Maquetes

Mostra 1–9 de 12 resultats

  AMBER BOX(Ugears)

  SKU: UG70090 Categoria:
  65,00 
 • AMBER BOX(Ugears)

  65,00 
  Detalls
 • CALCULADORA STEM LAB(Ugears)

  SKU: UG12115 Categoria:
  27,00 

  Construeix una impressionant calculadora mecànica amb les teves mans. Un joc de construcció, precisió i materials d´alta qualitat, amb models mecànics adaptats a les necessitats dels més petits de la casa. Sabies que la calculadora no et serveix només per sumar i restar, sinó també per multiplicar i dividir?

  El multiplicador mecànic és un mecanisme de frontissa plana que realitza operacions binàries amb números. Els jocs de construcció són un recurs excel·lent per potenciar la iniciativa dels nostres fills i filles, afavorir les seves habilitats motrius i constructives, millorar la seva visió espacial i desenvolupar la seva imaginació donant color a les seves maquetes favorites.

  EDAT:+ 10 anys.
  TEMPS ESTIMAT DE CONSTRUCCIÓ: 2 hores i mitja.
  CONTINGUT: 117  peces de fusta pretallades amb làser; una guia il·lustrada amb el pas a pas; tasques pràctiques i codis QR per descarregar les aplicacions. Els models no necessiten cola ni instruments addicionals per a la seva construcció.

 • CALCULADORA STEM LAB(Ugears)

  27,00 
  Detalls
 • CAPUTXETA VERMELLA

  SKU: VI10105 Categoria:
  79,95 

  Automata Caputxeta vermella i el gran llop dolent de ModelShop.

  Un autòmat mecànic de fusta en moviment per construir. No calen eines ni cola. Simplement inseriu les peces tallades amb precisió. Gireu el mànec i sorprengueu-vos!

  Les instruccions detallades de muntatge faciliten la construcció i la diversió.

  EDAD 14 AÑOS

  DIMENSIONS: 28X21,5X 40

  PESO: 563 g.

 • CAPUTXETA VERMELLA

  79,95 
  Detalls
 • CARRUSEL(Ugears)

  SKU: UG70129 Categoria:
  55,00 
 • CARRUSEL(Ugears)

  55,00 
  Detalls
 • CASTELL FANTASTIC 3D

  SKU: PTCN01-CAT Categoria:
  12,95 

  Explora, construeix i juga! Submergeix-te en un fascinant joc educatiu que combina la lectura, la construcció i la diversió.

  Descobrir un univers ple de possibilitats amb les nostres 37 peces úniques, dissenyades per a un muntatge senzill i sense complicacions. Oblidar les tisores i la cola!

  El Conte de Fantasia, amb les seves 48 pàgines plenes de màgia i sorpreses, us portarà a llocs increïbles i us permetrà viure emocionants històries com mai. Deixar que la vostra imaginació voli alt mentre apreneu i us divertiu!

  Amb els Contes 3D, no sols estareu entretinguts, sinó que també desenvolupareu habilitats clau. Millora la destresa manual mentre construís i manipuleu les peces. A més, afina l’atenció, concentració i habilitats d’observació a través de desafiadors jocs i activitats.

  Preparar-vos per a un viatge inoblidable amb Contes 3D! Un joc educatiu que encurioseix, fomenta la creativitat i us convida a submergir-vos en un món d’aprenentatge interactiu.

  Esteu llestos per a explorar, construir i jugar mentre descobriu els secrets ocults en cada pàgina? L’aventura us espera!

 • CASTELL FANTASTIC 3D

  12,95 
  Detalls
 • DRAC

  SKU: VI10103 Categoria:
  49,95 

  Coneix el Drac, aquesta llegendària i pintada criatura amb les seves ondulacions fluides.

  Autòmat decorat de fusta comprimida.

  EDAD: + 14 ANYS.

  MIDES: 30 x 14 x 26 cm.

  PES: 315g.

 • DRAC

  49,95 
  Detalls
 • ELECTRIC M USIC BOX

  SKU: VI10100 Categoria:
  60,00 

  Caixa de música elèctrica per autòmats de fusta Modelshop.

  Música incorporada per a reproducció automàtica. Ranura de targeta microSD per la seva pròpia música escollida. Cargols i motor de baixa velocitat. Sortida d’altaveu de 3W.

 • ELECTRIC M USIC BOX

  60,00 
  Detalls
 • JARDI HABITACIO MINIATURA DIY

  SKU: CR57880 Categoria:
  49,55 

  Posa a prova les teves destreses motrius fines i la teva creativitat alhora, unint les peces amb la cola i decorant amb pintura. Per a les peces més petites, s’hi inclouen unes pinces, que en faciliten l’adherència.

  Inclou: peces de fusta, mobles i tanques; teles de múltiples dissenys; fulles seques; eines de metall; llum amb tulipa -inclou piles-; pinces, cola, pintura i pinzell.

  Instruccions només en anglès.

  Dimensions aproximades: 19,5 x 21 x 18 centímetres.

 • JARDI HABITACIO MINIATURA DIY

  49,55 
  Detalls
 • JUNK YARD

  SKU: VI10104 Categoria:
  79,95 

  Un Autòmat de maneta Junk Air, per construir.

  Un autòmat de fusta per muntar, sense cola ni eines, i que cobra vida al girar la maneta!.

  Un inventor boig que salpa i vola a bord de la seva terrible màquina voladora. Una peça molt bonica per muntar tu mateix, subtil i complexa alhora.

  ModelShop Junk Air autòmat, un dels favorits de la marca Vilac.

  OBSERVACIONS: Un petit motor elèctric i musical (es ven per separat, ref. 10100) pot accionar PLC ModelShop. Ja no cal girar la maneta …

  EDAT 14 ANYS

  DIMENSIONS: 37 x 30,5 x 46 cm.

  PES: 545 g.

 • JUNK YARD

  79,95 
  Detalls