Schleich

Mostra 1–9 de 233 resultats

 • ABELLA MAYA NADAL(Abella Maya)Schleich B

  5,95 
  Detalls
 • ABELLA MAYA SENTADA(Abella Maya)Schleich B

  5,95 
  Detalls
 • ACCESORI PER TRANSPORTAR CAVALLS

  SKU: SC42613 Categoria:
  7,00 

  Que pràctic! Al cavall de fusta es poden col·locar la cadira de muntar i la manta quan no es necessiten. I també permet tenir les brides a mà per preparar el cavall per a la següent sortida. És ideal per mantenir la cadira de muntar i els arnesos a punt i que no us perdeu!
  Una cadira de muntar en bones condicions és molt important! I no només per seure còmodament quan es munta a cavall. També ha de mantenir la seva forma perquè no fregui el llom del cavall. I el mateix passa amb les brides. Encara sort que hi ha un accessori especial per aconseguir-ho! Al cavall de fusta es poden col·locar perfectament la manta i la cadira de muntar. Les brides també es poden penjar ordenadament, i segur que encara queda lloc per al casc. Tot plegat forma el complement perfecte per al transportador de cavalls de schleich® HORSE CLUB, que es ven per separat.
  EDAT: 5-12 ANYS
  DIMENSIONS: 11 x 40 x 90 cm
  CONTINGUT: 1 cavall de fusta, 1 cadira de muntar, 1 brida, 1 manta per a cadira de muntar, 1 casc

 • Marcador de posició

  ACCESORI PER TRANSPORTAR CAVALLS

  7,00 
  Detalls
 • AGUILA DE FOC ELDRADOR

  SKU: SC42511 Categoria:
  23,00 

  L’àguila de foc de Schleich® Eldrador® Creatures alça el vol per sobre dels volcans. Des d’allà, aquesta temuda au rapinyaire té una vista perfecta: així que un enemic trepitja renta, es llança en picat amb els seus enormes i àgils ales. Amb les seves afilades ga
  Als seus observadors ulls no se’ls escapa res. Per sobre dels volcans, l’àguila de foc Schleich® Eldrador® Creatures vola en cercles amb majestuositat. Els seus àgils ales permeten l’hàbil au adquirir gran força i realitzar sense problemes complicades maniobres de vol. Pot fins i tot percebre a terra els moviments més subtils i si es tracta d’un intrús, no s’ho pensa dues vegades: desplega els seus àgils ales transparents i es precipita cap a l’enemic deixant una cua de flames després de si que la fa semblar un cometa en l’aire. Per als intrusos, ser capturats per l’àguila no és només una trobada enutjós, és pur terror, ja que posseeix unes urpes extremadament afilades que s’aferren sense compassió. El seu bec corbat i afilat és una altra arma de la qual fa ús en els seus atacs. I per culminar, l’àguila de foc produeix amb les seves ales una formidable tempesta de foc que escombra als seus enemics de mapa sense més.

 • AGUILA DE FOC ELDRADOR

  23,00 
  Detalls
 • AGUSTINIA

  SKU: SC15021 Categoria:
  17,00 

  El Agustinia comptava amb una línia d’espines que li recorria tot el dors, de la mateixa manera que el Agustinia de Schleich® Dinosaurs.
  Les llargues i afilades pues d’el Agustinia li confereixen un aspecte tan excepcional, que no es pot confondre amb cap altre dinosaure. Així mateix, posseïa per tot el cos plaques osificadas d’una aparença inusual. Ja que es tractava d’un herbívor inofensiu, pot ser que les pues i les plaques les necessités per protegir-se dels dinosaures carnívors. En qualsevol cas, el Agustinia de Schleich® està a punt per defensar-se.

 • AGUSTINIA

  17,00 
  Detalls
 • AMARGASAURUS

  SKU: SC15029 Categoria:
  17,00 

  L’Amargasaurus de Schleich® sembla cremar; encara que, en realitat, només ho fan cremar els llibres. És un autèntic ratolí de biblioteca al cos d’un dinosaure. Aquest gegant va viure fa 123-130 milions d’anys a l’actual Sud-amèrica i té molts llibres en espanyol. Quines històries t’agradaria llegir amb el teu amic dinosaure?
  FOC! Ah, no, no és foc. L’Amargasaurus de Schleich® Dinosaurs té pues a l’esquena que semblen flames. No obstant, aquest dinosaure només sent ardor i fervor per una cosa: els llibres. Tot i els seus petits ulls, aquest herbívor prehistòric és un amant fervorós de la lectura i té una extraordinària col·lecció de llibres sota el llit. Va viure fa 123-130 milions d’anys a l’actual Sud-amèrica, per la qual cosa ha tingut prou temps per trobar els millors llibres als mercats ambulants prehistòrics. Quines històries t’agradaria llegir amb el teu amic dinosaure?

  DADA DIVERTIT:
  L’amargasaure té llargues pues al coll, les quals utilitza per espantar els seus enemics.
  NOM CIENTÍFIC: Amargasaurus
  ESTAT DE CONSERVACIÓ: Extinció
  DIMENSIONS: 26 x 4,8 x 10,4 cm (W x D x H)
  EDAT RECOMANADA: 4-12Anys

 • AMARGASAURUS

  17,00 
  Detalls
 • ANKYLOSAURUS

  SKU: SC15023 Categoria:
  12,00 

  Al igual que l’Ankylosaurus de Schleich® Dinosaurs, el Ankylosaurus comptava amb un mall a la cua i estava completament cuirassat amb plaques òssies.
  El Ankylosaurus era herbívor, de manera que no sortia de caça, tot i que sí sabia defensar-se a la perfecció. Quan se sentia amenaçat, impulsava la seva pesada i ossuda cua amb mall i la estavellava contra els seus atacants. Es creu que fins i tot podia destrossar ossos de grans dimensions amb ella. A l’jugar amb el Ankylosaurus de Schleich® Dinosaurs, es donaran moltes situacions emocionants.

 • ANKYLOSAURUS

  12,00 
  Detalls
 • ANTYLAR(Pel.licula)

  SKU: SC70712 Categoria:
  22,00 

  El colorit i graciós pare drac Antylar és el gran protagonista de la pel·lícula bayala. Les seves belles ales han esperat tant de temps per tornar a abraçar el seu perdut nadó drac Nugur. Ara Antylar pot donar-li lliçons de vol i finalment poden viure emocionants aventures junts. Anem a festival del drac, per celebrat  tots junts.
  CURIOSITAT:
  La pell de color de Antylar pot brillar en la foscor.

  Les figures de Schleich® estan modelades a l’detall i són joguines amb un gran valor educatiu.

  EDAT: 7-12 anys

 • ANTYLAR(Pel.licula)

  22,00 
  Detalls
 • AQUAMAN BLISTER(Schleich)B

  7,95 
  Detalls