web

Mostra 1–9 de 7672 resultats

  ¿QUE VES?

  SKU: CAY887 Categoria:
  17,50 

  Sí, no, això és tot el que et respondran, pregunta bé perquè puguis saber en què penses. Penso en un animal? Visc a l’aigua?
  EDAT: 5-99 ANYS
  JUGADORS: 2-6

 • ¿QUE VES?

  17,50 
  Details
 • ¿QUIEN HA SIDO?

  SKU: LDL80416 Categoria:
  15,00 

  El meu lloro NO s’ha fet caca al mig del saló, però crec que va ser el conill!" Com a orgullós propietari d’un preciós conillet, el teu deure és aclarir ràpidament els dubtes sobre ell i apuntar les sospites cap a la mascota d’un altre jugador. Per aconseguir-ho hauràs de confiar la teva memòria i la teva rapidesa de reacció, si no, pots acabar acusant una mascota innocent i havent de netejar tu tot.

  EDAT: + 6 ANYS
  JUGADORS: 3-9
  DURADA DE LA PARTIDA: 15 MINUTS

 • ¿QUIEN HA SIDO?

  15,00 
  Details
 • 1000 KM

  SKU: DIS19902 Categoria:
  29,00 

  Evita els obstacles dels teus rivals per guanyar la cursa!

  A les carreteres franceses hi havia petites roques que marcaven la distància de quilòmetres a la següent ciutat. En aquest famós i antic joc de cartes francès, els jugadors competeixen per arribar a 1000 km, mentre lidien amb obstacles durant el camí. Roba una carta, juga o descarta. Hauràs de jugar un semàfor verd per començar, juga cartes amb quilometratge, llança cartes d’atac a altres jugadors (pneumàtics desinflats, límit de velocitat), utilitza cartes de defensa (pneumàtics de recanvi, fi al límit de velocitat), juga cartes de protecció ( pneumàtic antipunxades) i tracta de ser el primer a assolir la distància.
  EDAT: + 5 ANYS
  JUGADORS: 1-4
  DURADA DE LA PARTIDA: 15-30 MINUTS
  CONTINGUT DEL JOC:
  Tauler de joc, 110 cartes (46 cartes de quilòmetres, 18 cartes d’atac, 38 cartes de defensa, 4 cartes d’ajuda i 4 cartes de protecció), 4 cotxes, 17 peons d’atac, 4 peces de protecció i dispensador de cartes.

 • 1000 KM

  29,00 
  Details
 • 12 BLOCS DE FUSTA DESCOBRIMENT

  SKU: EE33911 Categoria:
  19,50 

  Discovery Blocks de EverEarth despertarà la curiositat de qualsevol petit explorador. Aquest conjunt de colors brillants estimula els sentits i la coordinació mà-ull mitjançant l’us de diverses funcions visuals i acústiques durant el joc.

  El set Discovery Blocks consta de 7 blocs amb motius, 3 blocs amb boles o cascavells, un bloc amb mirall i un bloc amb pedres acríliques de colors.

 • 12 BLOCS DE FUSTA DESCOBRIMENT

  19,50 
  Details
 • 12 PECES MULTICOLOR DE SURO

  SKU: KD035 Categoria:
  24,95 

  Pack cork’N’play format per 12 peces multicolor dirigit al desenvolupament de la imaginació, la creativitat i la motricitat fina.
  El joc lliure permet descobrir les pròpies habilitats dels infants construint figures de diferents formes i color.

  EDAT: + 12 MESSOS
  MIDES CAIXA:7×23,7×23,4 CM
  PES CAIXA: 450 grams

 • 12 PECES MULTICOLOR DE SURO

  24,95 
  Details
 • 12 SPHERES DE SURO

  SKU: KD032 Categoria:
  24,95 

  Pack cork’N’play format per 12 spheras dirigit al desenvolupament de la imaginació, la creativitat i la motricitat fina.
  El joc lliure permet descobrir les pròpies habilitats dels infants construint figures de diferents formes i colors.

  MESURES SPHERAS: 30, 50, 50, 70

  PES SPHERAS: 3, 17, 17, 51 grams

 • 12 SPHERES DE SURO

  24,95 
  Details
 • 13 MINUTOS

  SKU: LDNV72000 Categoria:
  10,00 

  13 minuts és un joc de cartes per a dos jugadors inspirat en el seu germà gran, 13 dies. El títol es basa en el temps que triga un míssil a assolir Washington des de l’illa de Cuba.
  EDAT: + 14 ANYS
  JUGADORS: 2
  DURADA DE LA PARTIDA: 13 MINUTS

 • 13 MINUTOS

  10,00 
  Details
 • 20 PECES MULTICOLOR DE SURO

  SKU: KD037 Categoria:
  39,95 

  Pack cork’N’play format per 20 peces multicolor dirigit al desenvolupament de la imaginació, la creativitat i la motricitat fina.
  El joc lliure permet descobrir les pròpies habilitats dels infants construint figures de diferents formes i colors.
  EDAT: + 12 MESOS
  MIDES CAIXA: 26x21x11 cm
  PES CAIXA: 1.225 grams

 • 20 PECES MULTICOLOR DE SURO

  39,95 
  Details
 • 3 RING CIRCUS

  SKU: BGCIRML Categoria:
  35,00 

  El circ ha arribat a la ciutat! Sota la carpa, malabaristes, pallassos, mags, forçuts i bèsties salvatges capten la curiositat d’un públic lliurat que aplaudeix sense parar. Després de cada funció, la teva petita companyia acumula fama i pot ser que algun dia desperti l’interès de P. T. Barnum, el major magnat del circ de tots els temps.
  Dissenyat per Fabio Lopiano (Merv, Autobahn, Calimala) i Rem Conzadori i il·lustrat per Edu Valls.

  El teu objectiu és contractar artistes i oferir funcions en diversos pobles i ciutats, amb la intenció de guanyar fama. Als pobles, les funcions són fàcils de muntar i et reporten els recursos inicials per a millorar el teu elenc; les ciutats petites són una mica més exigents, però et permeten entrar en contacte amb millors artistes; el públic de les grans ciutats és encara més exigent i desitja veure números molt concrets, però actuar aquí et brinda molta més fama!
  En el seu torn, els jugadors podran contractar un artista o oferir una funció. Al principi de la partida els circs de cada jugador estan buits, amb el que serà necessari contractar per a anar formant la companyia. Les cartes d’artista atorgaran més o menys beneficis segons l’ordre en quin actuïn, amb el que una de les claus del joc consisteix a planificar molt bé els espectacles que s’oferiran.
  Si decideixen actuar, els jugadors hauran de moure’s a una casella lliure del mapa. Si es tracta d’un poble, rebran com a premi les cartes de moneda, les més bàsiques. Si actuen en una ciutat petita, depenent del nombre de pedestals que tinguin en la seva companyia, podran reclamar més o menys cartes d’entrada (les segones més valuoses) o punts de fama. En les grans ciutats s’obtenen molts punts de fama, però el públic és més exigent i sempre demanda un tipus d’artista en concret.
  Mentre el teu petit circ intenta sobreviure, el gran i esplendorós circ Barnum viatja per tot el país i, quan arriba a una gran ciutat, es duu a terme una puntuació en aquesta regió: els circs que hagin ofert aquí més funcions guanyaran encara més fama.
  Amb un art molt cuidat que evoca els cartells circenses del final del segle XIX, 3 Ring Circus enamorarà als jugadors que busquin una temàtica sòlida amb components de qualitat. També aquells que gaudeixin planejant estratègies ho passaran en gran gestionant la seva mà per a muntar la companyia més eficient, que els permeti sumar més punts de victòria en les seves actuacions. A més, el joc inclou un mode solitari dissenyat per David Turczi (autor de jocs com Imperium i d’altres modes solitari, com el de Bitoku).
  No us quedeu sense entrades per al major espectacle del món!

  Edat:+12
  Jugadors: 1-4
  Durada de la partida: 80 Minuts

 • 3 RING CIRCUS

  35,00 
  Details