Eldrador

Mostra 1–9 de 52 resultats

  AGUILA DE FOC ELDRADOR

  SKU: SC42511 Categoria:
  25,00 

  L’àguila de foc de Schleich® Eldrador® Creatures alça el vol per sobre dels volcans. Des d’allà, aquesta temuda au rapinyaire té una vista perfecta: així que un enemic trepitja renta, es llança en picat amb els seus enormes i àgils ales. Amb les seves afilades ga
  Als seus observadors ulls no se’ls escapa res. Per sobre dels volcans, l’àguila de foc Schleich® Eldrador® Creatures vola en cercles amb majestuositat. Els seus àgils ales permeten l’hàbil au adquirir gran força i realitzar sense problemes complicades maniobres de vol. Pot fins i tot percebre a terra els moviments més subtils i si es tracta d’un intrús, no s’ho pensa dues vegades: desplega els seus àgils ales transparents i es precipita cap a l’enemic deixant una cua de flames després de si que la fa semblar un cometa en l’aire. Per als intrusos, ser capturats per l’àguila no és només una trobada enutjós, és pur terror, ja que posseeix unes urpes extremadament afilades que s’aferren sense compassió. El seu bec corbat i afilat és una altra arma de la qual fa ús en els seus atacs. I per culminar, l’àguila de foc produeix amb les seves ales una formidable tempesta de foc que escombra als seus enemics de mapa sense més.

 • Esgotat

  AGUILA DE FOC ELDRADOR

  25,00 
  Detalls
 • ARANYA DE GEL ELDRADOR

  SKU: SC42494 Categoria:
  12,00 

  A les  sinuoses coves de món de gel aguaita una sorpresa terrorífica: la perillosa aranya de gel està esperant a la seva víctima! Una mossegada és suficient perquè l’adversari sucumbeixi a un llarg somni de gel. Si l’aranya es troba envoltada en a l’
  En les nombroses i sinuoses coves de gel i esquerdes glaceres de l’món de gel aguaita una sorpresa terrorífica i glacial: qui es perdi per aquí, tard o d’hora coneixerà a la perillosa aranya de gel. Encara que, en primer lloc, l’invasor s’enredarà a les xarxes gairebé invisibles que desplega aquest desagradable rastrejador. Després, l’aranya de gel surt del seu amagatall en una esquerda i amb tan sols veure-la, a la víctima se li gela la sang a les venes. Sempre està en mode d’atac (cosa que ha de ser salvatgement esgotador), amb els parells de potes de davant alçats de forma amenaçadora. Si l’aranya es troba envoltada en algun moment, manté el cap fred: amb els seus vuit ulls pot observar i rebutjar a diversos contrincants simultàniament. Els duels no solen durar molt: amb una sola mossegada, l’adversari queda immobilitzat i sucumbeix a un llarg somni de gel.

  Edat recomanada: 7-12 Anys
  Dimensions: 15,50 x 8,20 x 18,0 cm

 • Esgotat

  ARANYA DE GEL ELDRADOR

  12,00 
  Detalls
 • ATAC A LA FORTALESA GELADA

  SKU: SC42497 Categoria:
  70,00 

  En l’atac a la fortalesa de Schleich® Eldrador® Creatures, us esperen en el gel desagradables obstacles, un enorme pont llevadís i l’amagatall secret del cocodril lluitador del món de la jungla. El seu objectiu: Fer-se amb la superarma!.

  El triomf de les criatures del gel: Han aconseguit fer-se amb la superarma!.Ara l’espasa es troba en la seva fortalesa de gel, protegida per una gruixuda capa de gel i custodiada per Smilodon.

  El cocodril lluitador del món de la selva vol tenir l’espasa en el seu poder. L’atac a la fortalesa de gel de Schleich® Eldrador® Creatures amaga molts perills per al cocodril, tot i els seus braços mòbils i la seva arma: L’atacant ha de procurar no trepitjar les innombrables trampes que pavimenten el camí cap a la superarma. Després sortejar el parany d’espines de gel o l’enginyós pont llevadís, el cocodril lluitador arriba a l aigua gelada, i  si té mala sort, una reixa d’espines de gel li obstaculitzarà el camí. A l’interior de la fortalesa de gel, cal dominar a l’imponent Smilodon, que defensa l’amagatall secret de la superarma amb totes les seves forces. Qui sortirà vencedor? La selva o el gel?

  Les figures de Schleich® estan modelades al detall i són joguines amb un gran valor educatiu.
  Moltes funcions per activar i una estructura modular!
  El cocodril lluitador amb braços mòbils i arma, i la figura de  Smilodon estan disponibles exclusivament en aquest set!
  L’article pertany a l’univers temàtic Eldrador® Creatures i és apte per a nens d’entre 7 i 12 anys.

 • ATAC A LA FORTALESA GELADA

  70,00 
  Detalls
 • BESTIA DE PEDRA

  SKU: SC42521 Categoria:
  13,00 

  La bèstia de pedra de Schleich® Eldrador® Creatures s’ha adaptat bé a la vida en el món de roca. Sobre les seves fortes potes del darrere, es desplaça a tota velocitat pel terreny escarpat per intimidar als seus adversaris amb les seves urpes afilades com ganivets. El seu coll cuirassat la protegeix contra atacs i, amb els quatre banyes de vidre màgic, fa dels seus enemics columnes de pedra.
  Un os dur de rosegar: la bèstia de pedra de Schleich® Eldrador® Creatures habita en les inaccessibles i escarpades serralades del món de roca. En les seves potes davanteres, compta amb fortes i afilades arpes que li permeten escalar sense cap esforç les parets de pedra. Als seus ulls verds com el verí no se’ls escapa el menor moviment, de manera que qualsevol intrús serà interceptat per aquest perillós solitari. Tan aviat descobreix al seu enemic, emprèn la persecució. Si es enalteixen en la lluita, l’atroç quadrúpede està perfectament armat: la resistent cuirassa que cobreix el seu coll suporta qualsevol atac per violent que sigui. Per si fos poc, en el seu cap compte amb quatre banyes de vidre màgic que poden constituir la perdició dels seus enemics. Un sol frec d’aquests banyes verds rutilants n’hi ha prou per deixar els seus contrincants petrificats.
  Les figures de Schleich® estan modelades al detall i són joguines amb un gran valor educatiu.
  L’article pertany a l’univers temàtic Eldrador® Creatures
  Amb banyes transparents!
  EDAT: 7-12 ANYS
  DADA DIVERTIT
  La bèstia de pedra pica fins i tot roques amb les seves mandíbules, encara que no les troba molt apetitoses.

 • BESTIA DE PEDRA

  13,00 
  Detalls
 • BOU DE FOC ELDRADOR

  SKU: SC42493 Categoria:
  12,00 

  Compte, fàcilment irritable: el bou de foc no necessita cremar molt de temps i ja ataca als seus enemics amb les seves banyes de foc amb els quals podria perforar fins i tot els tancs més resistents. Qui aconsegueix escapar a aquesta cornamenta afilada i abrasa
  Ui, ui. La brillantor dels seus ulls no és un bon auguri: el bou de foc es troba permanentment en mode atac! No és estrany, perquè és extremadament irritable: ‘s’enfureix quan un sol ocell seu a la seva espinosa esquena de roca de lava freda! Qui s’acosti a ell sentirà seves banyes ardents amb els quals podria perforar fins i tot als oponents millor blindats. Qui aconsegueix escapar a aquesta cornamenta afilada i abrasadora no hauria alegrar massa ràpid. El bou de foc guarda un as a la màniga amb la seva estela de foc: un cop amb el seu fuet de foc no només fa mal terriblement, sinó que deixa fora de combat a l’atacant més obstinat. Tant si són amics o enemics, amb ell es cremen realment tots. Després de tot, a sota de la seva dura closca bombolleja un nucli inflamable de lava líquida ….

 • Esgotat

  BOU DE FOC ELDRADOR

  12,00 
  Detalls
 • CERBERUS ELDRADOR

  SKU: SC42451 Categoria:
  13,00 

  Tot aquell que vulgui entrar en el món renta haurà abans esquivar el porter. I dir-ho no és tan fàcil com fer-ho: amb dos caps, el seu lladruc és ensordidor i pot a més mantenir a dos enemics a certa distància a la vegada. La seva cua és un fuet
  Compte amb el gos. Tot aquell que vulgui entrar en el món renta haurà abans esquivar el porter. I no és tan fàcil. El seu lladruc i el seu grunyit són ensordidors, i té dos caps, per això pot ocupar-se de dos adversaris a la vegada! Quan comença a agitar la cua, els intrusos haurien posar-se a córrer ràpidament. ¡En una batalla la fa servir com fuet ardent! La seva armadura protectora està feta d’horrible magma a l’vermell viu, per això el porter no té por de ningú ni a res. Bé, sí, hi ha alguna cosa que no li deixa agafar el son, la por a que el corrent de lava eterna un dia s’assequi …

 • CERBERUS ELDRADOR

  13,00 
  Detalls
 • DIMONI DE LAVA(Eldrador)

  SKU: SC70145 Categoria:
  23,00 

  ‘La dimoni de lava de Schleich® Eldrador® Creatures és un poderós rondinaire! Gràcies al seu tors giratori, aquest colós ardent és extremament àgil i ho té tot controlat, alhora que amb els seus forts braços mòbils s’aparta del seu camí als adversaris. Gràcies a la seva mandíbula mòbil, el massís dimoni de lava pot obrir la seva gran boca per llançar el seu alè de foc als seus enemics i liquidar-los.
  Dimensions 23 x 7,6 x 14 cm (W x D x H)
  Edat recomanada 7-12 Anys
  Amb braços mòbils!
  Amb mandíbula mòbil!
  ‘La tors es pot girar en la seva totalitat!
  Les figures de Schleich® estan modelades al detall i són joguines amb un gran valor educatiu.
  L’article pertany a l’univers temàtic Eldrador® Creatures.
  El dimoni de lava és un adversari a l’altura del monstre de pedra (ref. 70141) i el gegant de gel (ref. 70.146) de Eldrador® Creatures.
  contingut
  1 dimoni de lava

 • DIMONI DE LAVA(Eldrador)

  23,00 
  Detalls
 • DINOSAURE DE LA SOMBRA

  SKU: SC70154 Categoria:
  13,00 
 • DINOSAURE DE LA SOMBRA

  13,00 
  Detalls
 • DRAC D’ OMBRA

  SKU: SC70152 Categoria:
  25,00 

  Tant se val com siguis amb les ombres xineses: el drac d’ombra de schleich® ELDRADOR® CREATURES no es pot imitar ni amb dotze dits. Veus les escates translúcides i el cos fosc? Fan que sembli una ombra gegantina. O un gran núvol al cel. Però sense pluja.
  Sembla la seva ombra. És perquè el Drac d’ombra de schleich® ELDRADOR® CREATURES té escates translúcides. I a més a més té el cos fosc. Tot això fa que des de lluny o des del teu llit sembli que està fet de moltes ombres. Curiosament, a aquest intel·ligent ser fabulós no li agraden res les ombres xineses. Deu ser perquè no té dits per formar figures? És millor que li preguntis a ell. I que ho facis de dia. És quan millor se’l veu.
  EDAT: 7-12 Anys
  DIMENSIONS: 21 x 26 x 21 cm
  CARACTERÍSTIQUES: AMB ALES MOBILS I COLUMNA VERTEBRAL TRANSPARENT

 • DRAC D’ OMBRA

  25,00 
  Detalls

Utilizamos cookies para personalizar el contenido y los anuncios, proporcionar funciones de redes sociales y analizar nuestro tráfico. También compartimos información sobre su uso de nuestro sitio con nuestros socios de redes sociales, publicidad y análisis.

View more
Cookies settings
Accept
Decline
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Who we are

Suggested text: Our website address is: https://zeppelindreams.com.

Comments

Suggested text: When visitors leave comments on the site we collect the data shown in the comments form, and also the visitor’s IP address and browser user agent string to help spam detection. An anonymized string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

Media

Suggested text: If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

Cookies

Suggested text: If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year. If you visit our login page, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser. When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select "Remember Me", your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed. If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

Embedded content from other websites

Suggested text: Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website. These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Who we share your data with

Suggested text: If you request a password reset, your IP address will be included in the reset email.

How long we retain your data

Suggested text: If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue. For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

Suggested text: If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where your data is sent

Suggested text: Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.
Save settings
Cookies settings