparent dins de la tetera i afegir-hi líquid per permetre una experiència real de l’hora del te. · Fomenta una millor comprensió de la coincidència de colors i el reconeixement de formes. · Potencia la manipulació i la motricitat fina. · NO APTE PER A LÍQUIDS CALENTS. Els nens han de ser supervisats en tot moment mentre utilitzen líquids en aquest producte.
 • TETERA CLASSIFICADORA DE FORMES BIO

  37,00 
  Detalls
 • CLASIFICADOR DE FORMES GIRATORI

  SKU: TL76007 Categoria:
  35,00 
  Més de 12 mesos · Dona al teu nadó les diferents formes per explorar i sonar · El teu nadó descobreix com posar les formes als espais? Si no, dona pistes verbals, sense demostrar-ho directament, i mira si el teu petit ho pot esbrinar. · La majoria dels nadons d’aquesta edat necessitaran una mica d’ajuda inicialment. Mostra al teu nadó com posar les formes als espais correctes. Mostreu al vostre nadó què passa quan intenteu posar la forma equivocada en un forat. Expliqueu que no encaixa amb un llenguatge encoratjador · Parla dels colors i desafia al teu nadó perquè et mostri la forma que coincideix amb el color. · Mostra al teu nadó com treure l’extrem de la joguina per buidar el classificador: treu una forma a la vegada i desafia al teu nadó a què s’ajusti a la forma. · Augmenta el repte eliminant dues formes alhora, per completar la tasca d’una vegada. · A mesura que el vostre nadó es desenvolupi, serà capaç de resoldre el trencaclosques de manera independent utilitzant tant el coneixement de la forma com el del color. · Mostra al teu bebè com enrotllar el classificador de formes per una superfície plana; anima el teu nadó a moure’s per recuperar-lo.
 • CLASIFICADOR DE FORMES GIRATORI

  35,00 
  Detalls
 • APILADOR D’ACTIVITATS BIO

  SKU: TL76006 Categoria:
  24,95 
  Més de 12 mesos · Ensenyeu al vostre nadó com apilar les tasses, primer el més gran · Diverteix-te construint junts però també tombant-los! · Mostra al teu nadó com les tasses també encaixen una dins de l’altra · Flotar els gots de joguina a l’aigua a l’hora del bany Més de 18 mesos · Les tasses també es poden utilitzar amb eficàcia quan es juga amb sorra: utilitzeu sorra seca per abocar d’una a una altra i sorra humida per mostrar al vostre nen com construir castells de sorra emocionants. · Amaga un objecte petit sota una de les tasses, permetent que el teu fill vegi clarament quin. A continuació, barregeu les tasses i demaneu al vostre fill que agafi la tassa amb l’objecte.
 • APILADOR D’ACTIVITATS BIO

  24,95 
  Detalls
 • BOLA CLASSIFICADORA DE FORMES BIO

  SKU: TL76004 Categoria:
  29,95 
  Més de 12 mesos · Dóna al teu nadó les diferents formes per explorar i sonar · El teu nadó descobreix com posar les formes als espais de la pilota? Si no, dóna pistes verbals, sense demostrar-ho directament, i mira si el teu petit ho pot esbrinar. · La majoria dels nadons d’aquesta edat necessitaran una mica d’ajuda inicialment. Mostra al teu nadó com posar les formes als espais correctes. Mostreu al vostre nadó què passa quan intenteu posar la forma equivocada en un forat. Expliqueu que no encaixa amb un llenguatge encoratjador · Parla dels colors i desafia al teu nadó perquè et mostri la forma que coincideix amb el color. · Mostra al teu nadó com separar la joguina per buidar el classificador: treu una forma a la vegada i desafia al teu nadó a que encaixi amb la forma, fent servir molts elogis. · Augmenta el repte eliminant dues formes alhora, per completar la tasca d’una vegada. · A mesura que el vostre nadó es desenvolupi, serà capaç de resoldre el trencaclosques de manera independent utilitzant tant el coneixement de la forma com el del color. · Utilitzeu sempre un llenguatge encoratjador i de suport i lloeu la classificació reeixida. · Mostra al teu bebè com enrotllar el classificador de formes per una superfície plana; anima el teu nadó a moure’s per recuperar-lo.
 • BOLA CLASSIFICADORA DE FORMES BIO

  29,95 
  Detalls
 • OU APILABLE FORMES BIO

  SKU: TL76000 Categoria:
  33,00 
  + 6 MESSOS
 • OU APILABLE FORMES BIO

  33,00 
  Detalls
 • TANTRIX GAME PACK (Deltonics)

  SKU: TAN72002 Categoria:
  33,00 
  Descobreix la versió adaptada per a persones amb daltonisme, la més esperada de la gamma Tantrix! Una al·lucinant col·lecció de jocs de lògica amb què posar a prova el teu cervell connectant línies del mateix color, amb diferents tipus de jocs i puzles. Gaudiu en solitari o en grup d’un joc que posarà a prova les ments més despertes, en una versió adaptada per a persones amb daltonisme, el color verd s’ha substituït pel blanc! Observa les teves peces i traça la teva estratègia, trepitja el teu cervell i aconsegueix resoldre tots els desafiaments! A més, inclou bossa de viatge perquè la diversió t’acompanyi allà on vagis. Edat:+6 Jugadors: 1-6 Durada:5-40 minuts
 • TANTRIX GAME PACK (Deltonics)

  33,00 
  Detalls
 • Marcador de posició

  MAGIC SECRET LAIR DROP SERIES(English)

  60,00 
  Detalls
 • BICHOS

  SKU: HA304111 Categoria:
  7,95 
  Bestioles és un divertit joc de taula per a nens d’Haba que servirà als jugadors d’un magnífic entrenament de càlcul mental fins a 10. Hi ha bestioles per tot arreu! Però quants són exactament? Els jugadors han de memoritzar bé on s’amaguen les paneroles, els escarabats, etc., perquè han de trobar el número que han tret als daus. El que aconsegueixi calcular bé les bestioles i vagi amb compte de no destapar massa, podrà acumular el nombre més gran de fitxes i guanyarà. Edat:+6 Jugadors:2-6 Durada: 10 minuts
 • BICHOS

  7,95 
  Detalls
 • LOGIC CASE(Extensio Vacanses i Viatges)

  SKU: HA1307154001 Categoria:
  12,10 
  Es tracta de desxifrar i resoldre les tasques més diverses. El joc potencia la motivació i la competència per resoldre un problema de manera independent. Amb el llapis de fusta, els nens i les nenes poden comprovar per si sols si la seva resposta és correcta: Es pot treure la targeta o no? Un pràctic mecanisme d’autocorrecció Un cop resolta una endevinalla, el proper desafiament ens espera. Amb els sets d’ampliació de Logic!CASE es poden complementar fàcilment i flexible els sets bàsics amb un tema principal i un nou grau de dificultat més emocionant. Edat:+7 Jugadors:1 Durada: 10 minuts
 • LOGIC CASE(Extensio Vacanses i Viatges)

  12,10 
  Detalls
 • CAMI CAMALEON

  SKU: HA1307140006 Categoria:
  19,95 
  Cami Camaleó i els seus amics van a buscar insectes a la densa jungla en aquest gran joc de memòria. Els jugadors han de tenir bona memòria i poder recordar exactament on i quants insectes s’hi amaguen. Perquè volen alimentar els seus camaleons exactament amb tantes bestioles com necessitin per saciar-los. El material elaborat del joc situa d’1 a 4 jugadors en una fantàstica atmosfera selvàtica. Les simpàtiques figures del joc i els dos daus són de fusta, el tauler i les fitxes són de cartró resistent. Edat:+6 Jugadors:2-4 Durada:10-15 minuts
 • CAMI CAMALEON

  19,95 
  Detalls
 • DRAGONES DE AGUA

  SKU: HA1307133006 Categoria:
  25,00 
  Un emocionant joc de tàctica i sort Quan els dracs d’aigua emergeixen a les profunditats de l’oceà, els nens els ajuden a nedar fins a la badia dels dracs i hi ponen els seus ous. Amb la tàctica adequada, sort en llançar els daus i un comodí en el moment adequat, el drac en qüestió assolirà el seu objectiu amb una rapidesa especial. Però aneu amb compte: perillosos taurons es creuen en el camí cap a la badia! Guanya qui arribi primer a la badia amb el drac d’aigua. Edat:+5 Jugadors:2-4 Durada:15 minuts
 • DRAGONES DE AGUA

  25,00 
  Detalls
 • TRIXO

  SKU: FXG501 Categoria:
  24,00 
  El joc es desenvolupa per torns, i cada jugador haurà de col·locar les fitxes de manera estratègica per aconseguir les combinacions guanyadores. Però aquí hi ha el gir emocionant: les fitxes es poden amuntegar fins a 3 pisos, cosa que et permet crear tàctiques i bloquejar les opcions dels teus oponents amb les fitxes trixo. Però això no és tot, les fitxes de fletxes també formen part de la diversió! Amb elles, tindràs l’habilitat de moure línies senceres de fitxes, obrint noves oportunitats per assolir la victòria. Trixo és un joc que et mantindrà entretingut mentre exercites la teva ment amb estratègies avançades. Planifica els teus moviments amb cura i descobreix com bloquejar els teus oponents mentre crees oportunitats per a tu mateix/a. El joc és adequat per a jugadors de totes les edats i nivells d’experiència. Podeu jugar amb amics o familiars i gaudir d’hores de diversió i desafiament estratègic. Trixo inclou tot el que necessites per començar a jugar: la graella de 3×3, les fitxes amb símbols, les fitxes trixo i les fitxes de fletxes. Les regles del joc us guiaran perquè pugueu gaudir al màxim de l’emoció i la competència. Esteu a punt per demostrar la vostra habilitat en l’estratègia i el pensament avançat? Trixo et brinda l’oportunitat de posar a prova el teu enginy mentre et submergeixes en un emocionant joc de 3 en ratlla. Prepara’t per desafiar els teus oponents i gaudir d’una experiència plena de diversió amb Trixo! Edat: +7 Jugadors: 2-4 Durada: 15 minuts
 • TRIXO

  24,00 
  Detalls
 • RORONOA ZORO THE BRUSH VER.15 CM ONE PIECE DIORAMATIC

  SKU: BID64193947 Categoria:
  79,00 
  Banpresto presenta dins de la seva línia de productes la figura de RORONOA ZORO THE BRUSH VEURE. FIG 15 CM ONE PEU DIORAMATIC . És una figura feta en PVC. Inclou base per a la seva exposició.
 • RORONOA ZORO THE BRUSH VER.15 CM ONE PIECE DIORAMATIC

  79,00 
  Detalls
 • ARNAK:LA EXPEDICION PERDIDA(Expensio)

  SKU: BGRUNAKPESP Categoria:
  35,00 
  Les Ruïnes Perdudes d’Arnak: L’expedició perduda és l’esperada segona expansió del multipremiat joc Les Ruïnes Perdudes d’Arnak. Dissenyat per Elwen i Min, inclou nous components que s’afegeixen al títol base per multiplicar les possibilitats estratègiques a la disposició dels jugadors. A Les Ruïnes Perdudes d’Arnak, cada jugador controla un equip d’exploració que haurà de desentranyar els misteris de l’illa. Combinant les mecàniques de col·locació de treballadors i construcció de malls, els jugadors hauran de recol·lectar recursos, enfrontar-se a bèsties poderoses i avançar en la investigació d’un temple perdut. Aquesta nova expansió està pensada per utilitzar-se de dues maneres: afegint un munt de components al joc base, que permet partides en solitari o en grups de fins a 4 jugadors, o bé jugar en mode campanya, que inclou sis capítols per gaudir en solitari o parella, de manera cooperativa. Entre els nous components que afegeix L’expedició perduda hi trobem 34 noves cartes (21 objectes i 13 artefactes), 8 ídols, 5 jaciments, 4 assistents, 3 guardians, 2 líders d’expedició (per combinar amb la primera expansió del joc o per tastar la dinàmica dels líders, si no has jugat mai amb aquest mòdul) i dos nous temples alternatius, que modifiquen el tauler central i la dinàmica de recerca que es duu a terme amb la lupa i la llibreta de notes. Els dos nous líders són el periodista i la mecànica. Cadascun compta amb un set de regles específic, que alteren lleugerament la partida: el periodista rebrà més recursos en funció del nombre d’articles que vagi publicant (i podrà superar la lupa amb la llibreta al track de recerca) i la mecànica tindrà un ajudant especial, el mico Rusty, així com amb un engranatge especial que li donarà beneficis a l’exploració de l’illa. La novetat principal que incorpora l’expansió L’expedició perduda són els dos nous temples disponibles: el temple de la cataracta i el temple de l’arbre, que es fan servir durant la campanya, però també donen variabilitat a les partides del joc base. El temple de la cascada amaga misteris darrere les cortines d’aigua, des de dreceres fins i tot un nou lloc arqueològic. Per la seva banda, el temple de l’arbre donarà als jugadors la possibilitat de fer rituals ancestrals usant ídols. Prepara’t per descobrir els nous misteris que esperen a Arnak! Com a exploradors adobats haureu d’esmolar el vostre enginy per superar els nous reptes, en combinacions mai vistes de cartes i components. Mai dues partides no tornaran a ser iguals amb aquesta segona expansió. Porta el joc a un altre nivell! Edat:+12 Jugadors 1-4 Durada: 60 minuts
 • ARNAK:LA EXPEDICION PERDIDA(Expensio)

  35,00 
  Detalls
 • BOND FORGER 6 CM SPY X FAMILY FIGUARTS MINI

  SKU: BDISD654656 Categoria:
  29,95 
  Tamashii Nations presenta, dins de la col·lecció Figuarts Mini, la figura de Bond Forger. La figura fa 6 cm i apareix a l’anime "Spy X Family". Conté 1x parell de potes davanteres.
 • BOND FORGER 6 CM SPY X FAMILY FIGUARTS MINI

  29,95 
  Detalls
 • YOR FORGER (ODEKEKE OUTFIT) 9 CM SPY X FAMILY FIGUARTS MINI

  SKU: BDISD653789 Categoria:
  29,95 
  Tamashii Nations presenta, dins de la col·lecció Figuarts Mini, la figura de Yor Forger (odekeke outfit). La figura fa 9 cm i apareix a l’anime "Spy X Family". Aquesta nova sèrie Odekeke recrea els teus personatges preferits en una mida més petita i amb uns ulls realistes. Conté 1x parell de braços i 1x suport.
 • YOR FORGER (ODEKEKE OUTFIT) 9 CM SPY X FAMILY FIGUARTS MINI

  29,95 
  Detalls
 • LOID FORGER (ODEKEKE OUTFIT) 9 CM SPY X FAMILY FIGUARTS MINI

  SKU: BDISD653772 Categoria:
  29,95 
  Tamashii Nations presenta, dins de la col·lecció Figuarts Mini, la figura de Loid Forger (odekeke outfit). La figura fa 9 cm i apareix a l’anime "Spy X Family". Aquesta nova sèrie Odekeke recrea els teus personatges preferits en una mida més petita i amb uns ulls realistes. Conté 1x parell de braços i 1x suport.
 • LOID FORGER (ODEKEKE OUTFIT) 9 CM SPY X FAMILY FIGUARTS MINI

  29,95 
  Detalls
 • ANYA FORGER (ODEKEKE OUTFIT) 8 CM SPY X FAMILY FIGUARTS MINI

  SKU: BDISD653765 Categoria:
  29,95 
  Tamashii Nations presenta, dins la col·lecció Figuarts Mini, la figura d’Anya Forger (odekeke outfit). La figura fa 8 cm i apareix a l’anime "Spy X Family". Aquesta nova sèrie Odekeke recrea els teus personatges preferits en una mida més petita i amb uns ulls realistes. Conté 1x parell de braços i 1x suport.
 • ANYA FORGER (ODEKEKE OUTFIT) 8 CM SPY X FAMILY FIGUARTS MINI

  29,95 
  Detalls
 • MAZINGER Z CLAUER

  SKU: 27369 Categoria:
  14,95 
 • MAZINGER Z CLAUER

  14,95 
  Detalls
 • SPLENDOR MARVEL

  SKU: SPCSPLMA01ES Categoria:
  40,00 
  Reuneix un equip de superherois i intenta evitar que Thanos posi fi al nostre món. Les Gemmes de l’Infinit estan disseminades per tot el multiunivers. Fes servir la seva essència per a reclutar a herois i villans i obté punts d’Infinit. Reuneix els Vengadores, adquireix llocs i, quan estiguis llest, reclama el Guantelet de l’Infinit! Recluta personatges per obtenir punts d’Infinit i bonificacions que t’ajudaran a reclutar herois més poderosos i adquirir llocs fins que hagis reunit prou personatges i punts d’Infinit per reclamar el Guantelet i guanyar la partida! Edat:+10 Jugadors: 2-4
 • SPLENDOR MARVEL

  40,00 
  Detalls
 • DEADPOOL EXPANDED HERO PACK

  SKU: MC44ES Categoria:
  22,00 
  Aquest pack de 78 cartes conté: 47 cartes de l’aspecte "masacrismo"per convertir qualsevol heroi en una variant de Masacre! Un baralles complet per a Masacre, que inclou un nou aspecte: "massacrisme" Un conjunt de trobades protagonitzat pel malvat Malsacre!
 • DEADPOOL EXPANDED HERO PACK

  22,00 
  Detalls
 • RED 60 STANDARD JAPANESE JUST SLEEVES

  SKU: GGX10013ML Categoria:
  2,50 
  60 Sleeves Japanese Size compatibles amb: Yu-Gi-Oh! Naruto, i molts, molts més!
 • RED 60 STANDARD JAPANESE JUST SLEEVES

  2,50 
  Detalls
 • BLACK 60 FUNDES JAPANESE JUST SLEEVES

  SKU: GGX10012ML Categoria:
  2,50 
  60 Sleeves Japanese Size compatibles amb: Yu-Gi-Oh! Naruto, i molts, molts més!
 • BLACK 60 FUNDES JAPANESE JUST SLEEVES

  2,50 
  Detalls
 • BLUE 50 STANDARD JUST SLEEVES

  SKU: GGX10008ML Categoria:
  2,50 
  50 standard-sized sleeves. Compatibles amb: Magic: The Gathering, Pokémon, Pandemic, Flesh and Blood, Arkham Horror: LCG, Nemesis, Gloomhaven, … i molts, molts més!
 • BLUE 50 STANDARD JUST SLEEVES

  2,50 
  Detalls
 • MANTIS

  SKU: EKIMAN01ES Categoria:
  20,00 
  Mantis només té dues regles: Puntua o roba cartes mentre avances cap a la victòria absoluta o la derrota més vergonyosa. Acumula cartes iguals fent servir la teva reserva o robant dels teus oponents fins a tenir 10 a la teva pila de puntuació i no abaixis la guàrdia en cap moment o seràs tu qui en pateixi les conseqüències. Mantis està dissenyat tant per a nens com per a adults. Edat:+7 Jugadors: 2-6 Durada:10 minuts
 • MANTIS

  20,00 
  Detalls
 • EXPLODING KITTENS EL BIEN CONTRA EL MAL

  SKU: EKIEK12ES Categoria:
  22,00 
  NOVES REGLES. NOUS GATS. NOU CAOS. AQUESTA VERSIÓ ÉS L’APOSTA MÉS ARRISCADA D’EXPLODING KITTENS. COM JUGAR: Exploding Kittens és una versió altament estratègica de la ruleta russa millorada amb gatets explosius. Els jugadors roben cartes fins que algun roba un EXPLODING KITTEN Moment en què EXPLOTA i queda FORA DE LA PARTIDA. LLEVAT QUE desactiveu l’Exploding Kitten amb una pistola làser o un suèter d’herba gatera, o que s’utilitzi poderoses cartes perquè l’Exploding Kitten arribi a un altre jugador. PARTICIPA EN L’ÈPICA BATALLA DEL BÉ CONTRA EL MALAMENT AMB LES NOVES CARTES DE L’APOCALIPSI. SIGUES MÉS ASTUT QUE EL TEU OPONENT arriscant-ho tot per aconseguir la carta més poderosa del joc. INTENTA NO EXPLOTAR L’últim jugador amb vida GUANYA. CONTINGUT 55 cartes, 1 reglament, 1 tapet. Edat:+7 Durada: 15 minuts Jugadors:2-5
 • EXPLODING KITTENS EL BIEN CONTRA EL MAL

  22,00 
  Detalls
 • DOBBLE CONNECT

  SKU: DOB4CO7ES Categoria:
  16,00 
  A Dobble Connect hauràs de nomenar el més ràpid possible el símbol que té en comú amb alguna de les cartes ja col·locades. Connecta 4 cartes del teu color per guanyar la ronda i guanyar la partida. A més, tots els equips juguen alhora, així que hauràs d’afanyar-te i no perdre de vista els altres equips per bloquejar-los amb les teves cartes abans que ells facin el mateix amb tu. Edat:+8 Jugadors:2-8 Durada:15 minuts
 • DOBBLE CONNECT

  16,00 
  Detalls
 • ANT-MAN 15 CM MARVEL ANT-MAN AND THE WASP QUANTUMANIA SH FIGUARTS

  SKU: BDISD650740 Categoria:
  88,00 
  Tamashii Nations presenta, dins de la col·lecció S.H. Figuarts, la figura d’Ant-Man. La figura fa 15 cm i està basada en Ant-Man and the Wasp Quantumani. Conté 1x cap opcional sense màscara, 3x parells de mans i altres peces opcionals per recrear les teves escenes preferides.
 • ANT-MAN 15 CM MARVEL ANT-MAN AND THE WASP QUANTUMANIA SH FIGUARTS

  88,00 
  Detalls
 • MUICHIRO TOKITO 15 CM KIMETSU NO YAIBA FIGUARTS ZERO

  SKU: BDISD650610 Categoria:
  76,00 
  Tamashii Nations presenta, dins de la col·lecció Figuarts Zero, la figura de Muichiro Tokito. La figura fa 15 cm i està basada en el personatge de l’anime "Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba". Conté efectes i 1x expressió opcional. Podeu exhibir-la al costat de la figura de Mitsuri Kanroji i crear una escena d’acció (es ven per separat).
 • MUICHIRO TOKITO 15 CM KIMETSU NO YAIBA FIGUARTS ZERO

  76,00 
  Detalls
 • SANJI ROAD OF ONIGASHIMA 15 CM ONE PIECE SH FIGUARTS

  SKU: BDISD649317 Categoria:
  64,00 
  Tamashii Nations presenta per a la col·lecció S.H. Figuarts aquesta figura de Sanji vist a l’arc "The Raid on Onigashima" de l’anime One Piece. La figura fa 15 cm conté; expressió opcional per a Monkey D. Luffy – The Raid on Onigashima -S.H. Figuarts (es ven per separat), 4x parts d’expressió opcionals, 3x mans opcionals 2x dreta i 1x esquerra, peces d’efecte Diable Jambe (Black Leg Style -I/D) i peces de cuixa opcionals.
 • SANJI ROAD OF ONIGASHIMA 15 CM ONE PIECE SH FIGUARTS

  64,00 
  Detalls
 • SHENRON 28 CM DRAGON BALL Z SH FIGUARTS RE-ISSUE

  SKU: BDIDS175636 Categoria:
  95,00 
  Tamashii Nations torna a presentar aquesta figura articulada de Shenron, el símbol de l’Univers Dragon Ball. Està feta en PVC i fa uns 28 cm capturant perfectament els detalls del Drac. El set inclou una base per a exposició.
 • SHENRON 28 CM DRAGON BALL Z SH FIGUARTS RE-ISSUE

  95,00 
  Detalls
 • UNLOCK!4 EXOTIC ADVENTURES

  SKU: SCUNL04ES Categoria:
  32,00 
  Unlock! Exotic Adventures és un joc cooperatiu basat en un Escape Room. En aquesta edició, tres aventures: La nit dels espantacriatures, l’últim conte de Scheherazade i l’expedició. Exploreu una vall plena de dinosaures i salveu als membres de l’última expedició del professor Challenger! Cerca en els escenaris! Combina objectes! Resol puzles! Edat:+10 Jugadors: 1-6 Durada: 60 minuts
 • UNLOCK!4 EXOTIC ADVENTURES

  32,00 
  Detalls
 • QUICK STOP

  SKU: LCQS01ES Categoria:
  20,00 
  180 cartes de situació per a animar les tardes en família i amb amics. Reparteix 5 cartes de lletra a cada jugador i revela una carta de situació. Els 3 jugadors més ràpids a trobar una paraula amb les seves lletres guanyen, després es canvia la carta de situació. Edat:+7 Jugadors:2-7 Durada:15-30 minuts
 • QUICK STOP

  20,00 
  Detalls