Estratègia

Mostra 1–9 de 20 resultats

  ARNAK:LA EXPEDICION PERDIDA(Expensio)

  SKU: BGRUNAKPESP Categoria:
  35,00 

  Les Ruïnes Perdudes d’Arnak: L’expedició perduda és l’esperada segona expansió del multipremiat joc Les Ruïnes Perdudes d’Arnak. Dissenyat per Elwen i Min, inclou nous components que s’afegeixen al títol base per multiplicar les possibilitats estratègiques a la disposició dels jugadors.

  A Les Ruïnes Perdudes d’Arnak, cada jugador controla un equip d’exploració que haurà de desentranyar els misteris de l’illa. Combinant les mecàniques de col·locació de treballadors i construcció de malls, els jugadors hauran de recol·lectar recursos, enfrontar-se a bèsties poderoses i avançar en la investigació d’un temple perdut.

  Aquesta nova expansió està pensada per utilitzar-se de dues maneres: afegint un munt de components al joc base, que permet partides en solitari o en grups de fins a 4 jugadors, o bé jugar en mode campanya, que inclou sis capítols per gaudir en solitari o parella, de manera cooperativa.

  Entre els nous components que afegeix L’expedició perduda hi trobem 34 noves cartes (21 objectes i 13 artefactes), 8 ídols, 5 jaciments, 4 assistents, 3 guardians, 2 líders d’expedició (per combinar amb la primera expansió del joc o per tastar la dinàmica dels líders, si no has jugat mai amb aquest mòdul) i dos nous temples alternatius, que modifiquen el tauler central i la dinàmica de recerca que es duu a terme amb la lupa i la llibreta de notes.

  Els dos nous líders són el periodista i la mecànica. Cadascun compta amb un set de regles específic, que alteren lleugerament la partida: el periodista rebrà més recursos en funció del nombre d’articles que vagi publicant (i podrà superar la lupa amb la llibreta al track de recerca) i la mecànica tindrà un ajudant especial, el mico Rusty, així com amb un engranatge especial que li donarà beneficis a l’exploració de l’illa.

  La novetat principal que incorpora l’expansió L’expedició perduda són els dos nous temples disponibles: el temple de la cataracta i el temple de l’arbre, que es fan servir durant la campanya, però també donen variabilitat a les partides del joc base. El temple de la cascada amaga misteris darrere les cortines d’aigua, des de dreceres fins i tot un nou lloc arqueològic. Per la seva banda, el temple de l’arbre donarà als jugadors la possibilitat de fer rituals ancestrals usant ídols.

  Prepara’t per descobrir els nous misteris que esperen a Arnak! Com a exploradors adobats haureu d’esmolar el vostre enginy per superar els nous reptes, en combinacions mai vistes de cartes i components. Mai dues partides no tornaran a ser iguals amb aquesta segona expansió. Porta el joc a un altre nivell!

  Edat:+12
  Jugadors 1-4
  Durada: 60 minuts

 • ARNAK:LA EXPEDICION PERDIDA(Expensio)

  35,00 
  Detalls
 • ESCACS 3en1 PLEGABLE

  SKU: CAY648 Categoria:
  19,50 

  Els escacs, les dames i el backgammon, els tres clàssics de l?estratègia. Te’ls presentem en fusta perquè gaudeixis de la seva calidesa mentre jugues.
  EDAT: + 7 ANYS
  JUGADORS: 2
  MIDES TAULER: 29X29 CM

 • ESCACS 3en1 PLEGABLE

  19,50 
  Detalls
 • EUPHORIA

  SKU: EUPHOR01 Categoria:
  55,00 

  Euphor

  ia és un joc de col·locació de treballadors on els daus són els teus treballadors. Els nombres en cada dau representen el coneixement d’aquest treballador, que durant la partida aniràs comparant amb el coneixement dels treballadors d’altres jugadors.

  Com més treballadors afegeixes i envies a la ciutat, més descobreixen sobre la seva retorçada societat. Si aprenen massa, pot ser que abandonin la teva causa.

  EDAT: + 13 ANYS

  JUGADORS: 2-6

  DURACIO DE LA PARTIDA:  60 MINUTS

  Components: 48 cartes de recluta úniques, 36 cartes d’artefacte, 6 de cada tipus, 6 cartes de dilema ètic / cartes de referència, 1 tauler de joc, 24 daus de treballadors (4 de cada: verd, blau, vermell, blanc, negre i morat), 6 fitxes de moral amb forma de cor, 6 fitxes de coneixement amb forma de rostre, 45 fitxes de recurs en 3 colors diferents (15 de cada: daurat, marró i gris), 72 fitxes de producte (18 de cada: groc, blau, taronja i verd), 4 fitxes de progrés (rosa), 3 peons de miner (rosa), 60 fitxes d’autoritat amb forma d’estrella (10 de cada: verd, blau, vermell, blanc, negre i morat), 16 marcadors de territori no disponible, 18 llosetes quadrades úniques de mercat, 6 multiplicadors, 8 marcadors circulars de bonificació d’aliança, 3 marcadors d’espai d’acció no disponible i 1 Reglament.

 • Marcador de posició

  EUPHORIA

  55,00 
  Detalls
 • GANGES

  SKU: BGANG Categoria:
  40,00 
 • Marcador de posició

  GANGES

  40,00 
  Detalls
 • HEXCALIBUR

  SKU: HEXCAL01 Categoria:
  29,95 

  El jove Arturo Pendragón acaba d’ascendir al tron ??de Britannia, però el seu regnat amenaça de ser molt curt. El seu mitjà germana, Morgause, avança des del nord amb un exèrcit de saxons. Mentrestant, han sorgit dels boscos hordes de guerrers pagans, disposats a recuperar la terra que els va pertànyer fa segles.

  Molt aviat, els cascos dels cavalls faran tremolar la terra, els dracs lluitaran al cel, i la brillantor de l’espasa Excalibur encegarà als injustos. Estàs preparat?

  Hexcalibur és un joc de combat i conquesta amb hexàgons. Tria una facció (Logres, Cumbria o Pagans) i decideix el destí de valents cavallers i monstres llegendaris. Molt fàcil d’aprendre i preparar, Hexcalibur et permet lliurar la més èpica de les conteses … en poc més de mitja hora!

  Components: 28 hexàgons de «Cumbria», 28 hexàgons de «Logres», 28 hexàgons de «Pagans», 6 cartes de líders de «Cumbria», 6 cartes de líders de «Logres», 6 cartes de líders de «Pagans», 18 cartes de «objectes encantats», 10 taulers de «territoris», 10 fitxa de «moral», 14 fitxes de «escuts», 20 fitxes de «mal», 1 fitxa de «iniciativa» i 14 daus.

 • Marcador de posició

  HEXCALIBUR

  29,95 
  Detalls
 • NORIA

  SKU: NORIA01 Categoria:
  34,00 

  Una nova era s’entreveu a l’horitzó. El futur de Noria està just davant de tu. A les teves mans està guiar al teu florent imperi comercial cap a la prosperitat. Descobreix illes voladores, compra naus i construeix fàbriques. Inverteix en projectes de prestigi i assegura el seu èxit proporcionant informació secreta als polítics. Fins i tot per sobre dels núvols hi ha marge de millora. Descobreix més sobre la història de Sínia a www.noria.cloud

  Conté: 90 Fitxes de Recurs, 57 Fitxes de Nau, 54 Llosetes de Magatzem, 28 Llosetes de Fàbrica, 26 Fitxes de Coneixement, 16 Marcadors de Ronda / Multiplicadors, 9 Illes, 4 Taulers de Fàbrica, 1 Marcador de Jugador Inicial, 3 Engranatges de la Roda d’Acció, 4 Ajuts de Jugador, 4 Piràmides de Plàstic, 72 Discos, 24 Cubs de Plàstic, 20 Cilindres de Representants, 1 Tauler de doble cara i 1 Reglament.

 • Marcador de posició

  NORIA

  34,00 
  Detalls
 • ONITAMA

  SKU: MG160477 Categoria:
  25,00 

  Els jugadors col·loquen les seves peces amb una disposició inicial aleatòria, i hauran de moure els seus peons, eliminant els

  de contra, fins a aconseguir arribar a l’altre costat de el tauler o fins a eliminar el peó central enemic.

  Més detalladament, el joc es desenvolupa de la següent manera. En un tauler de 5 × 5, tots dos jugadors comencen amb cinc peons en el seu costat, amb el peó principal situat al centre. Cada jugador té dues cartes que mostren un moviment possible per a qualsevol de les seves peces. Hi ha una cinquena carta, que no pot ser usada per ningú. En el teu torn, tries una de les teves cartes, mous una peça d’acord amb el mostrat a la carta, i intercanvies aquesta carta amb la cinquena carta abans esmentada. L’altre jugador fa el mateix, intercanviant la carta que usi amb la que va fer servir el primer jugador.

  Moure una de les teves peces sobre un peó del teu oponent l’elimina de la partida. Per guanyar, hauràs d’eliminar el peó principal del teu oponent, o moure el teu peó principal a l’espai de sortida de l’oposat.

  En aquest joc estratègic hauràs de fer servir els moviments del teu adversari al teu favor, com en els combats d’arts marcials. Si aconsegueixes anticipar encertadament les decisions del teu rival, elaborar una estratègia astuta i prendre les decisions correctes, aconseguiràs alçar-te vencedor.
  EDAT: + 14 ANYS
  JUGADORS: 2
  DURADA de la partida: 15 MINUTS

  • CONTINGUT: 2 peons de mestre. 8 peons de deixeble, 16 cartes de moviment. 1 taula de joc enrotllable i reglament

  OBSERVACIONS: el joc té ampliacions

 • ONITAMA

  25,00 
  Detalls
 • ONITAMA:EL CAMINO DEL SENSEI(Exp.)

  SKU: MG219329 Categoria:
  12,00 

  EXPANSION PER: ONITAMA – ES NECESSITA EL JOC BÀSIC PER JUGAR

  Oblida la il·lusió que la teva Art és superior, que els teus estudis han acabat. Emprèn el camí de l’Sensei, i el teu camí cap al veritable Art no ha fet més que començar.

  L’expansió El camí de Sensei inclou 16 noves i úniques cartes de moviment que poden fer-se servir en lloc de la baralla original de el joc base, o barrejar-se amb les 16 originals durant la preparació inicial per crear una multitud de noves combinacions.

 • ONITAMA:EL CAMINO DEL SENSEI(Exp.)

  12,00 
  Detalls
 • ONITAMA:LA SENDA DEL VIENTO(Exp.Onitama)2

  SKU: MG252999 Categoria:
  12,00 

  XPANSION PER: ONITAMA – ES NECESSITA EL JOC BÀSIC PER JUGAR

  EXPANSION PER: ONITAMA – ES NECESSITA EL JOC BÀSIC PER JUGAR

  Un cop més, les escoles rivals han vingut a Onitama per comprovar qui destaca en la possessió de l’art, però una cosa és diferent aquesta vegada: la seva activitat ha captat l’atenció d’un Esperit de l’Vent!

  Aquesta indomable força pertorbarà als deixebles, però també pot concedir-los en ocasions un benefici inesperat …

  L’expansió La Senda de l’Vent inclou l’Esperit de l’Vent, una nova peça de joc amb el seu propi conjunt de cartes que ofereixen una nova gamma d’opcions i interaccions durant la partida. Aquesta indomable força pertorbarà als deixebles, però també pot concedir-los en ocasions un benefici inesperat!

  CONTINGUT: 1 peó d’Esperit de el Vent, 2 cartes de moviment,
  8 cartes d’Esperit de l’Vent

 • ONITAMA:LA SENDA DEL VIENTO(Exp.Onitama)2

  12,00 
  Detalls