Jocs de taula

Mostra 1–9 de 1776 resultats

  ¿DÓNDE ESTA UMTATA?

  SKU: SDGUMTATA01 Categoria:
  24,95 

  Mentre en alguns països hi ha més telèfons mòbils dels que puguis imaginar, en altres es transporten bales de fenc al maleter. Alguns tenen un exèrcit amb menys membres que l’orquestra nacional. De debò! Però, ¿quin país és Umtata? I, ¿es troba al nord, sud, est o oest? Tens alguna idea? Si és així, dóna una resposta ràpidament! Per guanyar no cal ser un expert coneixedor d’Europa. Un bon olfacte, una mica de bona sort i certa predilecció per les històries peculiars, són suficients per a una victòria gloriosa.

  EDAT: + 12 anys

  JUGADORS:2-5

  DURADA: 25 minuts

  Contingut: 1 Tauler de joc, 300 cartes, 1 contenidor de cartes, 5 discos giratoris i 5 fitxes de jugadors e intruccions.

 • Marcador de posició

  ¿DÓNDE ESTA UMTATA?

  24,95 
  Detalls
 • ¿QUE VES?

  SKU: CAY887 Categoria:
  17,50 

  Sí, no, això és tot el que et respondran, pregunta bé perquè puguis saber en què penses. Penso en un animal? Visc a l’aigua?
  EDAT: 5-99 ANYS
  JUGADORS: 2-6

 • ¿QUE VES?

  17,50 
  Detalls
 • ¿QUIEN HA SIDO?

  SKU: LDL80416 Categoria:
  15,00 

  El meu lloro NO s’ha fet caca al mig del saló, però crec que va ser el conill!" Com a orgullós propietari d’un preciós conillet, el teu deure és aclarir ràpidament els dubtes sobre ell i apuntar les sospites cap a la mascota d’un altre jugador. Per aconseguir-ho hauràs de confiar la teva memòria i la teva rapidesa de reacció, si no, pots acabar acusant una mascota innocent i havent de netejar tu tot.

  EDAT: + 6 ANYS
  JUGADORS: 3-9
  DURADA DE LA PARTIDA: 15 MINUTS

 • ¿QUIEN HA SIDO?

  15,00 
  Detalls
 • 1000 KM

  SKU: DIS19902 Categoria:
  29,00 

  Evita els obstacles dels teus rivals per guanyar la cursa!

  A les carreteres franceses hi havia petites roques que marcaven la distància de quilòmetres a la següent ciutat. En aquest famós i antic joc de cartes francès, els jugadors competeixen per arribar a 1000 km, mentre lidien amb obstacles durant el camí. Roba una carta, juga o descarta. Hauràs de jugar un semàfor verd per començar, juga cartes amb quilometratge, llança cartes d’atac a altres jugadors (pneumàtics desinflats, límit de velocitat), utilitza cartes de defensa (pneumàtics de recanvi, fi al límit de velocitat), juga cartes de protecció ( pneumàtic antipunxades) i tracta de ser el primer a assolir la distància.
  EDAT: + 5 ANYS
  JUGADORS: 1-4
  DURADA DE LA PARTIDA: 15-30 MINUTS
  CONTINGUT DEL JOC:
  Tauler de joc, 110 cartes (46 cartes de quilòmetres, 18 cartes d’atac, 38 cartes de defensa, 4 cartes d’ajuda i 4 cartes de protecció), 4 cotxes, 17 peons d’atac, 4 peces de protecció i dispensador de cartes.

 • 1000 KM

  29,00 
  Detalls
 • 111 FORMIGUES

  SKU: SDG111HOR01 Categoria:
  11,95 

  Les regles de 111 Formigues són molt senzilles: Intenta formar una seqüència ordenada de manera ascendent o descendent el més ràpid possible.

  Aconsegueix tots els jokers possibles amb les formigues de colors, però recorda que la resta pot ser més ràpid que tu a completar la seqüència. Qui sigui el primer a obtenir 60 punts guanyarà la partida.
  EDAT: + 8 ANYS
  JUGADORS: 1 a 5
  DURADA de la partida: 20 MINUTS
  CONTINGUT DEL JOC: 110 Cartes numerades del 2 al 111 i reglament

 • Marcador de posició

  111 FORMIGUES

  11,95 
  Detalls
 • 13 MINUTOS

  SKU: LDNV72000 Categoria:
  10,00 

  13 minuts és un joc de cartes per a dos jugadors inspirat en el seu germà gran, 13 dies. El títol es basa en el temps que triga un míssil a assolir Washington des de l’illa de Cuba.
  EDAT: + 14 ANYS
  JUGADORS: 2
  DURADA DE LA PARTIDA: 13 MINUTS

 • 13 MINUTOS

  10,00 
  Detalls
 • 3 RING CIRCUS

  SKU: BGCIRML Categoria:
  35,00 

  El circ ha arribat a la ciutat! Sota la carpa, malabaristes, pallassos, mags, forçuts i bèsties salvatges capten la curiositat d’un públic lliurat que aplaudeix sense parar. Després de cada funció, la teva petita companyia acumula fama i pot ser que algun dia desperti l’interès de P. T. Barnum, el major magnat del circ de tots els temps.
  Dissenyat per Fabio Lopiano (Merv, Autobahn, Calimala) i Rem Conzadori i il·lustrat per Edu Valls.

  El teu objectiu és contractar artistes i oferir funcions en diversos pobles i ciutats, amb la intenció de guanyar fama. Als pobles, les funcions són fàcils de muntar i et reporten els recursos inicials per a millorar el teu elenc; les ciutats petites són una mica més exigents, però et permeten entrar en contacte amb millors artistes; el públic de les grans ciutats és encara més exigent i desitja veure números molt concrets, però actuar aquí et brinda molta més fama!
  En el seu torn, els jugadors podran contractar un artista o oferir una funció. Al principi de la partida els circs de cada jugador estan buits, amb el que serà necessari contractar per a anar formant la companyia. Les cartes d’artista atorgaran més o menys beneficis segons l’ordre en quin actuïn, amb el que una de les claus del joc consisteix a planificar molt bé els espectacles que s’oferiran.
  Si decideixen actuar, els jugadors hauran de moure’s a una casella lliure del mapa. Si es tracta d’un poble, rebran com a premi les cartes de moneda, les més bàsiques. Si actuen en una ciutat petita, depenent del nombre de pedestals que tinguin en la seva companyia, podran reclamar més o menys cartes d’entrada (les segones més valuoses) o punts de fama. En les grans ciutats s’obtenen molts punts de fama, però el públic és més exigent i sempre demanda un tipus d’artista en concret.
  Mentre el teu petit circ intenta sobreviure, el gran i esplendorós circ Barnum viatja per tot el país i, quan arriba a una gran ciutat, es duu a terme una puntuació en aquesta regió: els circs que hagin ofert aquí més funcions guanyaran encara més fama.
  Amb un art molt cuidat que evoca els cartells circenses del final del segle XIX, 3 Ring Circus enamorarà als jugadors que busquin una temàtica sòlida amb components de qualitat. També aquells que gaudeixin planejant estratègies ho passaran en gran gestionant la seva mà per a muntar la companyia més eficient, que els permeti sumar més punts de victòria en les seves actuacions. A més, el joc inclou un mode solitari dissenyat per David Turczi (autor de jocs com Imperium i d’altres modes solitari, com el de Bitoku).
  No us quedeu sense entrades per al major espectacle del món!

  Edat:+12
  Jugadors: 1-4
  Durada de la partida: 80 Minuts

 • 3 RING CIRCUS

  35,00 
  Detalls
 • 3, 2, 1 GO CHALLENGE FOOD

  SKU: EDU19392 Categoria:
  20,00 

  Mira, cerca i guanya! Joc d’agudesa visual on els jugadors hauran de cercar al centre de la taula els ingredients que conformen els diferents plats (24). Completa abans que els altres jugadors cadascun dels plats amb els ingredients necessaris que trobaràs al centre de la taula.
  Troba tots els ingredients del teu plat i seràs el Xef guanyador!
  EDAT: 6-99 ANYS
  JUGADORS: 2-5
  CONTINGUT: 24 plats, 150 ingredients, instruccions.

 • 3, 2, 1 GO CHALLENGE FOOD

  20,00 
  Detalls
 • 3, 2,1 GO CHALLENGE PUZZLE

  SKU: EDU19390 Categoria:
  20,00 

  Mira, cerca i guanya! Joc d’agudesa visual on els jugadors hauran de buscar al centre de la taula les 6 peces de trencaclosques que conformen la seva imatge entre les 144 peces barrejades de tots els puzles (24).
  EDAT: 5-99 ANYS
  JUGADORS: 2-5

 • 3, 2,1 GO CHALLENGE PUZZLE

  20,00 
  Detalls