CONDICIONS GENERALS D’ENVIAMENT

 

ENVIAMENT DE LES COMANDES:

El termini de lliurament de les comandes és de 24/72 hores a partir de la sortida de magatzem. Els enviaments es realitzen de dimarts a divendres (servei urgent consultar). Cal tenir això en compte a l’hora de comptabilitzar el termini de lliurament. En cas que el producte estigui esgotat al moment d’efectuar la comanda, us enviarem un correu electrònic per confirmar la data de disponibilitat i lliurament del producte.
*Canàries, Balears, Ceuta i Melilla consultar.
Els ports a destinacions peninsulars són gratuïts per a comandes superiors a 99€. Servei urgent no inclòs.

ENVIAMENTS A L’ESTRANGER:

Actualment, només servim comandes internacionals dins de la Unió Europea encara que atenem peticions de forma individual per a tot el món. En cas d’enviaments fora de la Unió Euriopea, vostè s’ha de posar en contacte amb el nostre servei d’atenció al client mitjançant el formulari de contacte amb la seva petició.

INCIDÈNCIES

1 – EN EL TRANSPORT:

La comprovació de l’estat de l’embalatge del paquet és responsabilitat del receptor. En cas que es constati algun defecte, el receptor haurà d’anotar la incidència a l’albarà de lliurament del transportista i ho haurà de comunicar en un termini de 24 hores mitjançant correu electrònic a info@zeppelindreams.com. En cas contrari, no podrà reclamar la devolució per desperfectes en el transport.

2 – DEVOLUCIONS:

Si el producte fos defectuós, caldrà comunicar-ho en un termini de 3 dies des de la recepció del paquet, a info@zeppelindreams.com, per tal que puguem ocupar-nos de la incidència. En cas contrari, ZEPPELIN no es farà càrrec de les despeses ocasionades per la devolució i establirà les condicions de la mateixa en cada cas.