Cavalls

Mostra 1–9 de 128 resultats

  BOTIGA D’EQUITACIO

  SKU: SC42568 Categoria:
  65,00 
 • Marcador de posició

  BOTIGA D’EQUITACIO

  65,00 
  Details
 • EUGA SCEWBALD 1:20 TERRIER

  SKU: CLL88891 Categoria:
  9,00 

  Aquest model de figuretes és la primera vegada que CollectA està fent una ullada a la companyia entre un petit gos de raça mixta i una suau euga. El gosset convida l’euga a jugar des de dalt de l’esquena. Mostra la proximitat dels amics animals que poden viure junts a una granja.

  DIMENSIONS:12,5cm x 10,5cm

  ESCALA: 1:20

 • EUGA SCEWBALD 1:20 TERRIER

  9,00 
  Details
 • LISA&STORM HORSE CLUB

  SKU: SC42541 Categoria:
  20,00 

  El Horse Club Lisa & Storm de l’Horse Club de Schleich® inclou la figura completament mòbil de Lisa, el seu fidel cavall capó hannoveriano Storm, així com la brida, la cadira i el casc d’equitació.
  Aquesta noia i el seu cavall de l’Horse Club Lisa & Storm de l’Horse Club de Schleich® entrenen junts cada minut lliure. No importa com exigent sigui una competició: Lisa sempre pot comptar amb Storm. Amb el seu cavall capó hannoveriano ja ha guanyat moltes competicions. La figura de la noia és completament mòbil i pot muntar el seu cavall després de ensillarlo i embridarlo. Sense oblidar el seu casc d’equitació ni la seva bonica polsera de color turquesa! Aquesta polsera uneix a les integrants de l’Horse Club. Per això mai se la treu.
  El Horse Club cobra vida: noves figures de noies estupendes i històries plenes d’aventures en el Horse Club, format per quatre amigues dels cavalls: Hannah, Sofia, Lisa i Sarah.
  La figura de Lisa compta amb total mobilitat!
  ‘Figura, cadira i brides extraïbles!
  EDAT RECOMANADA: 5-12 Anys
  DIMENSIONS: 15,5 x 5 x 18 cm (W x D x H)
  CONTINGUT:
  1 noia, 1 cavall, 1 casc de genet, 1 cadira, 1 brida amb regnes, 1 polsera
  DADA CURIÓS:
  Lisa és aventurera i gaudeix muntant al seu cavall capó també sense cadira ni regnes.

  MÉS INFORMACIÓ:
  Les figures de Schleich® estan modelades al detall i són joguines amb un gran valor educatiu.

 • Marcador de posició

  LISA&STORM HORSE CLUB

  20,00 
  Details
 • ACCESORI PER TRANSPORTAR CAVALLS

  SKU: SC42613 Categoria:
  7,00 

  Que pràctic! Al cavall de fusta es poden col·locar la cadira de muntar i la manta quan no es necessiten. I també permet tenir les brides a mà per preparar el cavall per a la següent sortida. És ideal per mantenir la cadira de muntar i els arnesos a punt i que no us perdeu!
  Una cadira de muntar en bones condicions és molt important! I no només per seure còmodament quan es munta a cavall. També ha de mantenir la seva forma perquè no fregui el llom del cavall. I el mateix passa amb les brides. Encara sort que hi ha un accessori especial per aconseguir-ho! Al cavall de fusta es poden col·locar perfectament la manta i la cadira de muntar. Les brides també es poden penjar ordenadament, i segur que encara queda lloc per al casc. Tot plegat forma el complement perfecte per al transportador de cavalls de schleich® HORSE CLUB, que es ven per separat.
  EDAT: 5-12 ANYS
  DIMENSIONS: 11 x 40 x 90 cm
  CONTINGUT: 1 cavall de fusta, 1 cadira de muntar, 1 brida, 1 manta per a cadira de muntar, 1 casc

 • Marcador de posició

  ACCESORI PER TRANSPORTAR CAVALLS

  7,00 
  Details
 • Marcador de posició

  ACESORIOS ASEOS(Horse Club)

  5,00 
  Details
 • AMAZONA AFICIONADA(Rosa)

  SKU: SC42162 Categoria:
  3,50 
 • Marcador de posició

  AMAZONA AFICIONADA(Rosa)

  3,50 
  Details
 • AMAZONA DE COMPETICIO (TURQUESA)

  SKU: SC42163 Categoria:
  3,50 

  Quan una es prepara per a un gran concurs hípic cal entrenar tots els dies amb el cavall. De vegades s’ha d’anar al recorregut de proves a primera hora del matí. A aquestes hores, al picador cobert fa encara fred. L’única solució és una armilla d’equitació ben calenteta. Cada hora que passa muntat sobre el llom del cavall, fa que aquest i l’amazona es familiaritzin l’un amb l’altre. I arriba un moment que són tan bons, que fins i tot tenen possibilitats de guanyar el concurs. I tots els esforços hauran valgut la pena.
  Curiositat:
  L’amazona de competició ha entrenat molt dur amb el seu cavall per poder guanyar el concurs.
  EDAT: 5-12 anys

 • Marcador de posició

  AMAZONA DE COMPETICIO (TURQUESA)

  3,50 
  Details
 • ANELL DE DOMATGE

  SKU: 21TV423 Categoria:
  19,95 

  Anell d’ensinistrament per als cavalls. Inclou base de fusta pintada, cartell d’entrada, tanques i pilar rotatori.

   

  Fàcil de muntar. Encaixa amb les figures Papo i altres similars en escala .

   

  Figures de Papo no incloses.

 • ANELL DE DOMATGE

  19,95 
  Details
 • AUTOCARAVANA AMB LLOC PER CAVALLS

  SKU: SC42619 Categoria:
  140,00 

  Les autocaravanes tenen espai per transportar 4 cavalls. Els cavalls es poden raspallar a l’estació de neteja i es poden rentar amb la mànega. Després surten a la pastura, que es pot muntar com es vulgui per entrenar. La piscina del sostre conté aigua de debò. És genial per fer una capbussada! A la nit tots es relaxen al voltant de la barbacoa abans ficar-se al llit. Vols muntar-te?
  ¡Increïble, aquesta autocaravana amb zona de cavalls és plena de sorpreses! A bord trobaràs tot el que necessiten la Lisa i la seva família per traslladar-se al següent concurs eqüestre amb fins a quatre cavalls. Durant el viatge no els faltarà de res i els cavalls aniran molt segurs als seus boxes. Quan arribin al seu destí trobareu un prat fantàstic preparat amb tanques. Per preparar-se de cara al concurs poden entrenar fins i tot durant el viatge amb els obstacles que porten. La Lisa no es cansa d’idear nous exercicis. I els pares? Aprofiten per gaudir de la piscina del sostre. Més tard, es reuneixen per preparar unes salsitxes i panotxes de blat de moro a la barbacoa.
  EDAT: 5-12 ANYS
  DIMENSIONS: 68 x 60 x 38 cm
  CONTINGUT: 1 autocaravana, 4 seients, 1 peça de palla, 1 taula, 2 cadires, 1 taulell de cuina, 1 escala, 4 tanques, 4 peces de fusta per a la tanca, 1 seient per al box de cavalls, 2 cortines, 2 peces de fusta, 1 motxilla, 1 barbacoa, 6 polaines de transport, 1 pinces de barbacoa, 1 baló inflable, 3 salsitxes, 2 panotxes de blat de moro, 1 mànega amb peça de terminació, 1 escombra, 1 forca, 1 contenidor d’aigua amb dispositiu de bombament. 2 barres d’obstacles, 2 barres per penjar brides, 2 suports de cadires de muntar, 3 brides, 3 cadires de muntar, 1 bala de fenc, 3 plats, 3 tasses, 1 para-sol, 3 ampolles, 1 gerro, 3 xarxa de palla , 4 obstacles de tronc, 1 os, 2 pastanagues, 1 fenc, 1 ram de flors, 1 rascadera, 1 bruza, 3 cascs, 1 casc, 1 sofà, 3 cavalls, 1 Golden Retriever, 2 mantes de tela, 3 coixins, 3 mantes per a cadira de muntar, 3 cabestres, 1 manta per a cavall, 3 figures humanes

 • Marcador de posició

  AUTOCARAVANA AMB LLOC PER CAVALLS

  140,00 
  Details