EL MÓN DELS JOCS

Filtra per preu

Productes

Show value(s)

Visita’ns a la nostra botiga

Mostra 1729–1776 de 1827 resultats

  ODYSSEY La ira de Poseidon

  SKU: BGODY Categoria:
  29,95 

  La Guerra de Troia ha acabat i els vaixells grecs intenten tornar a la seva pàtria després de la seva llarga absència.
  No obstant això, per aconseguir-ho hauran aplacar primer la ira del colèric déu dels mars, Posidó.
  En aquest joc de Leo Colovini, autor, entre molts altres, de Inkognito, Els jugadors que actuïn com a navegants s’hauran d’enfrontar a unes tempestes implacables on ia uns perillosos monstres marins, mentre que el jugador que faci de Posidó no deixarà de posar obstacles als navegants que els confondran i els allunyaran de la seva ruta.
  El joc inclou diversos taulers i múltiples variants (com monstres, remolins o fars) per simplificar o complicar la partida.
  EDAT: + 13 ANYS
  JUGADORS: 2-5
  DURADA de la partida: 30 MINUTS
  CONTINGUT DEL JOC: 11 fitxes de tempesta, 14 fitxes especials, 16 fitxes recordatori, 2 fitxes de rosa dels vents, 8 fitxes de vaixells, 4 taulers i 2 còpies impresasa a doble cara i reglament.

 • ODYSSEY La ira de Poseidon

  29,95 
  Detalls
 • OCEANOS

  SKU: BGOCEAN Categoria:
  35,00 

   A Oceans hauràs de seleccionar bé les teves cartes, per descobrir i recollir tresors oblidats en les profunditats de l’oceà. Però, ¿podrà el teu submarí dur a terra ferma teus troballes?
  Per esbrinar-ho, ¡comença la teva aventura! Explora les profunditats, troba diferents animals, coral i tresors, i millora el teu submarí per obtenir més cartes, més bussos o més combustible.

  EDAT: + 8 ANYS

  JUGADORS: 2-5

  DURADA de la partida: 30 MINUTS

  CONTINGUT: 75 Seccions de submarí, 135 Cartes, 9 Fitxes de Kraken, 15 Fitxes de combustible, 30 Fitxes de tresor, 1 Bossa opaca, 5 Ajuts de joc, 1 Quadern de bitàcola i instruccions

 • OCEANOS

  35,00 
  Detalls
 • CATAN NAVEGANTES(Expansió)

  SKU: BGNAVEGANTES Categoria:
  45,00 

  Amb "Navegantes" tindràs tot el que necessites per donar un major protagonisme als oceans en les teves partides de Catan.

  Amb nous elements com vaixells i nous escenaris directament a la caixa, les teves partides de Catan adquiriran noves oportunitats d’elaborar estratègies, més emoció i alternatives de joc.

  És necessari Catan – Joc Bàsic per jugar. Només compatible amb les edicions que contenen figures de plàstic.

 • Esgotat

  CATAN NAVEGANTES(Expansió)

  45,00 
  Detalls
 • CATAN – Navegantes – expansió 5-6 jugadors

  SKU: BGNAV56 Categoria:
  25,00 

  "Navegantes de Catán", una de les ampliacions més populars de Catan, per fi té la seva pròpia expansió per a 5-6 jugadors. Salpa pels Mars de Catan!

  Per jugar es necessita Catan Joc Bàsic, Catan expansió 5-6 jugadors i Catan – "Navegantes de Catán".

 • CATAN – Navegantes – expansió 5-6 jugadors

  25,00 
  Detalls
 • MY CITY

  SKU: BGMYCRWPS Categoria:
  15,00 

  Porta la teva ciutat al capdamunt, ampliant els seus barris fins a convertir-la en una gran metròpolis. My City Roll and Write és una versió totalment independent del títol original en què està inspirat, amb una mecànica principal de roll and write (llençar daus i escriure). El joc proposa una campanya de 12 partides diferents, dividides en quatre capítols de tres sessions cadascuna. A més d’intentar guanyar cada partida, intenta guanyar cada capítol i el global de la campanya.

  Preparats per dissenyar la ciutat perfecta? Cada jugador rep un full de joc i un llapis. Al llarg de la partida, els jugadors portaran a terme una sèrie de rondes en què llançaran tres daus i anotaran resultats al full. Els daus blaus mostren parts de ledifici. Just després de llançar-los, cal unir els semicercles petits grisos per mostrar la forma de l’edifici que els jugadors podran construir. El resultat obtingut al tercer dau, de color blanc, indicarà les característiques de l’edifici (si es tracta d’una construcció residencial, comercial o pública).

  Cada jugador, segons la seva estratègia, dibuixarà a la seva fulla la forma obtinguda pels daus en l’orientació que desitgi (vertical, de costat, horitzontal.) respectant els espais disponibles a la seva quadrícula. Els edificis sempre s’hauran de construir adjacents els uns amb els altres i per descomptat no es podran col·locar sobre el riu, les muntanyes o els boscos. Sí que podran tapar pedres (que resten punts al final de la partida si no s’han cobert) o arbres solts (encara que és millor no tapar-los, ja que donen punts extra al final). En cas que un jugador, al seu torn, no pugui o no vulgui construir, ha de marcar un dels cercles del seu full que es tradueix en una penalització al final de la partida. Quan tots els jugadors ja no puguin construir-ne més, sumaran els punts de totes les construccions que formen la seva ciutat.

  A mesura que avanci la campanya, apareixeran nous escenaris que afegiran regles al joc. Per exemple, arribat a cert punt podràs construir pous, esglésies o forts, que et permetran guanyar més punts si compleixes certs requisits, o hauràs de defensar-te dels malvats bandits, que intentaran robar-te’ls. A cada partida hauràs d’enfrontar-te a nous reptes!

  My City Roll and Write és un joc que, en caixa petita i amb unes regles fàcils d’entendre i aplicar, amaga moltes hores de diversió. Es tracta d’un títol molt versàtil, ja que es pot gaudir en solitari, en partides de grups petits o fins a 6 jugadors, ja sigui en escenaris solts o en mode campanya. Podràs construir la ciutat més pròspera traient partit de cada tirada de daus?
  EDAT: +10
  JUGADORS: 1-6
  DURADA: 20 MINUTS
  AUTOR: REINER KNIZIA

 • MY CITY

  15,00 
  Detalls
 • ALQUIMISTAS

  SKU: BGMISTAS Categoria:
  45,00 

  Una mica d’arrel de mandràgora, un polsim de ploma de corb… Posa-ho tot al calder i a veure quina poció surt. Què tal si te la beus? O tal vegada no; al cap i a la fi, per a això hi ha els estudiants…

  Benvingut al món d’Alquimistas! Realitza experiments per descobrir les propietats màgiques dels teus ingredients. Demostra els teus coneixements venent pocions. Utilitza els diners aconseguits per comprar artefactes que t’ajudin en els teus estudis. Publica sense parar. Aconsegueix beques. I, per sobre de tot, posa al descobert les estupideses que han publicat aquestes capsigranys que es creuen capaços de rivalitzar amb tu.

  Alquimistas és un joc d’estratègia, de valoració del risc i de deducció. Experimentaràs una mica més per obtenir més coneixements o publicaràs més de pressa per aconseguir més punts? Pagaràs per corroborar l’última teoria sobre els gripaus o estalviaràs aquests diners per comprar-te un artefacte? I hauries de vendre-li aquesta poció a aquest bàrbar amb aquesta destral enorme tot i que no estiguis molt segur dels efectes que provoca? Les decisions que prenguis acabaran per determinar si realment ets el millor alquimista del món.

  Aquest joc està pensat per utilitzar-se conjuntament amb una aplicació que convertirà la teva tablet o smartphone en un lector de cartes d’ingredients. Aquesta aplicació és de descàrrega gratuïta i funciona amb els sistemes operatius Andriod, iOS i Windows.

  Si vols jugar sense tablet ni smartphone, una persona haurà d’actuar com a supervisor. El supervisor no competirà contra els altres jugadors.

  Prova ara l’aplicació!

  1. Escaneja aquest codi QR per descarregar l’aplicació.

   ""

  2. Executa Alchemists: lab equipment.

  3. Prem "començar nova partida".

  4. Prem  ""

  5. Escaneja aquest parell d’ingredients per preparar la teva primera poció!

   ""

  Components:

  1 tauler de doble cara, 1 tauler de teories, 1 tauler d’exposició, 4 pantalles de laboratori, 4 triangles de resultats, 4 taules individuals, 6 fitxes d’aventurer, 2 fitxes de congrés, 5 fitxes de beca, 8 fitxes de substància alquímica, 104 fitxes de resultat, 36 monedes, 44 fitxes de segell (11 de cada color), 6 indicadors de conflicte, 1 indicador de jugador inicial, 8 fitxes d’ingredient, 1 taula de supervisor, 40 cartes d’ingredient, 22 cartes de favor, 18 cartes d’artefacte, 16 cartes d’oferta, 8 matrassos de plàstic (2 de cada color), 24 cubs d’acció (6 de cada color), Quadern de fulls de deducció, recipients per a fitxes, reglament.

  Atenció: No apte per a menors de 3 anys. Perill d’asfixia per peces petites.

 • ALQUIMISTAS

  45,00 
  Detalls
 • CATAN – Mercaderes y Bárbaros(Expansió)

  SKU: BGMERCADERES Categoria:
  45,00 

  L’última ampliació de Catan introdueix nous elements de joc, permetent noves interaccions comercials. El més destacable d’aquesta ampliació és que permet introduir els nous elements de joc de forma completament gradual, pots utilitzar noves regles i components segons et vingui de gust al moment de començar la partida!

  És necessari Catan – Joc Bàsic per jugar.

 • CATAN – Mercaderes y Bárbaros(Expansió)

  45,00 
  Detalls
 • CATAN – Mercaderes y Bárbaros – expansió 5-6 jugadors

  SKU: BGMER56 Categoria:
  25,00 

  Amb "Mercaderes y Bárbaros 5-6" totes les ampliacions del joc bàsic de Catan tenen també la seva pròpia ampliació per a 5 i 6 jugadors amb el que ja és possible jugar qualsevol combinació de Catan de 2 a 6 jugadors que se us ocorri, per passar una tarda catanera amb múltiples variants i configuracions. Que és just del que va especialment "Mercaderes y Bárbaros", així que no pots quedar-te sense ella!

  És necessari Catan – Joc Bàsic, Catan 5-6 Jugadors i Catán "Mercaderes y Bárbaros" per jugar.

 • CATAN – Mercaderes y Bárbaros – expansió 5-6 jugadors

  25,00 
  Detalls
 • MANILA

  SKU: BGMANILA Categoria:
  35,00 

  Manila és un joc d’aventures marítimes, en què haurem de portar a bon port als nostres vaixells, solucionant totes les dificultats
  Els mercaders locals, burlant a les autoritats colonials, s’afanyen a establir precàries rutes marítimes amb els arxipèlags veïns i amb el continent.

  EDAT: +10 ANYS
  JUGADORS: 3-5
  DURADA de la partida: 60 MINUTS

 • MANILA

  35,00 
  Detalls
 • MAGE WARS ARENA

  SKU: BGMAGEW Categoria:
  39,95 

  Aquest és el joc de fantasia que sempre has volgut provar! En ell seràs un poderós bruixot, llançat a l’arena en un combat a mort. Amb una esplèndida atmosfera fantàstica, Mage Wars combina els millors elements dels jocs de cartes col·leccionables i els jocs de miniatures. És un joc trepidant, ple de difícils decisions en cada torn. Prepara el teu llibre d’encanteris personalitzat i llança exactament el conjur adequat en cada moment. Endinsa’t a la sorra com a Senyor de les Bèsties, Hechicero, Mag o Sacerdotessa, cadascun armat amb la seva pròpia estratègia.

  EDAT: + 12 ANYS

  JUGADORS: 2

  DURADA de la partida: 90 MINUTS

  • CONTINGUT: 344 CARTES
 • MAGE WARS ARENA

  39,95 
  Detalls
 • EL GRAN LIBRO DE LA LOCURA

  SKU: BGLOCURA Categoria:
  38,00 

  Un joc cooperatiu en què hauran de treballar mà a mà si volen sortir victoriosos.

  A El gran llibre de la bogeria seran aprenents de mag. Un gol inexperts i insensats, hauran obert un vell llibre encisat, alliberant a tots els monstres que habitaven al seu interior. La seva tasca serà tornar a segellar el llibre, pàgina a pàgina, per evitar que la bogeria es descontroli.

  Memoritzessin encanteris i aprendran a dominar els elements, sempre treballant en grup per intentar que ningú perdi el seny.

  Un original joc que utilitza mecàniques de construcció de baralles de cartes, i que suposa tot un desafiament per als jugadors, ja siguin principiants o experts.

  EDAT: + 12 ANYS
  JUGADORS: 2-5
  DURADA de la partida: 60-90 MINUTS
  CONTINGUT DEL JOC: 48 Cartes de maledicció, 35 cartes de bogeria, 136 cartes d’element, 56 cartes d’encanteri, 20 cartes d’encanteri bàsic (vora blanca), 36 cartes de biblioteca (vora negra), 8 fulles de mag (amb ajuda de l’jugador al dors), 17 cartes de grimorio, 1 indicador d’innovació (llibre), 1 indicador de ronda (barret, 1 fitxes de jugador actiu, 16 fitxes d’element, 1 tauler de joc i reglament.

 • EL GRAN LIBRO DE LA LOCURA

  38,00 
  Detalls
 • LEO(Va a cal barber)

  SKU: BGLEO Categoria:
  26,00 

  Llegeixo el lleó ha d’anar a l’barber perquè la seva cabellera comença a ser preocupant. Així que s’aixeca d’hora per anar a la barberia de la granota Bubu. Però Leo no pot evitar entretenir-se i es para a xerrar amb tots els animals que es troba pel camí. ¡Recordeu molt bé els animals que Leo vagi trobant i feu que arribi a el barber abans que la seva cabellera sigui massa llarga! Leo és un joc cooperatiu.

  Leo va al barber és un joc cooperatiu.El objectiu és que els jugadors heu d’intentar, tots junts, que Leo arribi a la barberia de Bubu abans de l’hora de tancar.
  Teniu cinc dies per aconseguir-ho.
  Els primers dies us familiaritzareu amb el camí i intentareu memoritzar, per poder anar més ràpid els dies següents.
  Per guanyar, haureu aconseguir que Leo arribi a el barber abans que acabi el cinquè dia.

  Leo va guanyar el prestigiós Deutscher Spiele Preis a el millor joc infantil de l’any i va ser un dels tres nominats a l’Kinderspiel des Jahres 2016, el premi a el millor joc infantil a Alemanya.

  EDAT: + 6 ANYS
  JUGADORE: 2-5
  CONTINGUT DEL JOC: 30 fitxes de camnio, 20 fitxes de moviment, 1 fitxa de inici, 1 fitxa de destinació, 5 peces de trencaclosques llegeixo, 1 despertador cartró, 1 fitxa de leon fusta i reglament

 • LEO(Va a cal barber)

  26,00 
  Detalls
 • LEGADO PERDIDO 1:LA NAVE Y EL JARDIN FLOTANTE

  SKU: BGLEG1 Categoria:
  15,00 

  2 JOCS EN 1

  Cada sèrie de Llegat Perdut es pot jugar de forma independent o combinada amb altres sèries per a crear exclusius jocs personalitzats.

  En temps immemorials, una nau procedent d’un llunyà planeta va aparèixer al cel. Tocada en combat, la nau es va desintegrar, traçant línies de foc per tot l’horitzó. Aquells restes, com estrelles fugaces, es van estavellar contra la superfície, i en els segles venidors acabarien inscrits en les llegendes com el Llegat Perdut. Descobreix el parador del Llegat Perdut i guanya la partida!

  .
  EDAT: +14 ANYS
  JUGADORS: 2-6
  DURADA de la partida: 10 MINUTS
  CONTINGUT DEL JOC: 1Reglamento (aquest llibret)
  . 16 cartes de joc (per a la sèrie La Nau)
  . 16 cartes de joc (per a la sèrie El Jardí Flotant)
  . 4 cartes de referència
  . 13 fitxes de punt de victòria (utilitzades amb la regla
  opcional de Campanya).

 • LEGADO PERDIDO 1:LA NAVE Y EL JARDIN FLOTANTE

  15,00 
  Detalls
 • EL LABERINT MÀGIC

  SKU: BGLAB Categoria:
  35,00 

  ¡Paf! ¡Ai! El petit mag es frega els ulls amb sorpresa. ¿Hi ha un mur davant d’ell? Els aprenents de mag exploren amb curiositat el laberint màgic.

   

  Avui tenen una tasca important que complir: ¡buscar els símbols màgics! Això resultaria molt senzill si no fos perquè els grans mags sempre els estan gastant bromes. Els camins es van obrint i tancant, com per art de màgia…

   

  Cada jugador intenta vèncer al laberint amb el seu peó i ser el primer a aconseguir cinc símbols màgics.

   

  Instruccions en castellà, català i portuguès.

 • Esgotat

  EL LABERINT MÀGIC

  35,00 
  Detalls
 • KING OF MONSTER ISLAND

  SKU: BGKOMISP Categoria:
  60,00 

  Monster Island està cremant! El volcà ha entrat en una violenta erupció i monstres de tot el món s’estan reunint a l’illa, què passa? Ja ni tan sols barallen entre ells! Sembla que una amenaça més gran està a l’aguait. Una cosa prou gran per amenaçar tots els monstres i fer-los lluitar junts contra el mateix enemic.

  Sí, ho heu llegit bé. És un joc cooperatiu! A King of Monster Island, els jugadors prendran les regnes de monstres gegants que han de treballar junts per derrotar un cap titànic abans que destrueixin la Terra. Com és habitual en altres títols de la saga, haureu de triar amb saviesa els resultats dels vostres tiratges i evitar que la vostra vida caigui a zero. Tot això mentre el Cap i els seus súbdits es defensen i intenten construir les columnes d’un portal dimensional.

  El joc inclou 3 caps diferents, cadascun amb dos nivells de dificultat. ¡Adapta cada partida al teu grup de joc! Un cop decidit el Cap contra el qual lluitareu, trieu els vostres propis monstres i prepareu-vos per a la batalla. A cada torn, els jugadors llençaran 6 daus verds un màxim de 3 vegades. Amb els resultats obtinguts, es podran moure, atacar, curar-se a ells mateixos, guanyar energia, aconseguir cartes, moure’s per l’illa, activar el suport dels humans o guanyar fama.

  Però compte! Després de cada torn de jugador, el cap s’activarà. En aquesta fase, els jugadors han de llançar els daus vermells pel volcà i descobrir els efectes que provoca. Usant els resultats dels daus llançats al volcà, el Cap es mourà, activarà els seus sequaços i atacarà els monstres propers. El seu objectiu: permetre que els seus súbdits instal·lin els tres pilars necessaris per activar el portal. Els jugadors perdran si es completen els pilars, però també si algun és debilitat o si apareixen tots els sequaços del cap.

  Els fans de la saga i els amants dels jocs cooperatius no podeu deixar escapar aquest títol. Amb diferents nivells de dificultat disponibles, podreu adaptar la intensitat del repte. Allibereu el vostre costat més salvatge i eviteu la destrucció de la Terra!
  EDAT: +10
  JUGADORS: 1-5
  DURADA: 45-60 MINUTS
  AUTOR: RICHARD GARFIELD

 • Esgotat

  KING OF MONSTER ISLAND

  60,00 
  Detalls
 • STONE AGE JUNIOR

  SKU: BGJSTONE Categoria:
  25,00 

  A l’edat de pedra els humans tenien una forma de vida molt diferent. Esbrina amb les històries de Bubo i Leta com vivien les persones i descobreix com era el seu dia a dia.

  Aprèn com van crear els seus assentaments els primers homínids. Aconsegueix els recursos necessaris i construeix el teu primer poblat!

  Premiat amb el Kinderspiel des Jahres en 2016, arriba la versió infantil d’un dels jocs més reeixits de Devir, Stone Age, creada per Marco Teubner, autor de Carcassonne Junior.

  Contingut: 1 reglament amb diverses històries, 1 tauler il·lustrat, 4 poblats, 35 fitxes de gran qualitat, 24 figures de fusta

 • Esgotat

  STONE AGE JUNIOR

  25,00 
  Detalls
 • ISHTAR

  SKU: BGISHSP Categoria:
  25,00 

  Explica la llegenda que, fa molt de temps, en una nit sense estrelles, el jardiner de la reina va caure exhaust a la meitat del desert.
  Va plorar durant hores. Com cultivaria res en un erm semblant? Aleshores, una de les seves llàgrimes va travessar les sorres fins a arribar a l’altre món. La deessa Ishtar, commoguda per la desesperació d’aquell home, va recollir la seva llàgrima i la va enviar de tornada a la superfície, transformada en una font d’aigua inesgotable. Profundament agraït, el jardiner va jurar fer tot el possible per crear els jardins més meravellosos d’aquelles terres.

  El rei t’ha encomanat una tasca difícil: crear jardins meravellosos enmig del desert per complaure la reina. Només disposes d’unes quantes fonts: utilitza-les per expandir les zones de vegetació, fer florir magnífics massissos de flors i plantar arbres majestuosos. Para atenció al coneixement dels mestres per avantatjar els teus oponents, aconseguir la major quantitat de punts de victòria i convertir-te en el Jardiner Reial!
  EDAT: + 14 ANYS
  JUGADORS: 2-4
  DURADA DE LA PARTIDA: 45 MINUTS
  CONTINGUT DEL JOC:
  4 taulers de jugador individuals
  6 taulers hexagonals de terreny
  1 tauler de catifa
  42 llosetes de vegetació (14 de cada forma, incloent-hi 12 llosetes bàsiques i 2 llosetes d’inici)
  8 fitxes de floració (4 fitxes dobles i 4 individuals)
  26 cartes d’arbre
  6 llosetes de bol
  20 arbres
  6 fonts (3 estades, 2 vermelles i 1 blanca)
  144 gemmes (50 estades, 38 vermelles i 26 blanques)
  16 ajudants (4 de cada color)
  1 regadora
  1 bloc de puntuació
  1 full de resum de preparació i d’habilitats i reglament

 • ISHTAR

  25,00 
  Detalls
 • DOMINION:INTRIGA

  SKU: BGIN Categoria:
  40,00 

  Dominion Intriga afegeix 25 cartes noves a el ja ric món de Dominion, incloent totes les cartes bàsiques de el joc el que permet que es pugui jugar únicament amb ell sense necessitat de la primera edició de el joc. Si a més afegeixes totes les cartes noves a les de qualsevol altre joc bàsic ofereix la possibilitat de jugar fins a un total de 6 jugadors.

  EDAT: 8 anys

  JUGADORS: 2-4

  DURADA: 30 minuts

  • CONTINGUT: 500 Cartes:
  • 130 Cartes de Tresor (60 Cartes de Coure, 40 Cartes de Plata i 30 Cartes d’Or).
  • 48 Cartes de Victòria (24 Cartes de Finca, 12 Cartes de Ducat i 12 Cartes de Província).
  • 258 Cartes del Regne (10 Cartes de Llogaret Minera, Artesà de l’Coure, Baró, Cambra Secreta, Conspirador, Barraques, entabanador, Esbirro, Explorador, Fosa,
  • Mascarada, Majordom, Millora, Pati, Peó, Pou dels Desitjos, Pont, Posat Comercial, Saboteador, Torturador i Tribut; i 12 Cartes de Duc, la Gran Sala, Harem i Nobles).
  • 30 Cartes de Maledicció.
  • 26 Cartes de Mall Esgotat (amb el revers diferent) (Una Carta per a cada tipus de Carta de Regne, més una Carta en blanc).
  • 7 Cartes en blanc. (Ajuntant amb la Carta de Mall Esgotat en blanc i les 7 Cartes en blanc de el joc bàsic Dominion, podràs crear el teu propi Carta del Regne).
  • 1 Carta "Cartes Eliminades"

  Les fundes indicades per a aquestes cartes haurien de ser de 60 × 92 aprox.

 • Esgotat

  DOMINION:INTRIGA

  40,00 
  Detalls
 • L’ILLA PROHIBIDA(CATALA)

  SKU: BGILLA Categoria:
  25,00 

  L’Illa Prohibida és un joc cooperatiu de l’any 2010 dissenyat per Matt Leacock, anomenat autor de tots els jocs de l’univers Pandemic. A La Illa Prohibida, els jugadors hauran de treballar junts per salvar tots els tresors de l’illa, abans que s’enfonsi! Cada jugador pren el paper d’un aventurer (pilot, explorador, enginyer, etc.) i ha de fer servir el seu poder especial per ajudar el seu equip. Aquest joc es guanya quan els jugadors han agafat els quatre tresors, van a la pista d’aterratge i escapen amb helicòpter.

  L’Illa Prohibida incideix en les habilitats de comunicació i de treball en equip. Només els aventurers més valents es podran coordinar amb els companys per salvar tots els tresors. L’illa s’enfonsa, però cal salvar els quatre tresors: La Pedra de la Terra, El Cristall del Foc, L’Estàtua del Vent i El Calze de l’Oceà. Per preparar el joc cal construir un tauler barrejat les llosetes i col·locant-les cara amunt en forma de creu. A cada torn, els jugadors poden fer tres de les següents accions: moure’s pel tauler, assegurar que llosetes que s’enfonsen estan segures (i no es perden del tot), donar una carta de tresor a un company que està a la mateixa lloseta o lliurar 4 cartes de tresor per poder salvar un dels quatre tresors. A continuació, el jugador roba cartes del mall de tresors. Per acabar el torn, els jugadors adopten el rol de l’illa, consultant el marcador de les aigües, que indica el nivell de l’aigua, i quantes cartes haurien d’agafar de la maça. Els llocs indicats en aquestes cartes s’enfonsen (dónes la volta de la lloseta) o si ja estan enfonsats es perden del tot.

  Si un jugador està en una de les llosetes que es perd del tot i no pot nedar una lloseta adjacent, tots perden la partida. Cal assegurar que les llosetes dels tresors no es perden, perquè si cal retirar una lloseta que té un tresor al costat, no es pot recuperar aquest tresor i es perd la partida. Aquest joc provoca molta comunicació entre els jugadors. Cal fer plans plegats i arribar a decisions acordades. Cada jugador té poders especials i els ha de fer servir per poder ajudar els seus companys a salvar els tresors. Amb la pujada d’aigua contínua, els jugadors sentiran la pressió de la urgència i hauran d’analitzar bé la situació per trobar una solució. Com que és un joc cooperatiu, tots han d’estar compromesos perquè la partida surti bé fins al final. Com que el tauler sempre canvia segons on estan col·locades les llosetes, aquest joc té molt alta rejugabilitat. I quan el teu grup d’aventurers ja porten un parell de partides, pots ajustar el nivell de dificultat del joc a normal, elit o llegendari. A La Illa Prohibida o tots guanyen o tots perden!

  L’Illa Prohibida és una de les millors portes d’entrada a un joc cooperatiu, on poden descobrir la diversió de treballar en equip per complir la missió de salvar els tresors de l’Illa.
  EDAT: + 10 ANYS
  JUGADORS: 2-4
  DURADA DE LA PARTIDA: 30 MINUTS

 • Esgotat

  L’ILLA PROHIBIDA(CATALA)

  25,00 
  Detalls
 • TRHOUGH THE AGES

  SKU: BGHTAGES Categoria:
  49,55 

  Tens el necessari per liderar al teu civilització a través de les eres?

  Through the Ages és un emocionant joc d’estratègia i gestió de recursos. Els jugadors desenvolupen les seves civilitzacions des de l’Antiguitat, a través de l’Edat Mitjana, fins als Temps Moderns. Com serà la teva civilització? ¿Guerrera? ¿Avançada tecnològicament? ¿Religiosa? ¿Versada en les arts? Escull un líder com Hamurabi, Napoleó o Gandhi. Construeix les Piràmides, la Gran Muralla o la torre Eiffel. El teu civilització prendrà la forma que tu decideixis i cada partida serà diferent.

  Through the Ages està considerat el millor joc de civilització existent. Té tres nivells de joc diferents per facilitar l’aprenentatge de les seves mecàniques. La versió bàsica conté els elements essencials, en la versió mitjana lluitaràs contra la corrupció i en la versió completa podràs guiar al teu civilització des del descobriment de el foc fins al vol espacial.

  Un joc imprescindible en qualsevol ludoteca!

 • Esgotat

  TRHOUGH THE AGES

  49,55 
  Detalls
 • SET

  SKU: BGHSET Categoria:
  16,00 

  JOC DE PERCEPCIÓ VISUAL PER A TOTA LA FAMÍLIA

  El SET és un dels jocs mes premiats. Ha guanyat més de 25 dels millors premis.

  Les 81 cartes de SET són totes diferents. Cadascuna té 4 característiques: símbol, color, quantitat de símbols i fons.
  Un SET és un grup de tres cartes on cadascuna de les característiques és igual a tot o diferent en cadascuna d’elles. Es col·locaran 12 cartes al centre de la taula i tots els jugadors simultàniament buscaran sets. El primer a trobar-ne un guanyarà les cartes i s’omplirà la taula. El jugador que més sets trobi guanyarà.

  EDAT: + 6 ANYS

  JUGADORS: 1-20

  DURADA DEL JOC: 20 MINUTS

  • CONTINGUT: 81 cartes i les corresponen fundes de 60x90mm
 • SET

  16,00 
  Detalls
 • LA RESISTENCIA

  SKU: BGHRESI Categoria:
  20,00 

  La Resistència és un joc d’identitats secretes, deducció i engany amb gran interacció.

  Els jugadors són membres de la Resistència, una organització encoberta que lluita contra un govern maligne. Però en l’organització s’han infiltrat espies per frustrar els seus plans. Serà capaç la Resistència de descobrir a temps als malvats espies?

  La Resistència inclou una expansió, "La Trama es Complica", que ofereix encara més possibilitats d’identificació i engany.
  EDAT: +10 ANYS
  JUGADORS: 5-10
  DURADA de la partida: 30 MINUTS

 • Esgotat

  LA RESISTENCIA

  20,00 
  Detalls
 • KING OF TOKIO

  SKU: BGHKOT Categoria:
  35,00 

  King of Tokyo és un joc de Richard Garfield on no has de deixar que res t’aturi. Tria la teva millor estratègia i llança els daus, derrota tots els teus enemics, guanya punts de fama i converteix-te en l’únic i indiscutible gran rei de Tòquio.

  King of Tokyo és un joc de taula creat per Richard Garfield, l’autor del joc de cartes Magic: The Gathering i els jocs de taula King of New York o Bunny Kingdom, entre molts d’altres. En aquest joc podrem ser monstres mutants, robots gegants enfurismats o grans alienígenes, embolicats en monumentals i caòtiques conteses per veure qui regnarà a la ciutat de Tòquio. Hem de jugar intentant picar i trepitjar qualsevol que s’interposi en el nostre camí, però com ho farem?

  Jugarem en el sentit contrari de les agulles del rellotge, llençant tots els daus per decidir el jugador inicial segons el nombre de urpes obtingudes. Tindrem dues maneres de guanyar: derrotant tots els monstres a Tòquio i sent l’últim monstre dret, o bé arribant als 20 punts de victòria. El tauler de joc representa la ciutat de Tòquio i té dues àrees; Tòquio City i Tòquio Bay. Aquesta última s’usarà només quan es jugui amb 5 o 6 jugadors.

  King of Tokyo ens presenta una mecànica innovadora de llançaments de daus, que haurem de llançar tres vegades al nostre torn i triar amb els que ens quedem per aconseguir la millor tirada possible. Hem de llençar sis daus amb quatre tipus de símbols:

  Si treus tres vegades el mateix resultat als símbols de número (1, 2 o 3), aquesta serà la quantitat de punts de victòria que obtens, i per cada resultat addicional del mateix nombre obtindràs un altre punt de victòria.

  Els símbols de llamp representen cubs d’energia, i per cada raig aconseguit obtindràs una galleda de la reserva d’energia que podràs guardar fins que decideixis gastar-ho en la compra de cartes de poder. Sempre hi haurà tres cartes d’aquest tipus de panxa enlaire i en podràs comprar tantes com puguis pagar, que seran reemplaçades per cartes noves que també podràs adquirir.

  Les urpes representen els punts de dany que causaràs als monstres que no es trobin a la mateixa ubicació que tu. Si ets a Tòquio, infligiràs mal a tots els monstres de l’exterior de Tòquio, ia l’inrevés.

  Els cors són punts de curació. Si estàs fora de Tòquio podràs obtenir un punt per cada cor que obtinguis a la tirada de daus, però si ets dins això no funcionarà.

  King of Tokyo és un joc per a 2-6 persones, ideal tant per jugar en família com amb els amics.

  A King of Tokyo només tens una missió: que ningú ni res t’aturi. Converteix-te en un monstre mutant, un enfurismat robot o un odiós alienígena. Llança els daus i pica’ls tots en el teu camí cap a la victòria, destruint tot el que t’envolta per ser l’únic i indiscutible rei de Tòquio.
  EDAT: + 8 A.
  JUGADORS: 2-6
  DURADA DE LA PARTIDA: 30 MINUTS
  TEMPS PER APRENDRE: 30 MINUTS
  TEMPS PER ENSENYAR: 15 MINUTS

 • Esgotat

  KING OF TOKIO

  35,00 
  Detalls
 • GARDENS(Firmat per l’autor)

  SKU: BGGAR Categoria:
  27,50 

  En  el joc Gardens, els jugadors  fan entre tots un meravellós jardí, però cadascun d’ells ha d´intentar que el seu color de flors  sigui el que ocupi el millor lloc en cada parterre.Para això, ha de moure els seus jardiners amb astúcia, de manera que aquests aconsegueixin accedir als laberíntics accessos del jardí.

  +10 anys.

  1-4 jugadors.

  45 minuts.

  • Contingut del joc:1 loseta incial, 96 losetes jardí,4 losetes especials per cada jugador(una de cada color), 8 fitxes de jardiner (dues de cada color),40 fitxes de parterre (10 de cada color)i manual d´instruccions.
 • GARDENS(Firmat per l’autor)

  27,50 
  Detalls
 • EL FARO SOLITARIO(Advanced)EXIT-PUZZLE

  SKU: BGEXITPZ2 Categoria:
  25,00 

  En aquesta nova entrega d’Exit: El far oblidat, hi ha endevinalles dins de endevinalles, amagats dins de quatre puzles. Aquesta és la principal novetat d’aquesta entrega, i és que com que els seus antecessors no tenen tauler de joc, però tampoc tenen cartes d’enigmes. Al seu lloc, hi ha quatre puzles que haureu de muntar i on s’amaga una ubicació que conté més endevinalles per resoldre.
  A Èxit: El Far oblidat s’introdueix la novetat d’una sèrie de puzles de 88 peces, que haureu de muntar per trobar noves localitzacions per resoldre els enigmes que us esperen. . Però, i la història? Aneu caminant amb dificultat al llarg d’una costa rocosa escarpada, mentre la tempesta es desferma al vostre voltant. L’objectiu és senzill: trobar un refugi per passar la nit. Xop fins als ossos, mires cap amunt per veure un raig de llum brillant travessar les cortines de pluja. Un far! Però de cop i volta i inexplicablement, la llum s’apaga. Mireu a l’aigua i veieu un vaixell. Es dirigeix ??directament als penya-segats! Us adoneu que depèn de vosaltres córrer fins al cim del far i tornar a encendre’l abans que el vaixell s’estrelli contra els penya-segats! Però molts obstacles desconcertants i misteriosos s’interposen en el vostre camí. Sereu capaços de posar el far en funcionament a temps?
  EDAT: + 12 ANYS
  JUGADORS: 1-4 (nivell avançat)
  DURADA DE LA PARTIDA: 90-180 MINUTS
  CONTINGUT: 4 puzles, 12 documents de conjectura, 2 peces estranyes, 1 disc de descodificació, 1 instruccions

 • Esgotat

  EL FARO SOLITARIO(Advanced)EXIT-PUZZLE

  25,00 
  Detalls
 • EL TEMPLO PERDIDO(Principinate)EXIT-PUZZLE

  SKU: BGEXITPZ1 Categoria:
  25,00 

  El Temple perdut no té tauler de joc. Tampoc no té cartes d’enigmes: el que si té són quatre puzles o trencaclosques que tu i el teu grup haureu de muntar per trobar les pistes que us portin als escenaris següents. Tots els membres de la vostra expedició haureu de col·laborar per resoldre les endevinalles mentre eviteu els cercadors de tresors que us volen avançar.

  En el Temple perdut tu i els teus amics viureu una emocionant carrera travessant la perillosa jungla en una petita illa enclavada enmig de l’Oceà Índic. El Temple Sagrat es troba al més profund de la jungla, però abans de poder explorar el misteriós temple tots heu de col·laborar per resoldre els enigmes mitjançant l’assemblatge de quatre trencaclosques que us posaran a la pista que necessiteu perquè la vostra aventura arribi a bon port .

  EDAT; + 10 ANYS
  JUGADORS: 1-4
  DURADA DE LA PARTIDA: 150 MINUTS

 • Esgotat

  EL TEMPLO PERDIDO(Principinate)EXIT-PUZZLE

  25,00 
  Detalls
 • EXIT 3-El laboratorio secreto(Avanzado)

  SKU: BGEXIT3 Categoria:
  15,00 

  Després d’haver aconseguit sortir d’una cabana i de la tomba d’un faraó, arriba el tercer dels reptes d’Exit: sortir d’un laboratori.

  A El laboratori secret sereu voluntaris disposats a sotmetre-se a les proves d’un assaig clínic. Per a la vostra sorpresa, quan arribeu a el laboratori no hi ha ningú més. Tot d’una, d’una de les provetes de la sala, comença a sortir un gas que fa que us sentiu marejats fins a perdre el coneixement. Quan desperteu, la porta d’laboratori està tancada. A sobre de la taula: un quadern i un estrany disc que no hi eren prèviament … Comença l’aventura! Heu sortir de laboratori abans que sigui massa tard …

  EDAT; + 12 ANYS

  JUGADORS: 1-6

  DURADA: 45-90 minuts

 • EXIT 3-El laboratorio secreto(Avanzado)

  15,00 
  Detalls
 • EXIT 21-Regreso de la cabaña abandonada

  SKU: BGEXIT21 Categoria:
  15,00 

  Fa molt de temps us van tancar en una cabana abandonada al mig del bosc, i encara que vau aconseguir sortir-ne, el vostre "amfitrió", el Dr. Arthur Funbeq, va aconseguir fugir de la presó després de ser detingut. La policia va intentar sense èxit trobar-lo, i el cas s’havia anat refredant. fins ara. Un agent us ve a veure i us demana que us acompanyeu a visitar una cabana que han descobert i que els podria tornar a posar després de la pista d’aquest mestre de les endevinalles. L’aventura torna a començar!

  A través de 85 cartes, un quadern, un disc descodificador i alguns artefactes especials, els jugadors podran explorar i interactuar amb tots els elements que vagin observant per mirar de resoldre el misteri plantejat.

  La saga de jocs Exit ens porta a cada caixa tot allò necessari per viure l’emoció de les millors Escape room o sales d’escapament des del saló de casa. Cada títol té una temàtica i una història completament diferent en què els jugadors són els protagonistes. Una aventura perfecta per passar una tarda divertida en solitari, en família o entre amics que posarà a prova la capacitat d’observació, l’enginy i la creativitat de tots els participants. El format compacte i portàtil de la caixa converteix aquest joc en un company ideal per a qualsevol viatge.

  Una altra característica que fa pràcticament únics als jocs de la saga Èxit és que només es poden jugar una vegada, ja que possiblement hagis de ratllar, doblegar o esquinçar components. D’aquesta manera es poden crear unes endevinalles més variades.

  Amb una dificultat de nivell avançat, Exit: Tornada a la Cabana Abandonada és un títol ideal per a aquells que ja tinguin experiència en jocs cooperatius del tipus escape room. Pareu atenció als detalls, la bona comunicació entre els membres de l’equip i esmolar la capacitat de deducció seran les claus que us permetran tenir èxit en aquesta aventura. Resoldreu els enigmes per descobrir tots els secrets que amaga la cabana?
  EDAT: +12
  JUGADORS: 1-4
  DURADA: 45-90 MINUTS
  AUTOR: INKA I MARKUS BRAND

 • EXIT 21-Regreso de la cabaña abandonada

  15,00 
  Detalls
 • EXIT 2-La tumba del faraon(Experto)

  SKU: BGEXIT2 Categoria:
  15,00 

  La tomba de el faraó és la segona entrega de la sèrie Exit, o el que és el mateix, el escape room al saló de casa.

  En aquest cas us trobeu de vacances a Egipte. La visita a la Vall dels Reis és cita ineludible a l’agenda, així que allà us trobeu. Però quan esteu a l’interior de la tomba de Tutankamon, us adoneu que heu perdut a el grup. Buscant la sortida us trobeu una misteriosa cambra funerària. Decidiu entrar i llavors, zas! la porta de pedra es tanca i quedeu atrapats a l’interior. Intenteu buscar la manera de sortir però només trobeu un vell quadern i un estrany disc … ¿Objectiu? Sortir il·lesos i en el menor temps possible. Sort!

  EDAT: +12

  JUGADORS: 1-6

  DURADA: 45-90 minuts

 • Esgotat

  EXIT 2-La tumba del faraon(Experto)

  15,00 
  Detalls
 • EXIT 17-El cementerio de las tinieblas(Avanz.

  SKU: BGEXIT17 Categoria:
  15,00 

  El cementiri de les tenebres és un nou lliurament del conegut joc Exit, que trasllada l’experiència d’una fuita room a les taules de joc. Segons la llegenda, la lluna aquesta nit és a l’angle correcte per trobar un robí vermell invaluable amagat a la tomba de Sir Reginald Wreston. Ningú ha aconseguit trobar-ho encara. Podreu aconseguir trobar-la aquesta nit?

  En aquest tipus de jocs, un grup de fins a 4 jugadors han de resoldre els enigmes i els puzles que el joc els va presentant per poder escapar d’una habitació o entorn imaginari Una autèntica carrera contra el rellotge!
  Al cementiri de les tenebres encarneu un grup de cercadors de tresors, la recerca dels quals us ha portat fins a un antic cementiri. Segons una antiga llegenda, s’explica que un robí vermell d’inestimable valor es troba ocult al més profund de la tomba de Sir Reginald Wreston, un vell cavaller. La llegenda diu que només es pot accedir a la tomba quan la lluna es troba en un angle molt concret, una conjunció estel·lar que només es produeix a la mitjanit cada 87 anys. Però endevina què? Aquesta nit és aquesta nit! Fins ara la cripta ha estat segellada, i al llarg de segles, ningú no ha aconseguit obrir-la. Podrà el vostre grup resoldre el misteri?
  EDAT; + 12 ANYS
  JUGADORS: 1-4
  DURADA DE LA PARTIDA: 60-120 MINUTS

 • Esgotat

  EXIT 17-El cementerio de las tinieblas(Avanz.

  15,00 
  Detalls
 • EXIT 16-El bosque encantado(Principiante)

  SKU: BGEXIT16 Categoria:
  15,00 

  El Bosc Encantat és el nou lliurament de la saga Èxit, que trasllada l’experiència d’una escape room a les taules de joc. Un relaxant passeig pel bosc pren un gir molt inquietant quan de sobte us trobeu amb unes estranyes criatures que semblen sortides d’un conte de fades i fins i tot trencaclosques més estranys. Alguna vegada podreu trobar la sortida?

  Al Bosc Encantat, tu i un grup de fins a 4 persones us enfronteu a un misteri sense resoldre quan es converteix un tranquil passeig pel bosc en una cosa molt més estranya, quan el bosc es tanca al vostre voltant i emergeixen estranyes criatures de conte de fades. Sereu capaços de donar sentit al que esteu veient i trobar la sortida que us portarà sans i estalvis a casa? Resol endevinalles, bandeja misteris del passat i escapa d’un món ple de màgia, mites i meravelles en aquesta nova entrega de la famosa i premiada sèrie Exit.

  EDAT; + 12 ANYS
  JUGADORS: 1-4
  DURADA DE LA PARTIDA: 60-120 MINUTS

 • Esgotat

  EXIT 16-El bosque encantado(Principiante)

  15,00 
  Detalls
 • EXIT 1-La cabaña abandonada(Avanzado)

  SKU: BGEXIT1 Categoria:
  15,00 

  Nominats el Kennerspiel des Jahres 2017.

  El primer de la sèrie de jocs d’enigmes inspirats en escape room

  .El joc comença amb una avaria del vostre cotxe, el que us obliga a buscar un refugi on passar la nit. Per sort, trobeu una cabana abandona enmig de bosc. Però no tot serà tan idíl·lic. Abans que es faci de dia us adonareu que la porta per la qual vau entrar està totalment tancada i les finestres tenen uns barrots de ferro que us impedeixen sortir. A sobre de la taula: un quadern i un curiosos disc … A partir d’aquí, a donar-li al cap!

  EDAT: +12

  JUGADORS: 1-6

  DURADA: 45-90 minuts

 • EXIT 1-La cabaña abandonada(Avanzado)

  15,00 
  Detalls
 • LA ESCALERA ENCANTADA

  SKU: BGESCA Categoria:
  30,00 

  En el joc, els jugadors competeixen per ser els primers a arribar a dalt de les escales i espantar el fantasma que hi viu, però el fantasma també vol jugar amb ells i els anirà convertint en fantasmes mentre ells pugen les escales. els jugadors han de recordar qui és qui, per poder guanyar la partida.
  EDAT: + 4 ANYS
  JUGADORS: 2-4
  DURADA DE LA PARTIDA: 15 MINUTS
  TEMPS PER APRENDRE A JUGAR: 15 MINUTS
  TEMPS PER ENSENYAR A JUGAR: 5 MINUTS

 • LA ESCALERA ENCANTADA

  30,00 
  Detalls
 • ENSALADA DE PUNTOS

  SKU: BGEPSP Categoria:
  12,50 

  Amanida de punts és un joc ràpid i divertit on hi ha més de 100 formes diferents de puntuar. A cada torn els jugadors hauran de triar una carta de verdura sobre el tauler i decidir si la volen utilitzar per la forma de puntuar que hi apareix o per la verdura que és.
  Vols ser el rei de les pastanagues? O prefereixes portar l’estendard pimien-tomatil? Quan s’acabin les cartes, el jugador amb més punts serà el guanyador. Fresc i per a tota la família!
  EDAT: + 8 ANYS
  JUGADORS:2-6
  DURADA DE LA PARTIDA: 15-30 MINUTS

 • ENSALADA DE PUNTOS

  12,50 
  Detalls
 • GENIAL(Nov.Ed.)

  SKU: BGENI Categoria:
  17,36 

  Un joc de tauler imaginatiu, de regles senzilles i fàcil aprenentatge. Un increïble desafiament intel·lectual que és capaç d’enganxar a tots els públics. Aquest enginyós joc creat per el reconegut dissenyador Reiner Knizia, ha estat nominat al prestigiós premi alemany Joc de l’Any 2004. Es tracta d’un dels pocs jocs de tauler que ofereix la possibilitat de jugar en solitari. ¡Genialment simple i simplement genial!

  EDAT: + 8 ANYS

  JUGADORS: 1-4

  DURADA de la partida: 20-40 MINUTS

 • Esgotat

  GENIAL(Nov.Ed.)

  17,36 
  Detalls
 • DOMINION:EDAD OSCURA

  SKU: BGEDAD Categoria:
  40,00 

  questa és la setena expansió de el joc Dominion. Tot i que inclou 500 cartes, no és un joc independent.
  Incorpora 35 noves cartes de regne, noves cartes perjudicials que es podran donar a losdemás jugadors (Ruïnes), noves cartes que substitueixen les Finques inicials (Aixoplucs) i cartes que només i poden aconseguir a través d’altres cartes. Els temes centrals són la destrucció i les millores. Hi ha cartes que fan alguna cosa quan es destrueixen, cartes que depenen d’allò que s’ha destruït, cartes que es milloren a si mateixes i formes de millorar altres cartes.

  EDAT: + 14 anys

  JUGADORS: 2-4

  DURADA: 30 minuts

  Les fundes indicades per a aquestes cartes haurien de ser de 60 × 92 aprox.

 • DOMINION:EDAD OSCURA

  40,00 
  Detalls
 • PACTO CON EL DIABLO

  SKU: BGDWDSP Categoria:
  60,00 

  De les cendres de l’edat mitjana floreixen 4 regnes pròspers, que creixen i competeixen a la recerca de grandesa. Dos estan governats per mers mortals, atrapats entre les seves ànsies de poder i la necessitat de complaure l’Església; un altre està comandat per un sectari que ja ha caigut en la temptació i el darrer pel mateix diable. Uns necessiten recursos per guanyar. Altres, trossos de la teva ànima. Fem un tracte?

  Amb mecàniques de rols ocults, gestió de recursos, deducció i construcció de motors, Pacte amb el diable desafia els jugadors a negociar sàviament per aconseguir la major quantitat possible de punts.

  No hi ha cap camí cap a l’èxit, per això cada jugador puntuarà de maneres diferents i començarà la partida amb un nombre de recursos variables, segons la seva identitat oculta. De fet, una de les claus del joc consisteix a mantenir les identitats dels jugadors en secret, com a mínim durant els primers torns. Per garantir l’anonimat i el bon desenvolupament dels tractes, es fa servir una aplicació gratuïta que escanejarà el cofre personal de cada jugador i així us assegurareu que en cap moment es barregen els rols.

  Al llarg de la partida, els jugadors intentaran aconseguir recursos bàsics (fusta, pedra i blat), recursos valuosos (marbre i vidre) i monedes per construir edificis, contractar cortesans i assolir importants èxits. No sempre disposaràs de tots els recursos que necessites, així que podràs fer tractes amb els jugadors i endeutar-te per costejar les despeses.

  Mentre administres el teu regne, també hauràs de tenir cura de la teva reputació. Per governar cal donar exemple! Alguns esdeveniments i la construcció de certs edificis relacionats amb l’alquímia poden afectar negativament la teva reputació. Per si no fos poc, després d’algunes rondes hi haurà una caça de bruixes: Aquí fa olor de màgia negra! En aquest punt, els jugadors votaran i qui rebi dos o més vots serà interrogat. En aquest punt, haureu de mostrar la puresa de la vostra ànima. Si no podeu fer-ho (mostrant 3 trossos d’ànima), serà penalitzat.

  Durant la fase de comerç, els jugadors podran oferir a cegues recursos a canvi de diners. El Diable temptarà els mortals amb béns a canvi d’una part de la seva ànima, mentre que la naturalesa del sectari és vendre la seva ànima fàcilment, ja que guanyarà punts si s’entrega en cos i ànima Lucifer. Però molt de compte amb fer ostentació del bé que et van les coses, ja que això pot despertar l’interès de la Inquisició. I és que a més de la caça de bruixes, el Sant Tribunal també persegueix les forces del mal. Un altre cop, els jugadors hauran de mostrar la seva ànima si volen evitar la ira de la Inquisició. També poden tractar de subornar les seves eminències… Per un mòdic preu, faran els ulls grossos. Finalment, els jugadors mortals i el sectari intentaran endevinar els rols dels seus oponents per guanyar alguns punts extra.

  Pacte amb el Diable és un joc molt temàtic, que alhora és exigent. Tot un repte que encantarà els amants de títols de l’escola txeca (Alquimistes, Through the ages, Les ruïnes perdudes d’Arnak…). Fer bons tractes serà tan important com saber a què gastar els recursos, mentre feu el possible per mantenir la reputació i la Inquisició a ratlla. Fins a quin punt estàs disposat a mantenir intacta la teva ànima?
  EDAT: +13
  JUGADORS: 4
  DURADA: 120 MINUTS
  AUTOR: MATÚS KOTRY

 • PACTO CON EL DIABLO

  60,00 
  Detalls
 • DOMINION 2º Edicion

  SKU: BGDOMINION Categoria:
  45,00 

  Edició en castellà.
  Aquesta és la segona edició de Domini. Pel que fa a la primera, s’han reemplaçat sis cartes i se n’ha afegit una; a més, les cartes base tenen un nou disseny i ara disposeu d’una taula per a les cartes eliminades.

  Dominion és joc de cartes no col·leccionable. Totes les cartes que els jugadors necessiten per jugar són a la caixa del joc. A cada partida, els jugadors decideixen quines cartes faran servir per jugar (triaran aproximadament 200 d’entre les 500 disponibles) i començaran la partida. En el seu torn, cada jugador tractarà de jugar de la millor manera possible les cartes de la mà per aconseguir noves cartes per a la seva baralla. En finalitzar la partida, vencerà el jugador que hagi aconseguit incloure més punts de victòria a la seva baralla.

  La gran quantitat de cartes diferents i les incomptables combinacions entre elles fan que Dominionse pugui jugar una vegada i una altra i que cada partida sigui diferent de l’anterior. La seva originalitat i elegància l’han convertit en pocs mesos en un dels jocs favorits per guanyar el prestigiós premi de Joc de l’Any a Alemanya, categoria només assolida per jocs com Els Colons de Catan o Carcassonne.

  ominion és un joc de tauler en el qual cadascun dels jugadors intentarà desenvolupar el seu regne

  amb les cartes que

  aleatòriament a cada partida sortiran d’entre totes les que componen el joc i que representen les diferents parts d’un regne. Les 500 cartes que els jugadors necessiten per jugar són dins la caixa del joc. A cada partida, els jugadors decideixen quines cartes usaran per jugar (en triaran aproximadament 200 d’entre les 500 disponibles) i començaran la partida. En el seu torn, cada jugador intentarà jugar de la millor forma possible les cartes de la seva mà per aconseguir noves cartes per a la seva baralla. Al finalitzar la partida, guanyarà el jugador que hagi aconseguit incloure més punts de victòria en la seva baralla.

   

  La gran quantitat de cartes diferents i les incomptables combinacions entre elles fan que Dominion es pugui jugar una vegada i una altra i que cada partida sigui diferent a l’anterior. La seva originalitat i elegància l’han convertit en pocs mesos en un dels jocs favorits per guanyar el prestigiós premi de Joc de l’Any a Alemanya. 

  EDAT: + 8 anys

  JUGADORS: 2-4

  DURADA: 30 minuts

  CONTINGUT:500 Cartes:

 • DOMINION 2º Edicion

  45,00 
  Detalls
 • DOMINION:COMARCAS

  SKU: BGDOCO Categoria:
  40,00 

  La sisena expansió de Dominion inclou 26 noves cartes de regne amb especial èmfasi en cartes que tenen algun efecte immediat en el moment de comprar-les.

  EDAT: + 8 anys

  JUGADORS: 2-4

  DURADA: 30 minuts

  CONTINGUT: 20 cartes d’acció, 3 cartes de tresor i 3 cartes de Victòria.

  Dominion Comarques no pot jugar-se per si sol, es necessita Dominion o Dominion: Intriga per poder jugar.

  Les fundes indicades per a aquestes cartes haurien de ser de 60 × 92 aprox.

 • DOMINION:COMARCAS

  40,00 
  Detalls
 • CODIGO SECRETO:IMAGENES

  SKU: BGCOSEIM Categoria:
  22,00 

  Els dos caps d’una xarxa d’espionatge saben quina és la localització de cada agent, i hauran d’indicar als seus agents de camp a quin lloc han d’acudir per a la seva reunió clandestina. Els agents hauran de caminar-se amb ull. Si s’equivoquen a l’desxifrar la informació, poden tenir un desagradable trobada amb un agent enemic o, pitjor encara, amb l’assassí! Codi Secret Imatges és la versió amb il·lustracions de l’multipremiat Codi Secret. En lloc d’una paraula, cada targeta conté una imatge, però el joc manté les mateixes regles i la mateixa dosi de diversió.

  EDAT: +10 ANYS

  JUGADORS: 2-8

  DURADA de la partida: 20 MINUTS

  CONTINGUT: 16 Targetes d’agent en dos colors, 1 targeta d’agent doble, 4 Targetes de civils, 1 targeta d’assassí, 60 Cartes de clau, 1 Suport per a cartes, 140 Cartes amb 280 imatges i regles de joc.
  OBSERVACIONS: AQUESTA VERSIÓ ES POT JUGAR PER SEPARAT O COMBINAR-LA AMB EL CODI SECRET.

 • CODIGO SECRETO:IMAGENES

  22,00 
  Detalls
 • CODIGO SECRETO DUO

  SKU: BGCOSED Categoria:
  22,00 

  Tu i el teu company estan duent a terme una missió en una ciutat plena de persones. Hauran de contactar amb els 15 agents i evitar alhora una banda de notoris assassins.

  Tu sabràs quins són els agents amb què el teu company ha de contactar, i ell sabrà amb quins tu has de contactar. Hauran de donar-se pistes compostes per una sola paraula que apuntin cap a diverses de les cartes que hi haurà a la taula i així poder contactar amb tots els agents abans que s’esgoti el temps.

  Codi Secret: Duo és un joc cooperatiu per a dos o més jugadors. No cal disposar de cap altre joc de la sèrie per poder jugar.
  EDAT: + 10 ANYS
  JUGADORS: + 2
  CONTINGUT DEL JOC:
  15 Targetes d’agent verd
  100 Cartes de clau de doble cara
  11 Fitxes de temps
  1 Targeta d’assassí
  1 Quadern amb mapes de missions
  1 Suport per a la carta de clau
  1 Reglament
  200 cartes amb 400 noves paraules (Compatibles amb el joc original)

 • CODIGO SECRETO DUO

  22,00 
  Detalls
 • CODI SECRET(Catala)

  SKU: BGCOSECAT Categoria:
  22,00 

  El cap de la xarxa d’espies diu "Febre: 2".

  Sabries trobar les dues paraules relacionades amb "febre" que et faran guanyar la partida?
  Els dos caps d’espies coneixen la identitat secreta de cada agent, però els seus companys d’equip només coneixen els agents pel seu nom en clau. Els equips competiran per veure qui aconsegueix contactar primer amb tots els seus agents. Cada cap d’espies dirà en el seu torn una pista composta per una sola paraula que pot referir-se a diverses de les paraules que hi ha al tauler. Els seus companys d’equip intentaran endevinar aquestes paraules evitant assenyalar les paraules de l’equip rival. I sense que ningú trobi a l’assassí …
  La clau és: Divertir-se.

  A l´interior dell joc, hi ha instruccions per jugar 2 o 3 jugadors.

  EDAT:+ 8 ANYS

  JUGADORS:2-8 .

  DURADA DE LA PARTIDA:15 MINUTS

  • CONTINGUT DEL JOC; 8 cartes agents vermelles, 8 cartes agents blaus, 1 carta agent doble, 7 cartes civils innocents, 1 assassí, cartes codi i instruccions.
 • CODI SECRET(Catala)

  22,00 
  Detalls
 • CODIGO SECRETO

  SKU: BGCOSE Categoria:
  22,00 

  El cap de la xarxa d’espies diu "Febre: 2".
  Sabries trobar les dues paraules relacionades amb "febre" que et faran guanyar la partida?
  Els dos caps d’espies coneixen la identitat secreta de cada agent, però els seus companys d’equip només coneixen els agents pel seu nom en clau. Els equips competiran per veure qui aconsegueix contactar primer amb tots els seus agents. Cada cap d’espies dirà en el seu torn una pista composta per una sola paraula que pot referir-se a diverses de les paraules que hi ha al tauler. Els seus companys d’equip intentaran endevinar aquestes paraules evitant assenyalar les paraules de l’equip rival. I sense que ningú trobi a l’assassí …
  La clau és: Divertir-se.

  EDAT: 8 ANYS

  JUGADORS: 2-4

  DURADA de la partida: 15 MINUTS

 • Esgotat

  CODIGO SECRETO

  22,00 
  Detalls
 • COCORICO COCOROCO

  SKU: BGCOCO2 Categoria:
  30,00 

  PREMIAT AMB L’SPIEL DES JAHRES INFANTIL EL 1998

  Cocoricó Cocorocó és un joc divertit i senzill, pensat perquè els més petits s’entretinguin i agilitin la seva memòria, ja que en dependrà que avancin en el joc: cada participant ha de recordar quines són les peces que li permetran moure’s pel tauler. L’objectiu és aconseguir totes les plomes per aconseguir  la victòria. Diversió assegurada!

  EDAT: + 4 ANYS
  JUGADORS: 2-4
  DURADA DE LA PARTIDA: 20 MINUTS

 • Esgotat

  COCORICO COCOROCO

  30,00 
  Detalls
 • CATAN CIUDADES Y CABALLEROS(Expansió)

  SKU: BGCIUDADES Categoria:
  45,00 

  "Ciudades y Caballeros" afegeix un nou nivell de complexitat alhora que interactivitat entre els jugadors al ja de per si mateix interactiu Catan.

  Dos dels elements principals del joc, les Ciutats i els Cavallers que les protegeixen adquireixen una nova dimensió i protagonisme que dóna lloc a partides més competitives i disputades.

  És necessari Catan – Joc Bàsic per jugar.

 • CATAN CIUDADES Y CABALLEROS(Expansió)

  45,00 
  Detalls
 • CATAN-CIUDADES Y CABALLEROS EXP.5-6

  SKU: BGCIU56 Categoria:
  25,00 

  CFATALes amenaces a l’illa de Catan són massa grans, quatre jugadors no són suficients. Però no es preocupin, dues persones més podran unir-se en la defensa de l’illa gràcies a l’Ampliació de 5 i 6 jugadors per CIUTATS I CAVALLERS. En aquesta Ampliació de 5 i 6 jugadors trobaràs tot el que necessites per afegir a dues persones més per compartir la diversió. El conflicte, el drama i totes les emocions d’aquest excel·lent joc només s’han fet més grans.

  Per jugar amb aquesta ampliació és necessari comptar amb el joc base de Catan, així com la seva ampliació per a 5 i 6 jugadors i l’expansió de CIUTATS I CAVALLERS.

  EDAT: + 12 ANYS
  JUGADORS: 3-6
  DURADA de la partida: 120 MINUTS
  CONTINGUT DEL JOC: 2 Quadres de millora de ciutat amb 30 fitxes de millora de ciutat
  18 Cartes de mercaderia
  6 de tela
  6 de monedes
  6 de paper
  2 Cartes de punts de victòria
  6 Muralles
  6 Metròpolis
  12 Cavallers i 12 elms
  Reglament

 • CATAN-CIUDADES Y CABALLEROS EXP.5-6

  25,00 
  Detalls
 • CHURCHILL

  SKU: BGCHUSP Categoria:
  80,00 

  Any 1943, la Segona Guerra Mundial se esta acaban. El bàndol Aliat ha de decidir qui liderarà la seva estratègia, on es desplegaran les tropes i de quina manera es derrotarà l’Eix. A Churchill ens posarem a la pell de Churchill, Roosevelt i Stalin al llarg de 10 conferències per prendre totes aquestes decisions vetllant pels interessos de cadascun d’aquests líders polítics i intentant ser el que més benefici tregui del conflicte al final de la partida .
  Una batalla política per la pau en un joc que no és un wargame, sinó més aviat, un joc de diplomàcia emmarcada en el conflicte bèl·lic més important de la història. Una obra mestra de Mark Herman per a tres jugadors que farà les delícies dels amants de la història i de la Segona Guerra Mundial.
  EDAT: + 14 ANYS
  JUGADORS: 1-3
  DURADA DE LA PARTIDA: + 180 MINUTS

 • CHURCHILL

  80,00 
  Detalls
 • LA CUADRILLA DELS PORQUETS

  SKU: BGCERDITOS Categoria:
  26,00 

  L’alegre quadrilla dels porquets ha organitzat una cursa pel camp, però com el camí és molt estret de vegades saltaran uns sobre d’altres i s’aprofitaran d’això per córrer sense esgotar-se.

  Aquest encantador joc, dissenyat per Alex Randolph, un dels millors dissenyadors de jocs de la història, inclou a més una sèrie de desafiaments d’equilibri que han de ser fets amb les pròpies peces de el joc.
  EDAT + 5 ANYS
  JUGADORS: 2-7
  DURADA de la partida: 20 MINUTS

 • LA CUADRILLA DELS PORQUETS

  26,00 
  Detalls

Utilizamos cookies para personalizar el contenido y los anuncios, proporcionar funciones de redes sociales y analizar nuestro tráfico. También compartimos información sobre su uso de nuestro sitio con nuestros socios de redes sociales, publicidad y análisis.

View more
Cookies settings
Accept
Decline
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Who we are

Suggested text: Our website address is: https://zeppelindreams.com.

Comments

Suggested text: When visitors leave comments on the site we collect the data shown in the comments form, and also the visitor’s IP address and browser user agent string to help spam detection. An anonymized string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

Media

Suggested text: If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

Cookies

Suggested text: If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year. If you visit our login page, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser. When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select "Remember Me", your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed. If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

Embedded content from other websites

Suggested text: Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website. These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Who we share your data with

Suggested text: If you request a password reset, your IP address will be included in the reset email.

How long we retain your data

Suggested text: If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue. For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

Suggested text: If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where your data is sent

Suggested text: Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.
Save settings
Cookies settings