NOVETATS

  FUNNY FOREST

  SKU: CAY894 Categories: ,
  19,95 
  Funny Forest és un divertit joc de taula en què no pararàs de moure’t. Supera les proves, aconsegueix la major quantitat d’aliments i celebra un gran banquet amb tots els amics del bosc. Arriba la primavera al bosc i amb ella la seva tradicional carrera on tots els animals passen mesos preparant el cos i la ment. Jodc divertit de proves (moviment , oordinació imitar sons…), DOS MODELITATS de joc: cooperatiu i competitiu. EDAT: 4-7 anys JUGADORS: 2-4 TEMPS PARTIDA: 15 minuts.
 • FUNNY FOREST

  19,95 
  Detalls
 • TREKKING

  SKU: TRE01MT Categories: ,
  40,00 
  Estàs preparat per gaudir d’un dia de muntanya increïble sense sortir de casa teva? A Trekking podràs fer una gran excursió a la natura i observar els animals salvatges que habiten les muntanyes mentre escales els millors cims. Hauràs de gestionar sàviament la teva energia per no defallir a la muntanya, però no et preocupis, perquè al llarg del camí podràs fer parades als diferents refugis, descansar per a la següent etapa i fer nous amics entre cafès. Edat:+12 Jugadors:1-4 Duració: 45 minuts
 • TREKKING

  40,00 
  Detalls
 • ULTRA STARTER DECK THE THREE BROTHERS(ST-13)-ONE PIECE

  SKU: OP2726299 Categories: ,
  50,00 
  En anglès. Conté: ・Baralla construïda x1 (51 cartes) ・Carta de líder alternativa x2 ・DON!! Targetes x10 ・Fitxa de joc x1 ・Estoig per a targetes x1 ・Paquet de bonificació x1 (3 cartes, 16 tipus en total) *Les cartes del paquet de bonificació són dissenys alternatius dels tipus de cartes inclosos a la baralla.
 • ULTRA STARTER DECK THE THREE BROTHERS(ST-13)-ONE PIECE

  50,00 
  Detalls
 • SAGRADA ARTESANOS

  SKU: BGSAGARSP Categories: ,
  100,00 
  La vostra fama com a artesans dels vitralls us precedeix. Després de llaurar-vos una reputació com a excel·lents representants del vostre gremi, arriba per fi l’encàrrec que culminarà una carrera brillant: crear els magnífics vitralls de la Sagrada Família. Antoni Gaudí confia en el vostre talent per culminar la que serà la seva obra mestra, l’èxit arquitectònic més gran del moment a la ciutat de Barcelona. Hereu tant per temàtica com per mecàniques del guardonat Sagrada, arriba Sagrada Artesanos, un joc de campanya legacy de selecció de daus i construcció de vitralls per a grups de 2 a 4 jugadors, a partir de 13 anys. Els jocs legacy es caracteritzen per tenir una narrativa pròpia: les decisions que prenguem a cada partida influiran en el desenvolupament de la campanya. A mesura que es completen sessions de joc, s’hi afegeixen noves regles, components i habilitats poderoses que enriqueixen l’experiència. Cada jugador representa una família d’artesans del vidre que elaboren vitralls per ajudar a construir la Sagrada Família al llarg de diverses generacions. Cada vitrall s’elabora jugant torns on se selecciona un dau i es col·loca al vitrall segons el seu color i el seu valor, tenint cura de no col·locar mai junts dos daus del mateix color o valor. Els jugadors guanyen punts tant dobjectius públics com de privats, així com també de les eines no utilitzades. Els jugadors perden punts per caselles trencades o buides de la seva vitrall. Cada partida consta de 12 rondes. Per torn, els jugadors seleccionen un dau, usen habilitats, i emplenen caselles de la seva vitrall, atenent totes les restriccions de col·locació. Al final de la partida, els jugadors puntuen per cada objectiu públic i el seu objectiu privat, però perden punts per les caselles buides/trencades. El jugador de més puntuació és el guanyador d’aquesta partida (però no necessàriament de tota la campanya). Els jugadors són recompensats en funció de la seva posició al final de cada partida, i disposa d’aquestes recompenses per a partides subsegüents. Ideal per als amants dels jocs abstractes, Sagrada Artesanos és tota una experiència narrativa que està pensada perquè tota la campanya la gaudeixi un mateix grup de joc. El joc també inclou un paquet de vitralls complementaris per jugar sessions soltes, més enllà de la campanya. Demostra que tens la millor mà per donar llum i color a la Sagrada Família. Aconseguirà perdurar en el temps el llegat de la teva família com a artesans de vitralls? Edat:+13 Jugadors:2-4 Durada:30 min.
 • SAGRADA ARTESANOS

  100,00 
  Detalls
 • DRAGON KEEPER

  SKU: BGDRASP Categories: ,
  28,00 
  Abans de convertir-se en grans i ferotges criatures, capaces de volar i escopir foc, els dracs també comencen sent petitets i necessiten protecció. Com a cuidadors experts de dracs, aquesta serà la vostra tasca. Per això utilitzareu un llibre màgic, que indica quants dracs i de quin tipus podeu acollir sota la vostra protecció. Dissenyat i il·lustrat per Michael Menzel (autor de jocs mítics com llegendes d’Andor o Robin Hood), Dragonkeepers es pot gaudir en parella o en grups de fins a 4 jugadors, a partir de 8 anys, en partides d’uns 20 minuts. L’objectiu consisteix a aconseguir el màxim nombre possible de punts al final de la partida. Aquests punts s’aconsegueixen jugant cartes de drac de la mà, seguint les indicacions d’un llibre màgic. Dragonkeepers és un joc de cartes que utilitza un enginyós sistema de dues baralles, que es col·loquen al centre de la taula, per formar el llibre màgic. A la baralla esquerra es mostra un nombre i una recompensa, ia la baralla dreta un tipus concret de drac. Al seu torn, els jugadors han de jugar el nombre indicat de cartes d’aquest tipus de drac en concret per reclamar les recompenses (trossos d’amulet, ous daurats, vidres o poderosos dracs ombrívols) i així acumular punts. Al seu torn, cada jugador pot recollir fins a 3 cartes de drac, que serviran per complir les condicions que demana el llibre màgic per rebre recompenses. Però això no és tot. Els jugadors també poden fer servir una de les seves cartes per canviar les pàgines del llibre, de manera que hi ha diverses oportunitats per aconseguir una recompensa. La partida segueix fins que els participants acumulen una certa quantitat d’amulets (que varia segons el nombre de jugadors). Per guanyar en una partida Dragonkeepers cal ser ràpid i audaç, ja que hi ha moltes maneres d’aconseguir punts i el llibre màgic canvia constantment. Amb un art i un disseny de somni, amb tints de fantasia clàssica, és un joc que promet hores de diversió en un format compacte. Fàcil d’aprendre (el reglament només té 4 pàgines!), en gaudiran els més petits i serà tot un repte per als grans. Demostra que ets el millor cuidador de dracs del regne!
 • DRAGON KEEPER

  28,00 
  Detalls
 • AUTUMN(Pocket)

  SKU: BGAUTUML Categories: ,
  10,00 
  Arriba la tardor i el paisatge es tenyeix de taronges i ocres. A poc a poc els arbres van perdent les fulles, que cauen sobre el terra formant catifes de color. Tu i el teu acompanyant podríeu recollir les fulles del jardí, però abans se us acudeix una mica més divertit: escollireu un tipus de fulla i després d’alguns moviments amb el rasclet, guanyarà qui sigui capaç de crear l’àrea més gran amb el seu grup…. Comencem?
 • AUTUMN(Pocket)

  10,00 
  Detalls
 • HIVE (English)

  SKU: HIV30323 Categories: ,
  36,00 
  Hive és un joc de taula guanyador de premis amb una diferència. No hi ha cap tauler. Les peces s’afegeixen a l’àrea de joc creant així el tauler. A mesura que s’afegeixen més peces, el joc es converteix en una lluita per veure qui pot ser el primer a capturar l’abella reina contrària. Les formigues soldats lluiten per mantenir el control de l’exterior del rusc, mentre que els escarabats s’enfilen per dominar la part superior. Aranyes que es mouen a posicions de retenció mentre les llagostes salten per matar. Mantenint un ull en el rusc i l’altre en les reserves dels teus oponents, la tensió augmenta a mesura que un moviment equivocat veurà la teva abella reina ràpidament embolicada; …. fi del joc!
  • Edat:+9
  • Jugadors:2
  • Durada: 20min
  • En anglès
 • HIVE (English)

  36,00 
  Detalls
 • BUNDLE RISE OF THE FLOODBORN(Lorcana)English

  80,00 
  Detalls

BOTIGA

Filtra per preu

Productes

Show value(s)

Visita’ns a la nostra botiga

Filtra per preu

Productes

Show value(s)

Mostra 1–48 de 8669 resultats

  DRAC FULLA DE MAR

  SKU: S252529 Categoria:
  5,00 

  Informació Educacional

   

  El drac de mar foliat utilitza per camuflar-se els seus apèndixs amb formes irregulars que simulen la frondositat d’un arbre. Són tan hàbils per confondre’s amb la vegetació flotant dels fons marins que no tenen predadores naturals. Aquests peixos es reprodueixen d’una manera molt interessant: les femelles dipositen els ous a les cues dels mascles. Els mascles transporten llavors els ous fins que s’acaba el període d’incubació.

 • DRAC FULLA DE MAR

  5,00 
  Detalls
 • FLABBER FLOOVERS CAPBUSSADA (NIVELL 1)

  SKU: CAY20080 Categoria:
  6,90 

  El pensament lògic es posa a prova en aquest desconcertant i estressant trencaclosques de fusta. Allibera la bola del trencaclosques. Nivell 1 dificultat.

  Inclou 1 trencaclosques de fusta i instruccions.

 • FLABBER FLOOVERS CAPBUSSADA (NIVELL 1)

  6,90 
  Detalls
 • 2X2 CUBE DOBLE(Riviera Games)

  SKU: CAYMCGDM2 Categoria:
  8,95 

   CUBE El Cub de Rubik 2×2 Siamès Doble en realitat son 2 Cubs de Rubik 2×2 que comparteixen 1 cantonada, això ho fa molt interessant ja que limita el gir deixant sol girs de (R, F, O) per la qual cosa haurem de barrejar els dos cubs amb aquest tipus de girs i resoldre’ls de la mateixa manera, aquest siamés de 2×2 és de qualitat, ve molt ben presentat en la seva caixa, l’acabat del producte és molt bo a més porta unes adhesiu molt boniques i bones.

 • 2X2 CUBE DOBLE(Riviera Games)

  8,95 
  Detalls
 • CATAN EN CATALÀ

  SKU: BGCAT Categoria:
  45,00 
  Els colons de Catan és un joc de taula per a tota la família que s’ha convertit en un fenomen mundial. Des de la seva aparició a Alemanya ha venut més que molts dels jocs més tradicionals.

   

  Es tracta d’un joc que uneix l’estratègia, l’astúcia i la capacitat per negociar en el qual els jugadors tracten de colonitzar una illa, Catan, rica en recursos naturals. Construint pobles, establint rutes comercials, etc…

   

  Colons de Catan ha venut més de 2 milions d’exemplars a Europa i Amèrica. Per si això no fos bastant, ha estat guardonat a Alemanya i Estats Units com a Joc de l’Any.
   
  Aquest joc és en català. També disponible en castellà (ref. BGCATAN)
 • CATAN EN CATALÀ

  45,00 
  Detalls
 • BINDING OF ISAAC.LA CAJA DE COLECCIONISTA DEFINITIVA

  SKU: SDGBINISA034 Categoria:
  129,95 
  Binding of Isaac. La Caixa de Col·leccionista Definitiva inclou tot el material publicat pels veritables fans del joc: la segona edició del joc base, l’expansió Four Souls+, l’expansió Rèquiem i els components Deluxe. Amb la Caixa de Col·leccionista Definitiva podràs jugar al mode normal, en solitari i en cooperatiu. La llista de personatges és més gran que mai i podreu explorar les noves sales que incorporen modificadors globals a la partida, i els jugadors seran maleïts o beneïts amb poderosos efectes mentre lluiten per sobreviure. Però no tot és pessimisme, els enemics encantats es convertiran en amics mentre els jugadors competeixen per ser els primers a aconseguir quatre ànimes. Components 240+ cartes de l’expansió Requiem 300+ cartes de la 2a edició de Binding of Isaac 90+ cartes de l’expansió Four Souls+ 100 penics 10 nickels Daus personalitzats 1 bossa 15 fitxes de cor 15 fitxes de llàgrimes Edat:+14 Jugadors:1-4 Durada:30-60 minuts
 • Esgotat

  BINDING OF ISAAC.LA CAJA DE COLECCIONISTA DEFINITIVA

  129,95 
  Detalls
 • Esgotat

  LOS SOLIDOS PLATONICOS (260p.)

  82,00 
  Detalls
 • MARABU AFRICA

  SKU: PA50170 Categoria:
  9,00 
 • Esgotat

  MARABU AFRICA

  9,00 
  Detalls
 • THE MIND

  SKU: NU0001 Categoria:
  15,00 

  Nominat a l’Spiel des Jahres 2018 i guanyador de l’As d’Or a el millor joc a França,

  The Mind és més que un simple joc …és un joc inclassificable … simplement, ¡heu de provar-ho!

  És un experiment, un viatge, un joc senzill que us farà descobrir la sorprenent experiència de l’esperit d’equip. Haureu de superar tots els nivells jugant les cartes en ordre per guanyar la partida, però no podreu posar-vos d’acord, ni intercanviar informació.

  Increïble, però funciona: sempre que uniu les vostres ments …

  EDAT: + 8 anys

  JUGADORS: 2-4

  DURADA: 20 minuts

  • COMPONENTS DEL JOC: 100 cartes amb números (1-100), 12 cartes de nivell, 5 cartes de vida, 3 cartes d’estrella ninja, reglament
 • Esgotat

  THE MIND

  15,00 
  Detalls
 • Esgotat

  EXPANSION SPEED COLORS(Nº1)

  4,95 
  Detalls
 • DOODLE DICE

  SKU: G370121 Categoria:
  11,00 

  Tria una carta, tira els daus i fes amb ells el dibuix per guanyar la carta Només tens 3 llançaments per aconseguir completar la figura! Doodle Dice és un joc de taula l’objectiu és ser el primer jugador a aconseguir una carta de cadascun dels 6 colors. Però no és tan fàcil com sembla ni tot depèn de tu, perquè els teus oponents podran bloquejar-torn o treure’t una de les teves cartes per guanyar. És ideal per jugar en família o amb amics. El pots portar de viatge o gaudir-lo en qualsevol moment ja que és un joc ràpid, senzill de jugar i molt divertit Aconsegueix una carta de cada color i guanyaràs!

  EDAT: + 6 ANYS

  JUGADORS: 2-6

  DURADA DE LA PARTIDA: 20-30 MIN.

  CONTINGUT DEL JOC: 6 daus, gobelet, 65 cartes i instruccions.

 • DOODLE DICE

  11,00 
  Detalls
 • Esgotat

  GEGANT INDI DE REUS

  35,00 
  Detalls
 • GEGANT HEREU DE VILANOVA

  SKU: FESTGHV Categoria:
  30,00 

  Figura de 9.5 x 24 x 7 cm realitzada en goma (vinil).

  És una joguina resistent als cops i de tacte agradable. També pot ser utilitzada com a element decoratiu i no necessita piles.

  Producte no recomanat per a menors de 36 mesos

 • GEGANT HEREU DE VILANOVA

  30,00 
  Detalls
 • DRAC SANT ROC TARRAGONA

  SKU: FESTDST Categoria:
  40,00 

  Figura de 7.5 x 24.5 x 26.5 cm realitzada en goma (vinil).

  És una joguina resistent als cops i de tacte agradable. També pot ser utilitzada com a element decoratiu i no necessita piles.

  Producte no recomanat per a menors de 36 mesos.

 • DRAC SANT ROC TARRAGONA

  40,00 
  Detalls
 • MAZESCAPE -LABERYNTHOS

  SKU: BGMSLABML Categoria:
  10,00 

  Mazescape és un fascinant i ocurrent joc de laberints per a un jugador que garanteix grans moments de debanar-se el cervell a la recerca de la sortida. Una proposta que podràs emportar-te a qualsevol costat, jugant-la una vegada i una altra per tal de descobrir tots els racons dels set mapes inclosos.

  Apareixes de cop i volta en un lloc desconegut i tot el que arribes a veure és un endimoniat laberint de camins que s’entrecreuen entre ells. Sembla que trobar la sortida es convertirà en un repte que només podràs fer front amb el teu enginy, la teva paciència i la teva capacitat d’observació.

  Mazescape és un joc d’autoria xilena dissenyat per Pablo Céspedes i Víctor Hugo Cisternas. Des del seu estudi de disseny de jocs Ludoisme han llançat títols com "Els Tresors del Rei Pirata", la segona edició del qual compta amb el suport de Devir per al mercat de Xile. L’art de Mazescape se serveix del talent de diversos artistes, com ara Ivana Gahona, Joan Guardiet o Àlex Santaló.

  Es tracta d’un concepte totalment únic que promet sorprendre i generar mals de cap a parts iguals. En aquest original joc, propi de Devir, hauràs de desplegar un mapa sobre la taula, on trobaràs un punt de sortida inicial en forma de rosa dels vents. Desplaçant el punter que trobaràs a la caixa pels camins marcats en blanc del laberint, i mantenint-lo en contacte amb la taula en tot moment, hauràs d’obrir i tancar les fulles del mapa a la recerca del triangle impossible que et permetran abandonar el laberint. Passa per sota de ponts, puja escales i segueix donant voltes al cervell i al mapa fins que donis amb la sortida que et portarà. al proper mapa!

  Cada caixa de Mazescape conté set desafiaments diferents dels que fer front. La dificultat és creixent, començant per un repte relativament assequible, que a poc a poc es converteix en un elegant galimaties només a l’abast de les ments més agudes. Però no pateixis, si en algun moment t’encalles al laberint, sempre podràs recórrer al solucionari que acompanya cada mapa. El joc prem, però no ofega.

  A més, depenent de la caixa, els mapes inclouran tota una sèrie d’objectius secundaris que ens mantindran concentrats en aquest trencaclosques una vegada i una altra, oferint així una alta dosi de rejugabilitat. Hauràs de buscar tots els tresors que es troben ocults als set mapes de cada caixa. ¡Ningú va dir que escapar del laberint fos una tasca senzilla!

  A Mazescape Labyrinthos travessaràs tres territoris ben diferenciats. L’embarcador, el cementiri i la muntanya. El primer dels mapes us ajudarà a entendre els conceptes més essencials del joc, ia partir d’aquí s’aniran complicant a poc a poc fins al desafiament final. A més, compta amb un munt d’objectius secundaris que podràs explorar per tal de treure el màxim suc a aquesta caixa.
  EDAT:+ 8 ANYS
  JUGADORS: 1
  DURADA DE LA PARTIDA: 15 MINUTS
  AUTOR: Pablo Céspedes, Víctor Hugo Cisternes

 • MAZESCAPE -LABERYNTHOS

  10,00 
  Detalls
 • MAZESCAPE-HIPNOS

  SKU: BGMSHIPML Categoria:
  10,00 

  Mazescape és un fascinant i ocorrent joc de laberints per a un jugador que suposarà tot un repte per a les ments més inquietes. Dissenyat per Pablo Céspedes i Víctor Hugo Cisternas, autors de títols com Els Tresors del Rei Pirata, l’edició Hipnos compta amb les il·lustracions de Celeste Carvajal.

  Just abans de dormir, a la frontera del son i la vigília, uns llums et sorprenen des d’un racó de l’habitació. Uns núvols de colors es formen al cel ia poc a poc es van dibuixant formes i figures davant teu. Sense saber ben bé com, et trobes al món oníric de Hipnos, un laberint màgic on només hi ha un objectiu: Trobar la sortida! Per fer-ho, hauràs d’esmolar el teu enginy, la teva paciència i la teva capacitat d’observació.

  La saga Mazescape proposa un concepte de joc totalment únic que enamorarà els apassionats dels reptes de lògica i els trencaclosques. En aquest original joc propi de Devir, hauràs de desplegar un mapa sobre la taula, on trobaràs un punt de sortida inicial marcat amb una rosa dels vents. Desplaçant el punter que trobaràs a la caixa pels camins marcats en blanc del laberint, i mantenint-lo en contacte amb la taula en tot moment, hauràs d’obrir i tancar les fulles del mapa a la recerca del triangle vermell que et permetrà sortir del laberint. Passa per sota de ponts, puja escales i segueix donant voltes al cervell i al mapa fins que donis amb la sortida que et portarà al proper escenari.

  Cada caixa de Mazescape conté set desafiaments diferents dels que fer front. La dificultat va escalant progressivament, començant per un repte relativament assequible, que de mica en mica es converteix en un elegant galimaties només a l’abast de les ments més agudes. Però no pateixis, si en algun moment t’encalles al laberint, sempre podràs recórrer al full d’ajuda que acompanya cada mapa.

  A més, els mapes inclouen tota una sèrie d’objectius secundaris que donen una segona vida als escenaris ja superats, oferint així una alta dosi de rejugabilitat. Hauràs de buscar tots els tresors que es troben ocults als set mapes de cada caixa. ¡Ningú va dir que escapar del laberint fos una tasca senzilla! I per si no fos poc, el seu format portàtil el fa ideal per portar-lo a qualsevol costat; tot el que necessitareu serà desplegar un dels set mapes que inclou la caixa i el punter per seguir el camí.

  Mazescape Hipnos és la versió de Mazescape dissenyada especialment per als més joves de la casa. ¡Reptes senzills per a tota la família, amb un nivell de dificultat ajustat per a jugadors a partir de 6 anys!
  EDAT: + 6 ANYS
  JUGADORS: 1
  DURADA DE LA PARTIDA: 15 MINUTS
  AUTOR: Pablo Céspedes i Víctor Hugo Cisternes

 • Esgotat

  MAZESCAPE-HIPNOS

  10,00 
  Detalls
 • MAZESCAPES-CRYO-C

  SKU: BGMSCRYML Categoria:
  10,00 

  Mazescape és un fascinant i ocorrent joc de laberints per a un jugador que suposarà tot un repte per a les ments més inquietes. Dissenyat per Pablo Céspedes i Víctor Hugo Cisternas, autors dels Tresors del Rei Pirata, l’edició Cryo-C compta amb les il·lustracions de David Yuyo Correa.

  L’ordinador central de la nau nodrissa et desperta de la teva animació suspesa abans del que s’esperava, probablement alguna cosa va malament. Encara ets a l’espai exterior i no hi ha ningú al teu voltant, l’alarma del reactor central no deixa de sonar. En sortir de la teva càpsula t’adones que les altres han desaparegut. Qui, o millor dit, què, se les ha endut? Per descobrir-ho, hauràs d’esmolar el teu enginy, la teva paciència i la teva capacitat d’observació.

  La saga Mazescape proposa un concepte de joc totalment únic que enamorarà els apassionats dels reptes de lògica i els trencaclosques. En aquest original joc propi de Devir, hauràs de desplegar un mapa sobre la taula, on trobaràs un punt de sortida inicial marcat amb una rosa dels vents. Desplaçant el punter que trobaràs a la caixa pels camins marcats en blanc del laberint, i mantenint-lo en contacte amb la taula en tot moment, hauràs d’obrir i tancar les fulles del mapa a la recerca del triangle vermell que et permetrà sortir del laberint. Passa per sota de ponts, puja escales i segueix donant voltes al cervell i al mapa fins que donis amb la sortida que et portarà al proper escenari.

  Cada caixa de Mazescape conté set desafiaments diferents dels que fer front. La dificultat va escalant progressivament, començant per un repte relativament assequible, que de mica en mica es converteix en un elegant galimaties només a l’abast de les ments més agudes. Però no pateixis, si en algun moment t’encalles al laberint, sempre podràs recórrer al full d’ajuda que acompanya cada mapa.

  A més, els mapes inclouen tota una sèrie d’objectius secundaris que donen una segona vida als escenaris ja superats, oferint així una alta dosi de rejugabilitat. Hauràs de buscar tots els tresors que es troben ocults als set mapes de cada caixa. ¡Ningú va dir que escapar del laberint fos una tasca senzilla! I per si no fos poc, el seu format portàtil el fa ideal per portar-lo a qualsevol costat; tot el que necessitareu serà desplegar un dels set mapes que inclou la caixa i el punter per seguir el camí.

  Mazescape Cryo-C suposa un desafiament avançat a la saga Mazescape incloent els reptes més complexos fins ara. T’atreveixes a provar-ho?
  EDAT: + 8 ANYS
  JUGADORS: 1
  DURADA DE LA PARTIDA: 15 MINUTS
  AUTOR: Pablo Céspedes i Víctor Hugo Cisternes

 • Esgotat

  MAZESCAPES-CRYO-C

  10,00 
  Detalls
 • MAZESCAPE- ARIADNE

  SKU: BGMSARIML Categoria:
  10,00 

  Mazescape és un fascinant i ocurrent joc de laberints per a un jugador que garanteix grans moments de debanar-se el cervell a la recerca de la sortida. Una proposta que podràs emportar-te a qualsevol costat, jugant-la una vegada i una altra per tal de descobrir tots els racons dels set mapes inclosos.

  Apareixes de cop i volta en un lloc desconegut, i tot el que arribes a veure és un endimoniat laberint de camins que s’entrecreuen entre ells. Sembla que trobar la sortida es convertirà en un repte que només podràs fer front amb el teu enginy, la teva paciència i la teva capacitat d’observació.

  Mazescape és un joc d’autoria xilena dissenyat per Pablo Céspedes i Víctor Hugo Cisternas. Des del seu estudi de disseny de jocs Ludoisme han llançat títols com "Els Tresors del Rei Pirata", la segona edició del qual compta amb el suport de Devir per al mercat de Xile. L’art de Mazescape se serveix del talent de diversos artistes, com ara Ivana Gahona, Joan Guardiet o Àlex Santaló.

  Es tracta d’un concepte totalment únic que promet sorprendre i generar mals de cap a parts iguals. En aquest original joc, propi de Devir, hauràs de desplegar un mapa sobre la taula, on trobaràs un punt de sortida inicial en forma de rosa dels vents. Desplaçant el punter que trobaràs a la caixa pels camins marcats en blanc del laberint, i mantenint-lo en contacte amb la taula en tot moment, hauràs d’obrir i tancar les fulles del mapa a la recerca del triangle impossible que et permetran abandonar el laberint. Passa per sota de ponts, puja escales i segueix donant voltes al cervell i al mapa fins que donis amb la sortida que et portarà. al proper mapa!

  Cada caixa de Mazescape conté set desafiaments diferents dels que fer front. La dificultat és creixent, començant per un repte relativament assequible, que a poc a poc es converteix en un elegant galimaties només a l’abast de les ments més agudes. Però no pateixis, si en algun moment t’encalles al laberint, sempre podràs recórrer al solucionari que acompanya cada mapa. El joc prem, però no ofega.

  A més, depenent de la caixa, els mapes inclouran tota una sèrie d’objectius secundaris que ens mantindran concentrats en aquest trencaclosques una vegada i una altra, oferint així una alta dosi de rejugabilitat. Hauràs de buscar tots els tresors que es troben ocults als set mapes de cada caixa. ¡Ningú va dir que escapar del laberint fos una tasca senzilla!

  A Mazescape Ariadne ens situa a l’antiga Creta de llegenda, hauràs d’entrar al famós laberint de Dèdal. Només podràs comptar amb la teva astúcia per superar totes les proves que et proposarà aquesta caixa de mapes, enfrontar-te al desafiament final del minotaure i ajudar Ariadne a escapar-se. I quan hagis sortit la primera vegada, atreveix-te a tornar a entrar a la recerca de tots els tresors ocults que jeuen en aquest endimoniat laberint.
  EDAT: + 8 ANYS
  JUGADORS: 1
  DURADA 15 MINUTS

 • MAZESCAPE- ARIADNE

  10,00 
  Detalls
 • SET AMAGATALL MORENA B

  SKU: SC42326 Categoria:
  11,70 
 • SET AMAGATALL MORENA B

  11,70 
  Detalls
 • TORTUGA DESCLOENT-SE

  SKU: S260929 Categoria:
  4,90 

  Informació Educacional

   

  Les tortugues terrestres posen els seus ous en una "niuada" enterrada a terra. Els ous coven en 8 a 11 setmanes i les tortuguetes acabades de sortir de la closca han d’excavar per sortir a la superfície, on són presa fàcil de les guineus i óssos rentadors. Els agrada el clima càlid i poden arribar a viure uns 100 anys.

 • TORTUGA DESCLOENT-SE

  4,90 
  Detalls
 • Esgotat

  ALHAMBRA:EL VENDEDOR AMBULANTE EXP.3

  18,00 
  Detalls
 • OCELL FRERET

  SKU: MR719020 Categoria:
  29,95 

  L’au freret és un company d’infància tendre i reconfortant. Assegut tranquil·lament sobre el seu cos, embolicat en un suau pelatge i amb un cridaner bec de lli, aquest fraret ha creuat tot l’Atlàntic per compartir amb el teu petit milers d’abraçades!

  Al voltant del món és una col·lecció dissenyada per Cécile Blinderman amb el desig de recórrer el majestuós món animal però també de protegir-lo. Aquest desig ha estat col·laborant amb dues associacions compromeses amb la protecció de la fauna i la preservació dels seus hàbitats.
  Moulin Roty es compromet a donar 1? per cada peluix venut a les associacions: "CETASEA" (si el peluix és animal mamífer) o "AGIR POUR LA DIVERSITÉ" (si el peluix és animal aeri).

  EDAT: A PARTIR DE 10 MESOS
  MIDA: 30 cm.

 • Esgotat

  OCELL FRERET

  29,95 
  Detalls
 • TERRAFORMING MARS

  SKU: MG167791 Categoria:
  55,00 

  «¡La transformació del planeta vermell ha començat!»

  L’any 2400, la humanitat comença a terraformar el planeta Mart. Corporacions gegantines, patrocinades pel govern mundial de la Terra, comencen enormes projectes per elevar la temperatura, els nivells d’oxigen i la cobertura del planeta per oceans perquè el medi ambient sigui habitable. Segons avanci la terraformació, més i més persones migraran des de la Terra per viure al planeta vermell. Controla una corporació, juga cartes de projecte, augmenta la teva producció, col·loca les teves ciutats i àrees verdes sobre el mapa i lluita per les fites i les recompenses. Liderarà la teva corporació el camí cap a una nova era de la humanitat?

  A Terraforming Mars, els jugadors desenvolupen el rol d’una corporació amb un perfil determinat i treballen junts en el procés de terraformació, però competeixen per obtenir els punts de victòria que atorguen no només les contribucions a Mart, sinó també les millores de la infraestructura humana. a través del sistema solar. Al començament de cada ronda (anomenades «generacions»), adquiriran cartes de projecte úniques (d’un mall amb més de 200), mitjançant les quals podran fer accions molt variades: des d’introduir noves espècies de vida vegetal o animal, fins a llançar asteroides a la superfície marciana, construir ciutats o minar les llunes de Júpiter per extreure valuosos recursos (acer, titani, energia.). Els Projectes Estàndard també permeten als jugadors terraformar Mart independentment dels projectes que s’adquireixin.

  Quan els paràmetres globals (temperatura, oxigen i oceans) hagin assolit el nivell necessari, la terraformació haurà acabat i la partida acabarà en finalitzar aquesta generació. Després de comptabilitzar els punts de victòria, el jugador amb un valor de terraformació més alt serà la corporació guanyadora!


  EDAT:+ 12 A.
  JUGADORS;1-5
  DURADA DE LA PARTIDA: 90-120 MINUTS
  CONTINGUT:1 manual de regles
  1 tauler de joc
  5 taulers de jugador
  17 cartes de corporació
  208 cartes de projecte
  8 cartes de referència
  200 marcadors de jugador de 5 colors
  200 marcadors de recurs en color or, plata i coure
  3 marcadors de tauler
  9 llosetes d’oceà
  60 llosetes de bosc/ciutat
  11 llosetes especials
  1 fitxa de jugador inicial

 • Esgotat

  TERRAFORMING MARS

  55,00 
  Detalls
 • PICKPOCKET EDDIE Y ROGER

  SKU: EM8432 Categoria:
  11,00 

  Primera i única obra dedicada al pickpocket (l’art de robar carteres, rellotges, mocadors, etc.) en un escenari. Descrit pas a pas amb clares i didàctiques il·lustracions. Efectes, tècniques i maneres d’assajar.


  ÍNDEX: I. Principis bàsics. Un joc preparatori. II. Pickpocket amb un rellotge de polsera.- III. Pickpocket amb un mocador.- IV. Pickpocket amb una ploma.- V. Pickpocket amb la cartera.- VI. Pickpocket amb la corbata.- Apèndix (la tècnica d’Eddie Joseph, com assajar, càrrega secreta d’una carta).

 • Esgotat

  PICKPOCKET EDDIE Y ROGER

  11,00 
  Detalls
 • Esgotat

  INCURSOR IMPERIAL(X-Wing 1Edition)(Star Wars)

  70,00 
  Detalls
 • FLABBER FLOOVERS LABERINT (NIVELL 1)

  SKU: CAY20085 Categoria:
  6,90 

  El pensament lògic es posa a prova en aquest desconcertant i estressant trencaclosques de fusta. Allibera una anella del trencaclosques. Nivell 3 dificultat.

  Inclou 1 trencaclosques de fusta i instruccions.

 • FLABBER FLOOVERS LABERINT (NIVELL 1)

  6,90 
  Detalls
 • FLABBER FLOOVERS GRANVILLE (NIVELL 2)

  SKU: CAY20084 Categoria:
  6,90 

  El pensament lògic es posa a prova en aquest desconcertant i estressant trencaclosques de fusta. Intercanvia les anelles d’un costat del trencaclosques a l’altre. Nivell 2 dificultat.

  Inclou 1 trencaclosques de fusta i instruccions.

 • FLABBER FLOOVERS GRANVILLE (NIVELL 2)

  6,90 
  Detalls
 • FLABBER FLOOVERS MUSSOL (NIVELL 4)

  SKU: CAY20082 Categoria:
  6,90 

  El pensament lògic es posa a prova en aquest desconcertant i estressant trencaclosques de fusta. Allibera l’anella del trencaclosques. Nivell 4 dificultat.

  Inclou 1 trencaclosques de fusta i instruccions.

 • FLABBER FLOOVERS MUSSOL (NIVELL 4)

  6,90 
  Detalls
 • FLABBER FLOOVERS TEIXIDOR (NIVELL 1)

  SKU: CAY20081 Categoria:
  6,90 

  El pensament lògic es posa a prova en aquest desconcertant i estressant trencaclosques de fusta. Allibera la bola i la corda del trencaclosques. Nivell 1 dificultat.

  Inclou 1 trencaclosques de fusta i instruccions.

 • FLABBER FLOOVERS TEIXIDOR (NIVELL 1)

  6,90 
  Detalls
 • FLABBER FLOOVERS GRILLÓ (NIVELL 2)

  SKU: CAY20078 Categoria:
  6,90 

  El pensament lògic es posa a prova en aquest desconcertant i estressant trencaclosques de fusta. Allibera la barra del trencaclosques. Nivell 2 dificultat.

  Inclou 1 trencaclosques de fusta i instruccions.

 • FLABBER FLOOVERS GRILLÓ (NIVELL 2)

  6,90 
  Detalls
 • FLABBER FLOOVERS AGAFADOR (NIVELL 3)

  SKU: CAY20077 Categoria:
  6,90 

  El pensament lògic es posa a prova en aquest desconcertant i estressant trencaclosques de fusta. Allibera l’anella del trencaclosques. Nivell 3 dificultat.

  Inclou 1 trencaclosques de fusta i instruccions.

 • FLABBER FLOOVERS AGAFADOR (NIVELL 3)

  6,90 
  Detalls
 • FLABBER FLOOVERS COACCIÓ (NIVELL 3)

  SKU: CAY20076 Categoria:
  6,90 

  El pensament lògic es posa a prova en aquest desconcertant i estressant trencaclosques de fusta. Allibera la barra del trencaclosques. Nivell 3 dificultat.

  Inclou 1 trencaclosques de fusta i instruccions.

 • FLABBER FLOOVERS COACCIÓ (NIVELL 3)

  6,90 
  Detalls
 • FLABBER FLOOVERS ÀBAC (NIVELL 4)

  SKU: CAY20075 Categoria:
  6,90 

  El pensament lògic es posa a prova en aquest desconcertant i estressant trencaclosques de fusta. Allibera la bola del trencaclosques. Nivell 4 dificultat.

  Inclou 1 trencaclosques de fusta i instruccions.

 • FLABBER FLOOVERS ÀBAC (NIVELL 4)

  6,90 
  Detalls
 • GEGANT REI JAUME I LLEIDA

  SKU: FESTGRJL Categoria:
  35,00 
  Descobreix la figura de goma del Gegant Rei Jaume I de Lleida, una joguina de Festiari de tacte agradable i resistent als cops.
 • GEGANT REI JAUME I LLEIDA

  35,00 
  Detalls
 • GEGANTA XINA DE LLEIDA

  SKU: FESTGAXLL Categoria:
  30,00 
  Descobreix la figura de goma de la Geganta Xina de Lleida, una joguina de Festiari de tacte agradable i resistent als cops.
 • GEGANTA XINA DE LLEIDA

  30,00 
  Detalls
 • GEGANTA REINA ELIONOR LLEIDA

  SKU: FESTGAREL Categoria:
  35,00 
  Descobreix la figura de goma de la Geganta Reina Elionor de Lleida, una joguina de Festiari de tacte agradable i resistent als cops.
 • GEGANTA REINA ELIONOR LLEIDA

  35,00 
  Detalls
 • GEGANTA DE LA CIUTAT VESTIDA DE MODERNISTA BARCELONA

  SKU: FESTGCVMB Categoria:
  50,00 
  Descobreix la nova figura de goma de la Geganta de la Ciutat vestida de Modernista, una joguina de Festiari més gran de l’habitual (35,5 cm). Figura millorada, més fidel a l’original i amb tots els detalls. De tacte agradable i resistent als cops.
 • GEGANTA DE LA CIUTAT VESTIDA DE MODERNISTA BARCELONA

  50,00 
  Detalls
 • DRAC LA GELTRU

  SKU: FESTDG Categoria:
  35,00 
  Descobreix la figura de goma del Drac de la Geltrú, una joguina de Festiari de tacte agradable i resistent als cops.
 • DRAC LA GELTRU

  35,00 
  Detalls
 • FUNNY FOREST

  SKU: CAY894 Categories: ,
  19,95 
  Funny Forest és un divertit joc de taula en què no pararàs de moure’t. Supera les proves, aconsegueix la major quantitat d’aliments i celebra un gran banquet amb tots els amics del bosc. Arriba la primavera al bosc i amb ella la seva tradicional carrera on tots els animals passen mesos preparant el cos i la ment. Jodc divertit de proves (moviment , oordinació imitar sons…), DOS MODELITATS de joc: cooperatiu i competitiu. EDAT: 4-7 anys JUGADORS: 2-4 TEMPS PARTIDA: 15 minuts.
 • FUNNY FOREST

  19,95 
  Detalls
 • MALETI CASINO 300 FITXES POKER 11,5 GR.

  Categoria:
  61,50 
  Maletí poker 300 fitxes 11,5 gr. amb 5 daus de 6 cares , 2 baralles i 3 fitxes de colors TAMANY MALETI: 70X23,5X7 CM.
 • MALETI CASINO 300 FITXES POKER 11,5 GR.

  61,50 
  Detalls
 • SUPER SIX

  SKU: CAY869 Categoria:
  19,95 
  Super Six es un joc d’ atzar, de provabilitats i de reconeixement de números o formes. Tira el dau i desfesta dels teus palets. EDAT: 4-99 anys JUGADORES: 2-6
 • Esgotat

  SUPER SIX

  19,95 
  Detalls
 • MALETI CASINO 300 FITXES POKER 11,5 GR.

  Categoria:
  61,50 
  Maletí poker 300 fitxes 11,5 gr. amb 5 daus de 6 cares , 2 baralles i 3 fitxes de colors
 • MALETI CASINO 300 FITXES POKER 11,5 GR.

  61,50 
  Detalls
 • 3X3 PHANTOM

  SKU: SPI6064647 Categoria:
  25,00 
 • 3X3 PHANTOM

  25,00 
  Detalls
 • MONOPOLY

  SKU: PARK43805 Categoria:
  35,00 
  Emocionant joc de les propietats immobiliàries. Construeix el teu patrimoni i aconsegueix totes les propietats que puguis per assolir la victòria. De 2 a 4 jugadors.
 • MONOPOLY

  35,00 
  Detalls
 • UNO SUPER MARIO BROS

  SKU: MATTDRD00 Categoria:
  11,95 
  Uneix-te a Mario, Luigi i tots els seus amics per gaudir d’un joc molt especial d’UNO! És el clàssic UNO que tant t’agrada, però aquesta versió també inclou una carta Superestrella de Mario que et fa invencible! Inclou 112 cartes i instruccions senzilles del joc. De 2 a 10 jugadors a partir de 7 anys.
 • UNO SUPER MARIO BROS

  11,95 
  Detalls
 • PICTIONARY(Castella)

  SKU: MATTDKD51 Categoria:
  39,95 
  El joc de taula on els jugadors han d’endevinar paraules i frases a través de dibuixos. Gràcies a les targetes per a grans i petits. Inclou una pissarra esborrable, retoladors, dues fitxes, un dau, un mini rellotge i 720 pistes, per emportar-se Pictionary a qualsevol lloc i jugar en família i amb els amics. Edad:+8
 • PICTIONARY(Castella)

  39,95 
  Detalls
 • MONOPOLY SUPER MARIO

  SKU: HASF6818 Categoria:
  39,95 
  Descobreix el nou Monopoli Mario Bros, relacionat amb la pel·lícula. Edat:+8
 • MONOPOLY SUPER MARIO

  39,95 
  Detalls
 • CASSIE LANG 15cm.(Ant-Man & The wasp: Quantumania)MARVEL STUDIOS

  SKU: HASF6573 Categoria:
  27,00 
  Figura d’acció inspirada en el personatge de Cassie de la pel·lícula Ant-Man & The wasp: Quantumania, de Marvel Studios. La figura ve amb 3 accessoris, és articulable i fa aproximadament 15 cm.
 • CASSIE LANG 15cm.(Ant-Man & The wasp: Quantumania)MARVEL STUDIOS

  27,00 
  Detalls
 • IRON MAN 15cm.MARVEL LEGENDS

  SKU: HASF3686 Categoria:
  27,00 
  Figura d’acció de Marvel inspirada en l’aparença del personatge dels còmics. Ve amb 4 accessoris, incloent-hi mans alternatives i 2 efectes de combat. És fàcilment articulable i fa 15 cm d’alçada.
 • IRON MAN 15cm.MARVEL LEGENDS

  27,00 
  Detalls

Enviament gratuït

per comandes a partir de 99€.
Aquesta oferta és vàlida per a tots els articles de la nostra botiga.

Tel. 972-208-265

WhatsApp: 644 195 771

Horari de 10:00 a 13:30 16:00 a 20:00 de DILLUNS TARDA a DISSABTE

Tanquem diumenge i dilluns al matí

Utilizamos cookies para personalizar el contenido y los anuncios, proporcionar funciones de redes sociales y analizar nuestro tráfico. También compartimos información sobre su uso de nuestro sitio con nuestros socios de redes sociales, publicidad y análisis.

View more
Cookies settings
Accept
Decline
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Who we are

Suggested text: Our website address is: https://zeppelindreams.com.

Comments

Suggested text: When visitors leave comments on the site we collect the data shown in the comments form, and also the visitor’s IP address and browser user agent string to help spam detection. An anonymized string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

Media

Suggested text: If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

Cookies

Suggested text: If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year. If you visit our login page, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser. When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select "Remember Me", your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed. If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

Embedded content from other websites

Suggested text: Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website. These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Who we share your data with

Suggested text: If you request a password reset, your IP address will be included in the reset email.

How long we retain your data

Suggested text: If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue. For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

Suggested text: If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where your data is sent

Suggested text: Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.
Save settings
Cookies settings