Cooperatiu

Mostra 1–9 de 38 resultats

  ALTO RIESGO(Exp:RESCATE)

  SKU: BGRESA Categoria:
  35,00 

  Rescat: Alt risc és la primera expansió publicada en castellà per al joc de taula ‘Rescat! .

  CONTINGUT DE L’EXPANSION: 2 nous edificis: el laboratori, un edifici de 2 plantes que pot ampliar-se a 3 si s’afegeix soterrani o àtic; i el taller mecànic.
  A més, hi ha nous elements de joc: finestres, dany a terra, vessaments químics, portes anti incendis i objectes explosius especials. També s’inclou una plataforma elevadora hidràulica i les nou figures d’especialistes.

  OBSERVACIONS: És una expansió, es necessita el joc bàsic per jugar.

 • ALTO RIESGO(Exp:RESCATE)

  35,00 
  Detalls
 • DETECTEAM FAMILY 1 UN HUEVO DE MAS

  SKU: L0015 Categoria:
  15,00 

  Totes les aus estan contentes amb la nova guarderia que ha obert al bosc tropical. Allí poden

  deixar tranquils els seus ous, sota la cura del lloro i el mussol, dia i nit. Però, aquest matí, ha aparegut un ou desconegut del no-res.

  Una aventura cooperativa per a tota la família. Connecteu les cartes amb informació important formant un puzle i resoleu el misteri investigant en equip el que diuen els personatges. Arribeu fins al fons de la història en aquest joc de la sèrie Detecteam Family!
  EDAT: + 10 ANYS
  JUGADORS: 2-4

 • Marcador de posició

  DETECTEAM FAMILY 1 UN HUEVO DE MAS

  15,00 
  Detalls
 • DETECTEAM FAMILY UN ROBO DELICIOSO

  SKU: L0016 Categoria:
  15,00 

  La gallina s’ha quedat muda en descobrir que el pastís que acabava de fer aquest matí ha desaparegut sense deixar rastre! Qualsevol dels veïns de la granja podria estar…

  Una aventura cooperativa per a tota la família amb un punt més de dificultat respecte a l’anterior títol "Un ou de més". Arribeu fins al fons de la història en aquest joc de la sèrie Detecteam Family!
  EDAT: + 8 ANYS
  JUGADORS: 2-4

 • Marcador de posició

  DETECTEAM FAMILY UN ROBO DELICIOSO

  15,00 
  Detalls
 • DUNGEON FIGHTER 2ª edicion

  SKU: BGDUFSP Categoria:
  40,00 

  Afila les teves armes, empunya els daus i llança’t a l’aventura! Dungeon Fighter és un joc cooperatiu d’exploració de masmorres amb un toc d’humor que ho fa únic. És obra d’Aurelià Buonfino, Lorenzo Silva i Lorenzo Tucci Sorrentino i permet partides d’uns 45 minuts per gaudir en solitari o en grup fins a 6 jugadors a partir de 8 anys. Rellançat en una enlluernadora segona edició, el joc compta amb il·lustracions noves i el reglament actualitzat.

  A Dungeon Fighter us enfrontareu a monstres de tota mena amb armes i objectes molt particulars. L’estratègia i la sort seran importants. Però la vostra habilitat serà decisiva! Per lluitar, cal llençar els daus de formes diferents i des de diferents posicions. Segons com caigui el dau en una diana de resultats tindreu més o menys èxit al combat. La glòria o el fracàs està, literalment, a les vostres mans!

  Un cop muntada la diana, que actua com a tauler central, triareu els vostres herois. Cadascun dels vuit aventurers compta amb habilitats úniques que us seran molt útils al llarg de la partida. Un cop preparats els malls de masmorra, magatzem i monstres ja ho tindreu tot llest per començar a explorar a la recerca de tresors.

  L’objectiu del joc és derrotar el cap final, que es troba a les entranyes més fosques de les catacumbes. Per representar la ruta dels herois, el líder del grup, que anirà canviant entre els jugadors a mesura que avancin, pren dues cartes de masmorra i en tria una. Després de resoldre els seus efectes, arribarà el moment de lluitar contra els monstres. Cada torn apareixerà un nou enemic que haureu de derrotar llançant els daus vermell, verd i blau. Però atenció: No val llençar de qualsevol manera! El dau ha de rebotar una vegada abans de caure en un dels espais de la diana perquè l’atac tingui èxit. Segons la vostra destresa podreu infligir tirades èpiques, però també podeu acabar debilitats i rebent cicatrius, que minvaran les vostres habilitats. Com a recompensa, els monstres us donaran or, que podreu gastar al magatzem. Al llarg de la vostra aventura podreu visitar la botiga fins a tres vegades per adquirir armes i artefactes poderosos.

  A mesura que us endinseu a la masmorra trobareu reptes més formidables: des d’habitacions especials que us demanaran llençar els daus de formes inimaginables fins a monstres amb un munt de punts de vida o que fan un munt de mal. També aconseguireu importants artefactes, com els daus blancs de bonificació, que us ajudaran en els combats.

  Dungeon Fighter disposa de tres nivells de dificultat que us permetran modelar cada partida segons l’experiència que vulgueu aconseguir. Si el grup de joc inclou jugadors primerencs o que simplement vulguin passar una bona estona, podeu preparar el joc sense que els monstres tinguin vida addicional. Si per contra busqueu un repte difícil o infernal, podeu afegir 3 o 5 cors als enemics. Sigui com sigui, Dungeon Fighter és un joc imprescindible per als amants dels títols de masmorreig. A cada partida, les rialles estan assegurades tant amb les descripcions dels monstres amb què us anireu topant, com amb les tirades de dau que us tocarà fer: a cegues, des de lluny, saltant, usant el colze. Ningú va dir que sortir airós de la masmorra fos fàcil, però sí que us assegurem que serà la mar de divertit!
  EDAT: + 8 ANYS
  JUGADORS: 1-6
  DURADA DE LA PARTIDA: 30 MINUTS
  TEMPS PER APRENDRE A JUGAR: 30 MINUTS
  TEMPS PER ENSENYAR A JUGAR: 15 MINUTS
  AUTOR: Aureliano Buonfino, Lorenzo Silva, Lorenzo Tucci Sorrentino

 • DUNGEON FIGHTER 2ª edicion

  40,00 
  Detalls
 • EL FRUTAL

  SKU: HA3403 Categoria:
  45,00 
 • EL FRUTAL

  45,00 
  Detalls
 • EL FRUTAL Ed.Aniversari

  SKU: HA306153 Categoria:
  39,95 

  Als arbres pengen les cireres, les pomes, les prunes i les peres més sucoses. Però hi ha algú que les vol robar abans: Teu, el corb, s’està apropant! Els jugadors i jugadores necessiten ara una mica de sort amb els daus. Junts intentaran agafar les fruites abans que el descarat corb arribi als arbres fruiters.
  EDAT: 3-6 ANYS
  JUGADORS: 1-8
  DURADA DE LA PARTIDA: 1O MINUTS
  CONTINGUT DEL JOC: 10 pomes, 10 peres, 10 parells de cireres, 10 prunes, 4 cistells, 1 puzle del corb (9 peces), 1 dau amb símbols de colors, 1 tauler, instruccions del joc
  IDIOMA DE LES INSTRUCCIONS: anglès, espanyol, italià, neerlandès, alemany i francès.
  OBSERVACIONS: 40 boniques fruites de fusta
  un autèntic clàssic d’HABA amb més d’1,8 milions d’unitats venudes a tot el món
  edició limitada d’aniversari a caixa metàl·lica de qualitat

 • EL FRUTAL Ed.Aniversari

  39,95 
  Detalls
 • EL GRAN LIBRO DE LA LOCURA

  SKU: BGLOCURA Categoria:
  38,00 

  Un joc cooperatiu en què hauran de treballar mà a mà si volen sortir victoriosos.

  A El gran llibre de la bogeria seran aprenents de mag. Un gol inexperts i insensats, hauran obert un vell llibre encisat, alliberant a tots els monstres que habitaven al seu interior. La seva tasca serà tornar a segellar el llibre, pàgina a pàgina, per evitar que la bogeria es descontroli.

  Memoritzessin encanteris i aprendran a dominar els elements, sempre treballant en grup per intentar que ningú perdi el seny.

  Un original joc que utilitza mecàniques de construcció de baralles de cartes, i que suposa tot un desafiament per als jugadors, ja siguin principiants o experts.

  EDAT: + 12 ANYS
  JUGADORS: 2-5
  DURADA de la partida: 60-90 MINUTS
  CONTINGUT DEL JOC: 48 Cartes de maledicció, 35 cartes de bogeria, 136 cartes d’element, 56 cartes d’encanteri, 20 cartes d’encanteri bàsic (vora blanca), 36 cartes de biblioteca (vora negra), 8 fulles de mag (amb ajuda de l’jugador al dors), 17 cartes de grimorio, 1 indicador d’innovació (llibre), 1 indicador de ronda (barret, 1 fitxes de jugador actiu, 16 fitxes d’element, 1 tauler de joc i reglament.

 • EL GRAN LIBRO DE LA LOCURA

  38,00 
  Detalls
 • EL PRIMER FRUITER (CAT)

  SKU: HA305717 Categoria:
  30,00 
 • EL PRIMER FRUITER (CAT)

  30,00 
  Detalls
 • HOGAR DULCE HOGAR O NO

  SKU: BGHOGSP Categoria:
  30,00 
 • HOGAR DULCE HOGAR O NO

  30,00 
  Detalls