Cavalls

Mostra 1–9 de 151 resultats

  ACCESORI PER TRANSPORTAR CAVALLS

  SKU: SC42613 Categoria:
  7,00 

  Que pràctic! Al cavall de fusta es poden col·locar la cadira de muntar i la manta quan no es necessiten. I també permet tenir les brides a mà per preparar el cavall per a la següent sortida. És ideal per mantenir la cadira de muntar i els arnesos a punt i que no us perdeu!
  Una cadira de muntar en bones condicions és molt important! I no només per seure còmodament quan es munta a cavall. També ha de mantenir la seva forma perquè no fregui el llom del cavall. I el mateix passa amb les brides. Encara sort que hi ha un accessori especial per aconseguir-ho! Al cavall de fusta es poden col·locar perfectament la manta i la cadira de muntar. Les brides també es poden penjar ordenadament, i segur que encara queda lloc per al casc. Tot plegat forma el complement perfecte per al transportador de cavalls de schleich® HORSE CLUB, que es ven per separat.
  EDAT: 5-12 ANYS
  DIMENSIONS: 11 x 40 x 90 cm
  CONTINGUT: 1 cavall de fusta, 1 cadira de muntar, 1 brida, 1 manta per a cadira de muntar, 1 casc

 • Marcador de posició

  ACCESORI PER TRANSPORTAR CAVALLS

  7,00 
  Detalls
 • ACESORIOS ASEOS(Horse Club)

  5,00 
  Detalls
 • AMAZONA AFICIONADA(Rosa)

  SKU: SC42162 Categoria:
  3,50 
 • AMAZONA AFICIONADA(Rosa)

  3,50 
  Detalls
 • AMAZONA DE COMPETICIO (TURQUESA)

  SKU: SC42163 Categoria:
  3,50 

  Quan una es prepara per a un gran concurs hípic cal entrenar tots els dies amb el cavall. De vegades s’ha d’anar al recorregut de proves a primera hora del matí. A aquestes hores, al picador cobert fa encara fred. L’única solució és una armilla d’equitació ben calenteta. Cada hora que passa muntat sobre el llom del cavall, fa que aquest i l’amazona es familiaritzin l’un amb l’altre. I arriba un moment que són tan bons, que fins i tot tenen possibilitats de guanyar el concurs. I tots els esforços hauran valgut la pena.
  Curiositat:
  L’amazona de competició ha entrenat molt dur amb el seu cavall per poder guanyar el concurs.
  EDAT: 5-12 anys

 • AMAZONA DE COMPETICIO (TURQUESA)

  3,50 
  Detalls
 • AUTOCARAVANA AMB LLOC PER CAVALLS

  SKU: SC42619 Categoria:
  140,00 

  Les autocaravanes tenen espai per transportar 4 cavalls. Els cavalls es poden raspallar a l’estació de neteja i es poden rentar amb la mànega. Després surten a la pastura, que es pot muntar com es vulgui per entrenar. La piscina del sostre conté aigua de debò. És genial per fer una capbussada! A la nit tots es relaxen al voltant de la barbacoa abans ficar-se al llit. Vols muntar-te?
  ¡Increïble, aquesta autocaravana amb zona de cavalls és plena de sorpreses! A bord trobaràs tot el que necessiten la Lisa i la seva família per traslladar-se al següent concurs eqüestre amb fins a quatre cavalls. Durant el viatge no els faltarà de res i els cavalls aniran molt segurs als seus boxes. Quan arribin al seu destí trobareu un prat fantàstic preparat amb tanques. Per preparar-se de cara al concurs poden entrenar fins i tot durant el viatge amb els obstacles que porten. La Lisa no es cansa d’idear nous exercicis. I els pares? Aprofiten per gaudir de la piscina del sostre. Més tard, es reuneixen per preparar unes salsitxes i panotxes de blat de moro a la barbacoa.
  EDAT: 5-12 ANYS
  DIMENSIONS: 68 x 60 x 38 cm
  CONTINGUT: 1 autocaravana, 4 seients, 1 peça de palla, 1 taula, 2 cadires, 1 taulell de cuina, 1 escala, 4 tanques, 4 peces de fusta per a la tanca, 1 seient per al box de cavalls, 2 cortines, 2 peces de fusta, 1 motxilla, 1 barbacoa, 6 polaines de transport, 1 pinces de barbacoa, 1 baló inflable, 3 salsitxes, 2 panotxes de blat de moro, 1 mànega amb peça de terminació, 1 escombra, 1 forca, 1 contenidor d’aigua amb dispositiu de bombament. 2 barres d’obstacles, 2 barres per penjar brides, 2 suports de cadires de muntar, 3 brides, 3 cadires de muntar, 1 bala de fenc, 3 plats, 3 tasses, 1 para-sol, 3 ampolles, 1 gerro, 3 xarxa de palla , 4 obstacles de tronc, 1 os, 2 pastanagues, 1 fenc, 1 ram de flors, 1 rascadera, 1 bruza, 3 cascs, 1 casc, 1 sofà, 3 cavalls, 1 Golden Retriever, 2 mantes de tela, 3 coixins, 3 mantes per a cadira de muntar, 3 cabestres, 1 manta per a cavall, 3 figures humanes

 • Marcador de posició

  AUTOCARAVANA AMB LLOC PER CAVALLS

  140,00 
  Detalls
 • AVENTURA AMB COTXE I REMOLC PER CAVALLS

  SKU: SC42535 Categoria:
  70,00 

  L’aventura amb cotxe i remolc per a cavalls de l’Horse Club de Schleich® porta a Hannah i el seu pare a la seva primera gran competició.
  ¡Hannah i el seu pare viuran una meravellosa aventura amb cotxe i remolc per a cavalls de l’Horse Club de Schleich®! Les nombroses funcions ofereixen moltes possibilitats de joc. Els seients de el vehicle utilitari esportiu poden plegar, el que permet que la figura masculina del Sr. Kramer pugui guardar moltes coses dins d’el vehicle com, per exemple, la botiga abatible i els nombrosos complements de la munta, com el casc, la cadira, la brida, la galleda, el maletí amb productes de neteja, el raspall per donar massatges i la estríjol. A més, disposa d’una escala acoblable. Hannah no solament ha entrenat diligentment per a la competició, sinó que també ha practicat com pujar al seu euga Holsteiner a l’remolc desacoplable. Gràcies a la seva conducta segura i tranquil·la, l’egua es pot pujar i baixar de l’remolc amb total confiança tirant del seu ronsal. Perquè no li falti de res a l’egua durant el viatge, es penja una xarxa amb fenc i es dipositen fardells de palla en el remolc.
  Amb remolc extraïble!
  La tenda de campanya pot muntar i plegar.
  ‘Figures completament mòbils !.

  EDAT RECOMANADA: 5-12 Anys
  DIMENSIONS: 50 x 20 x 22 cm (W x D x H)
  CONTINGUT:
  1 vehicle utilitari esportiu, 1 remolc per a cavalls, 1 tenda, 1 noia, 1 home, 1 egua Holsteiner, 1 cadira, 1 brida amb regnes, 2 fardells de palla, 1 xarxa per a fenc, 1 escala acoblable, 1 ronsal per amarrar l’estable, 1 casc, 1 cub, 1 caixa amb productes de neteja, 1 raspall per donar massatges, 1 rastell
  DADA CURIÓS:
  ‘Hannah està molt nerviosa per la seva primera gran competició, però també molt il·lusionada!
  MÉS INFORMACIÓ:
  Les figures de Schleich® estan modelades al detall i són joguines amb un gran valor educatiu.

 • AVENTURA AMB COTXE I REMOLC PER CAVALLS

  70,00 
  Detalls
 • BOTIGA D’EQUITACIO

  SKU: SC42568 Categoria:
  65,00 
 • Marcador de posició

  BOTIGA D’EQUITACIO

  65,00 
  Detalls
 • BOUTIQUE HORSE POP-UP

  SKU: SC42587 Categoria:
  60,00 

  A la Boutique Pop-up de schleich® HORSE CLUB Sofia’s Beauties, trobaràs tot el que necessites per sortir molt bé amb el teu cavall a la foto guanyadora dels tornejos d’equitació o de les classes de dibuix. I et resultarà molt fàcil convèncer-ho de fer-se mai un pentinat original. Perquè la crinera i la cua es poden canviar ràpidament. Així que ja no s’interposa res en el camí d’una fantàstica foto victoriosa.
  La Boutique Pop-up de schleich® HORSE CLUB Sofia’s Beauties té estupendes mantes i accessoris de tots els colors. Així que trobaràs de tot per a cada cavall. T’has adonat que no només pots trenar i pentinar les crineres i cues, sinó també canviar-les? Així que la Sofia i la seva euga no han de triar només un pentinat. Perfecte per a qualsevol sessió de fotos. Fins i tot si es fa al parc que està darrere de casa teva. Podràs plegar fàcilment tota la boutique i emportar-te-la allà. Així que, si us plau, sigueu tots quiets i digueu «patata»!
  EDAT: 3-8 Anys
  DIMENSIONS: 45,5 x 28,5 x 21 cm
  CONTINGUT:
  1 maletí portàtil amb: 1 Quarter Horse amb crinera i cua que es poden pentinar, 1 figura Sr. Mitchell totalment articulada, 1 figura Kim totalment articulada, 1 boutique, 1 mirall, 1 taulell, 2 prestatges, 1 parada de venda, 1 planta en test, 1 caixa de venda gran, 1 caixa de venda petita, 2 cascos, 1 pinces per als cabells, 1 comptes per als cabells, 1 frontaleres, 2 mantes per a cavall, 2 armilles, 1 polaines, 1 caixa, 1 copa

 • BOUTIQUE HORSE POP-UP

  60,00 
  Detalls
 • BOX CAVALLS TORI & PRINCESS(Horse Club)

  SKU: SC42437 Categoria:
  40,00 

  El box amb Horse Club Tori & Princess de Schleich® Horse Club és el lloc de descans ideal per a la fantàstica euga frisona de Tori i ofereix a més gran quantitat de fantàstics accessoris.
  El sostre es pot desmuntar i la porta pot obrir-se i tancar-se.
  Amb adhesius per escriure!
  Tori pot seure, posar-se dret i subjectar objectes.
  ‘Figura, cadira i brides es poden treure!
  Les figures de Schleich® estan modelades a l’detall i són joguines amb un gran valor educatiu.
  EDAT: 5-12 ANYS.
  DIMENSIONS DE LA CAIXA: 20X20X17 CM.
  CONTINGUT:
  1 box, 1 noia, 1 egua frisona, 1 chihuahua, 1 cadira de muntar, 1 brida i regnes, 1 pessebre, 1 abeurador, 1 pastanaga, 1 copa, 1 medalla d’or, 2 llaços de premi, 1 casc, 1 plec d’adhesius, 1 manual d’instruccions de muntatge

  OBSERVACIONS: Les peces petites poden ser ingerides. Perill d’asfíxia.

 • BOX CAVALLS TORI & PRINCESS(Horse Club)

  40,00 
  Detalls