Familiars

Mostra 1–9 de 40 resultats

  BICHOS

  SKU: HA304111 Categoria:
  7,95 

  Bestioles és un divertit joc de taula per a nens d’Haba que servirà als jugadors d’un magnífic entrenament de càlcul mental fins a 10.

  Hi ha bestioles per tot arreu! Però quants són exactament? Els jugadors han de memoritzar bé on s’amaguen les paneroles, els escarabats, etc., perquè han de trobar el número que han tret als daus. El que aconsegueixi calcular bé les bestioles i vagi amb compte de no destapar massa, podrà acumular el nombre més gran de fitxes i guanyarà.

  Edat:+6
  Jugadors:2-6
  Durada: 10 minuts

 • BICHOS

  7,95 
  Detalls
 • BUBBLEE POP

  SKU: SDGBUBPOP01 Categoria:
  24,95 

  ón criatures petites, rodones i plenes de color amb estranyes habilitats. Suren pels cels prop dels planetes i acaben ajuntant-se entre elles, empeses per la gravetat. Però quan aterren en un dels planetes, les Bubblees perden la seva unió … Necessites unir-les i alinear-les, emparellar-les per color, i assegurar-te que la major quantitat de Bubblees aterraran al  teu planeta.

  EDAT:+ 8 anys

  JUGADORS: 1-2

  DURADA: 30 minuts

  Contingut: 96 Bubblees (6 colors) (16 vermelles, 16 morades, 16 grogues, 16 blaves, 16 verdes i 16 negres), 1 Tauler a doble cara, 1 Bossa i 1 Llibre d´instruccions.

 • Marcador de posició

  BUBBLEE POP

  24,95 
  Detalls
 • BUNNY KINGDOM(R.Garfield)

  SKU: BGBUN Categoria:
  50,00 

  Bunny Kingdom és un joc de selecció de cartes i control de zones de Richar Garfield, creador d’altres jocs com Magic the Gathering.

  Sou senyors conill a la conquesta d’un nou món en nom del rei Bunny. Haureu de controlar vasts territoris al llarg del Nou Món, construir ciutats i produir recursos per fer prosperar els vostres feus i recol·lectar les preuades Pastanagues Daurades. No oblideu complaure el rei complint missions al servei de Sa Majestat. Cada decisió pot apropar-vos a la victòria, però només un serà nomenat "Orelles" pel rei Bunny .. Sereu dignes d’això?

  CONTINGUT: 144 figures de conill, 39 figures de ciutat, 1 tauler del Nou Món, 24 fitxes de construcció, 182 cartes d’exploració, 4 cartes d’ajuda i un reglament.

 • Marcador de posició

  BUNNY KINGDOM(R.Garfield)

  50,00 
  Detalls
 • CAMI CAMALEON

  SKU: HA1307140006 Categoria:
  19,95 

  Cami Camaleó i els seus amics van a buscar insectes a la densa jungla en aquest gran joc de memòria.
  Els jugadors han de tenir bona memòria i poder recordar exactament on i quants insectes s’hi amaguen. Perquè volen alimentar els seus camaleons exactament amb tantes bestioles com necessitin per saciar-los.
  El material elaborat del joc situa d’1 a 4 jugadors en una fantàstica atmosfera selvàtica. Les simpàtiques figures del joc i els dos daus són de fusta, el tauler i les fitxes són de cartró resistent.

  Edat:+6
  Jugadors:2-4
  Durada:10-15 minuts

 • CAMI CAMALEON

  19,95 
  Detalls
 • CHALLENGE SPORT

  SKU: FGI001 Categoria:
  19,95 

  Llança el dau i supera els reptes de velocitat, equilibri, coordinació, flexibilitat i resistència. Aconsegueix les cinc medalles d’or!
  Edat: +3
  Jugadors: 2-6
  Durada: 20-40 minuts.

 • CHALLENGE SPORT

  19,95 
  Detalls
 • DIEZ LADRONES

  SKU: FL32573 Categoria:
  13,50 

  Sonen les alarmes la banda Numeri ha tornat a robar al centre comercial. Sou els únics testimonis del robatori, així que el policia Zumm us demana que identifiqueu el lladre entre tots els sospitosos. Sigues el primer participant a aconseguir 6 cartes de pista amb lupes de colors diferents per guanyar el joc. A "Diez ladrones" els jugadors hauran d’atrapar els lladres (els números del 0 al 10) gràcies a l’ajuda de les cartes de pista. Es tracta d’un joc de rapidesa basat en els números complementaris del 10. És ideal per treballar el càlcul mental, molt útil per utilitzar-lo amb la metodologia ABN als primers cursos d’Educació a Primària.

 • DIEZ LADRONES

  13,50 
  Detalls
 • DIXIT 7-Revelations(Exp.DIXIT)explicar histories

  SKU: DIXIT7 Categoria:
  22,90 

  Dixit … un joc sorprenent, encantador i suggerent per gaudir amb els amics i la família. Aquest guardonat joc torna amb una expansió de 84 cartes: Dixit Revelations.

  OBSERVACIONS: És una expansió, es necessita el joc bàsic per jugar.

  • Contingut: 84 cartes.
 • DIXIT 7-Revelations(Exp.DIXIT)explicar histories

  22,90 
  Detalls
 • DOBBLE ASTERIX

  SKU: DOBAST07ES Categoria:
  17,00 

  Nova edició del clàssic joc de cartes, ara ambientat al món d’Astèrix. Fixa’t bé en els símbols i descobreix quin és el que es repeteix a cada carta. Rapidesa i bona vista per vèncer els teus rivals.

 • DOBBLE ASTERIX

  17,00 
  Detalls
 • DRAGONES DE AGUA

  SKU: HA1307133006 Categoria:
  25,00 

  Un emocionant joc de tàctica i sort
  Quan els dracs d’aigua emergeixen a les profunditats de l’oceà, els nens els ajuden a nedar fins a la badia dels dracs i hi ponen els seus ous. Amb la tàctica adequada, sort en llançar els daus i un comodí en el moment adequat, el drac en qüestió assolirà el seu objectiu amb una rapidesa especial. Però aneu amb compte: perillosos taurons es creuen en el camí cap a la badia!

  Guanya qui arribi primer a la badia amb el drac d’aigua.

  Edat:+5
  Jugadors:2-4
  Durada:15 minuts

 • DRAGONES DE AGUA

  25,00 
  Detalls