Daus

Mostra 1–9 de 38 resultats

  AURORA RPG DICE SET(7pcs)

  SKU: GGS50016ML Categoria:
  15,00 
 • AURORA RPG DICE SET(7pcs)

  15,00 
  Detalls
 • BLOOM

  SKU: LDL80910 Categoria:
  16,00 

  Flors i estratègia en un joc de daus! Tira els daus, tria un i recol·lecta el nombre de flors de la color que marca el dau. Cada tirada ofereix un ram de possibilitats. Tria sàviament què donat vols jugar: els daus que no triïs podrien beneficiar als teus oponents! Amb estratègia i una mica de sort, seràs el millor jardiner!
  HABILITATS: Percepció visual, Planificació
  EDAT: 8 ANYS
  JUGADORS: 2-5
  DURADA DE LA PARTIDA: 20 MINUTS

  • CONTINGUT: 75 fulles de doble cara, 6 daus
 • Marcador de posició

  BLOOM

  16,00 
  Detalls
 • CUBILET POKER

  SKU: CAY674 Categoria:
  14,95 

  Fantàstic gobelet de pell folrada de feltre. Per l’adob de la pell no s’han utilitzat productes químics contaminants. Inclou 5 daus de pòquer.

 • CUBILET POKER

  14,95 
  Detalls
 • DOODLE DICE

  SKU: G370121 Categoria:
  11,00 

  Tria una carta, tira els daus i fes amb ells el dibuix per guanyar la carta Només tens 3 llançaments per aconseguir completar la figura! Doodle Dice és un joc de taula l’objectiu és ser el primer jugador a aconseguir una carta de cadascun dels 6 colors. Però no és tan fàcil com sembla ni tot depèn de tu, perquè els teus oponents podran bloquejar-torn o treure’t una de les teves cartes per guanyar. És ideal per jugar en família o amb amics. El pots portar de viatge o gaudir-lo en qualsevol moment ja que és un joc ràpid, senzill de jugar i molt divertit Aconsegueix una carta de cada color i guanyaràs!

  EDAT: + 6 ANYS

  JUGADORS: 2-6

  DURADA DE LA PARTIDA: 20-30 MIN.

  CONTINGUT DEL JOC: 6 daus, gobelet, 65 cartes i instruccions.

 • DOODLE DICE

  11,00 
  Detalls
 • DRAGON BALL Z-CELULA PERFECTO

  SKU: SDGDRABAL00 Categoria:
  39,95 

  A l’episodi d’aquesta setmana, Els jocs de Cèl·lula han començat i els Guerrers Z s’han reunit per salvar el món i vèncer Cèl·lula, el guerrer perfecte. Unint-se per derrotar-ho, Goku, Gohanda, Vegeta, Krilín, Trunks i Piccolo han de treballar junts per aturar Cèl·lula i evitar que destrueixi la Terra.

  A Dragon Ball Z: Cèl·lula Perfecte, d’1 a 4 jugadors controlaran cadascun un lluitador icònic de Dragon Ball Z, tirant daus per generar energia i usar atacs devastadors.

  Posant en pràctica les seves millors estratègies de combat, els jugadors col·locaran els daus per carregar els seus atacs, donar energia a altres jugadors, o comprar millores i aprendre noves habilitats. Per vèncer Cèl·lula, els jugadors hauran de treballar com un equip per combatre els seus continus atacs, evitar que es regeneri i bloquegi la millora de les vostres habilitats.

  Els Guerrers Z salvaran el món del seu enemic més poderós fins ara?

  Descobreix-ho a Dragon Ball Z: Cèl·lula Perfecte, un joc de daus col·laboratiu

  EDAT: + 14 anys

  JUGADORS: 1-4

  DURADA DE LA PARTIDA: 30-45 minuts

  CONTINGUT:1 Tauler de Cèl·lula, 24 Fitxes de Bola de Drac, 25 Fitxes de salut., 1 Comptador de Salut, 18 Llosetes potenciadores 22 Llosetes d’amenaça, 6 Taulers de Guerrero Z ,20 Daus especials i 1 llibre d’instruccions

 • Marcador de posició

  DRAGON BALL Z-CELULA PERFECTO

  39,95 
  Detalls
 • FANTASMA BLITZ DAUS

  SKU: BGBLITZDTR Categoria:
  20,00 

  Fantasma Blitz daus és una nova versió del clàssic joc Fantasma Blitz. Obra de Jacques Zeimet, autor d’altres jocs de taula com Bamboleo, Hamsterolle o Pelican Bay, Fantasma Blitz donats promet tones de diversió en partides d’uns 20 minuts cadascuna. L’objectiu del joc és aconseguir el nombre més gran de punts sent el primer a prendre la figura correcta del centre de la taula.

  El petit fantasma Balduin ha deixat de banda la seva passió per la fotografia i ara està obsessionat pels cubs… Per això a diferència del clàssic Fantasma Blitz ja no hi ha imatges, sinó daus!

  Aprendre les regles i preparar la partida de Fantasma Blitz daus no us portarà més de 5 minuts; ideal per jugar amb els més petits! Per començar, disposeu en un cercle al centre de la taula les cinc figures (llibre, blau, sofà vermell, ratolí gris, ampolla verda i fantasma blanc) i deixeu de banda els punts grocs, formant una reserva. L’últim participant que hagi visitat el soterrani llença primer els daus i comença el joc.

  Quan apareixen els resultats dels daus, tots veuen alhora quants símbols de cada figura han sortit. Hi ha tres possibilitats: En primer lloc, apareix una figura més vegades que les altres? Agafa tan ràpid com sigui possible la figura que correspongui amb el color de la figura que ha aparegut més vegades. Per exemple, si tres daus mostren l’ampolla, observa quina figura apareix al dau verd (el color que correspon a l’ampolla) i pren aquesta figura. En segon lloc, Dues figures apareixen el mateix nombre de vegades als daus? En aquest cas, agafa el més ràpid possible la figura que apareix al cinquè dau. I finalment, cada figura es mostra una vegada, és a dir, cada dau mostra un resultat diferent? Si es dóna aquesta possibilitat, pren ràpidament la figura que sigui del color del dau on apareix el fantasma.

  Cada cop que un jugador prengui la figura correcta, es porta una fitxa groga de la reserva. Si un jugador pren una figura equivocada (o més d’una) ha de donar un punt de penalització al jugador que ha guanyat aquesta ronda o qui guanyi la ronda següent (en cas que ningú hagi pres la figura correcta o que qui ho hagi fet hagi pres més d’una). El joc s’acaba quan les fitxes s’acaben. Qui hagi aconseguit més, guanya la partida!

  Fantasma Blitz daus és un joc ideal per jugar amb els més petits i entrenar els seus reflexos, la seva atenció i la seva agudesa visual. Fàcil d aprendre, el joc promet hores de diversió. Atents, llencem els daus!
  EDAT: + 8 ANYS
  JUGADORS: 2-8
  TEMPS D’APRENDRE: 15 MINUTS
  TEMPS PER ENSENYAR: 5 MINUTS
  DURADA D’UNA PARTIDA: 15 MINUTS

 • FANTASMA BLITZ DAUS

  20,00 
  Detalls
 • ICY CRUMBS RPG DICE SET(7pcs.)Glow In The Dark

  17,00 
  Detalls
 • LINK BLOX

  SKU: GE0003 Categoria:
  14,95 

  Pensa ràpid!

  Sacseja els daus, ¿trobes alguna cosa que coincideixi amb les categories a la vista? Com més dauscoincideixin, més punts aconseguiràs.

  Arriba a 25 i seràs el guanyador!

  Atreveix-te a jugar a Link Blox un joc que desenvolupa la percepció visual, l` imaginació i la lògica. A que esperes? sacseja els daus!

  EDAT: + 6 ANYS

  JUGADORS: 2-6

  DURADA de la partida: 10 MINUTS

  CONTINGUT DEL JOC: 1 agitador de daus, 7 daus de categories i Reglament

 • Marcador de posició

  LINK BLOX

  14,95 
  Detalls
 • MARS RPG DICE SET(7pcs.)

  SKU: GGS50015ML Categoria:
  15,00 
 • MARS RPG DICE SET(7pcs.)

  15,00 
  Detalls