Pingui Emperador Schleich 14841
search
  • Pingui Emperador Schleich 14841

Pingui Emperador Schleich 14841

6,00 €
Impostos inclosos
Quantitat

El pingüí de Schleich® WILD LIFE és un pingüí emperador. És el pingüí més gran i pesat. I l'únic que habita tan a sud a l'Antàrtida. Aquests pingüins no construeixen un niu: coven l'ou directament sobre el gel. Després de la posta, la femella es submergeix per pescar, mentre que el mascle es queda incubant l'ou. Per a això, el situa entre les seves potes i el cobreix amb un plec de pell que el manté calent.
CURIOSITAT:
Quan surten de l'aigua, donen un gran salt en arc i cauen sobre el gel.

NOM CIENTÍFIC: pingüí emperador
ORIGEN GLOBAL: Antàrtida
ESTAT DE CONSERVACIÓ: Gairebé amenaçada
HABITAT PRINCIPAL: Mar, Costa
EDAT: 3-8 ANYS

SC14841

Referències específiques

ean13
4059433325781
Nou