Novetats

  DIXIT DISNEY

  SKU: DIXITDIS01 Categories: ,
  35,00 

  Dixit, es creua amb l’univers Disney!
  Un nou Dixit independent amb 84 noves cartes meravelloses, basat en les famoses pel·lícules de Disney i Pixar, des de Blancaneu a Red.
  Les mateixes regles de Dixit amb nou material, de 3 a 6 jugadors, amb tauler, fitxes de votacions, fitxes de fusta… Tot recobert amb la màgia de Disney!

  Edat:+8

  Durada:30 minuts

 • DIXIT DISNEY

  35,00 
  Detalls
 • OPERACION GRANJA

  SKU: FL33578 Categories: ,
  17,00 

  Operación granja és un joc de tauler on els més petits es divertiran fent operacions matemàtiques. És un joc de mecànica roll and write molt divertit on els jugadors combinen dues pedres misterioses, dos daus de deu cares, amb els quals podran obtenir diners o recursos per a la granja. Disposa d’un “nivell fàcil” on només es realitzen sumes i restes per aconseguir monedes, i un “nivell avançat” on els jugadors realitzen multiplicacions amb els daus i aconsegueixen monedes per a la granja. Gaudeix amb les esmaixades!

  Edat:+6

  Durada: 20 minuts

 • OPERACION GRANJA

  17,00 
  Detalls
 • AM FIGURA 14 CM STAR WARS VISIONS SH FIGUARTS

  SKU: BDISW633095 Categories: ,
  79,95 

  Tamashii Nations presenta per a la línia S.H. Figuarts la figura d’AM basada en la seva aparença a Star Wars Visions. La figura fa uns 14 cm d’alçada i mostra AM amb armadura o en combat amb el seu germà bessó Karre. La figura inclou 1x cap opcional, 3x cares opcionals, 3x parells de mans opcionals, 1x unitat d’armadura, 2x espasa de llum.

 • AM FIGURA 14 CM STAR WARS VISIONS SH FIGUARTS

  79,95 
  Detalls
 • BANG! LEGENDS

  SKU: EEDVBA11 Categories: ,
  18,00 

  Legends és una expansió del joc de cartes Bang! (el qual es necessita com a joc base) amb què podràs augmentar la teva fama i millorar les teves habilitats.

  Contingut:
  cartes de Personatges
  16 cartes de Hazaña
  35 fitxes de Fama
  Instruccions

  Edat:+8
  Jugadors:4-7
  Durada:3040min

 • BANG! LEGENDS

  18,00 
  Detalls
 • HEROQUEST:TORMENTO DE LA REINA DE LOS ESPIRITUS

  SKU: G0053SG0 Categories: ,
  35,00 

  Descobreix una misteriosa història al món dels esperits i rescata el regne del mal. En aquesta expansió HeroQuest: El turment de la Reina dels Esperits, torna a la rica història del joc de taula HeroQuest i embarca’t en 14 emocionants missions. La sàvia Elfa Silvana, brillant endevina i aliada de Mentor, ha estat experimentant visions d’esperits que envolten el seu estimat difunt aprenent, Nelath, un Parlador d’Esperits assassinat per Zargon. Jugant com un dels valents herois de HeroQuest, has de viatjar a Wyvern Keep i posar fi a qualsevol complot que hagi pertorbat el somni etern de Nelath, abans que li sobrevingui un destí pitjor que la mort.

  Edat:+14
  Jugadors:2-5

 • HEROQUEST:TORMENTO DE LA REINA DE LOS ESPIRITUS

  35,00 
  Detalls
 • SHERLOCK HOLMES:CARLTON HOUSE & QUEEN’S PARK

  SKU: SCSHCA01ES Categories: ,
  45,00 

  Sherlock Holmes Detectiu Assessor «Carlton House i Queen’s Park» et submergeix en els crims i les intrigues del Londres victorià. Amb l’ajuda de diversos diaris i d’una guia i un plànol de Londres, el teu equip i tu haureu d’investigar cada cas per resoldre’l, i intentar superar el més famós dels detectius.

  Carlton House
  Els carrers de Londres deixaran de ser l’únic escenari de les investigacions. Travessa les portes d’aquesta famosa mansió i intenta resoldre cinc casos enigmàtics.

  El rastre enrevessat i El rescat del diable
  Dos intricats entreactes, aliens a Carlton House, que posaran a prova els teus dots detectivesca!

  Queen’s Park
  T’esperen tres dies de recerca al frondós entorn d’aquest famós parc de Londres. Aquests casos els ho posaran difícil fins i tot als jugadors més avesats!

  CONTINGUT
  1 pla de Londres, 3 plànols addicionals, 1 sobre amb 12 pistes, 10 quaderns de casos, 10 diaris, 1 guia de Londres i 1 llibre de regles.

  NOTES
  Aquesta caixa conte 10 casos, i és un joc independent
  EDAT:+12
  JUGADORS:1-8
  DURADA:90min

 • SHERLOCK HOLMES:CARLTON HOUSE & QUEEN’S PARK

  45,00 
  Detalls
 • SHERLOCK HOLMES:LOS IRREGULARES DE BAKER STREET

  SKU: SCSHIR01ES Categories: ,
  43,00 

  Sherlock Holmes Detective assessor és un joc cooperatiu en què els jugadors intenten resoldre misteris, casos interrogant sospitosos, consultant diaris i recorrent els carrers a la recerca de pistes. Els jugadors es posaran a la pell dels Irregulars, un grup de nens de Londres que ajuden el detectiu més famós de tots els temps en les seves investigacions. Un cop hàgiu completat la vostra investigació, comparareu les vostres habilitats detectivesques amb les del gran mestre, Sherlock Holmes.

  10 Nous casos

  Per primera vegada en molt de temps, es llancen deu nous casos per al sistema de joc de Sherlock Holmes Detectiu assessor. Aquests casos han estat dissenyats per un autor anglès amb un profund coneixement tant literari com lúdic de Sherlock Holmes i ofereixen una àmplia gamma de desafiaments de recerca tant per a principiants com per a veterans.

  Nous mecanismes narratius

  Aquesta caixa presenta un sistema dissenyat per facilitar el seguiment del progrés dels jugadors durant un cas i desenvolupar un arc narratiu sobre els irregulars de Baker Street.

  CONTINGUT
  1 mapa de Londres, 10 Quaderns de cas, 10 diaris, 1 guia de Londres i 1 llibre de regles.

  NOTES
  Els Irregulars de Baker Street és un joc independent.
  EDAT:+14
  JUGADORS:1-8
  DURADA:90 min

 • SHERLOCK HOLMES:LOS IRREGULARES DE BAKER STREET

  43,00 
  Detalls
 • LOVE LETTER BRIDGERTON

  SKU: ZLL05ES Categories: ,
  15,00 

  Estimats lectors, l’alta societat britànica és un formiguer de xafarderies i la reina està ansiosa per descobrir la veritable identitat de l’esmunyedissa i intrigant lady Whistledown. A Love Letter: Els Bridgerton emprendreu la tasca de revelar el secret que envolta aquesta misteriosa dama i, mentrestant, obtindreu diamants i cridareu l’atenció de la reina.

  CONTINGUT
  22 cartes de Personatge . 6 cartes de referència . 13 fitxes de Diamant . 1 fullet de regles . 1 bossa de vellut.

  Edat:+10

  Durada: 20 minutos

  Jugadors:2 a 6

 • LOVE LETTER BRIDGERTON

  15,00 
  Detalls

sobre Zeppelin

Zeppelin és un viatge que comença a Girona el 1984 com una botiga de jocs. Al llarg dels anys, ha anat creixent i evolucionant en el què és ara, un espai al centre històric de la ciutat, on poder trobar l’assessorament per descobrir tant el joc tradicional com el més innovador, que busques per a tu o per als teus amics i familiars

sobre Zeppelin

Zeppelin és un viatge que comença a Girona el 1984 com una botiga de jocs. Al llarg dels anys, ha anat creixent i evolucionant en el què és ara, un espai al centre històric de la ciutat, on poder trobar l’assessorament per descobrir tant el joc tradicional com el més innovador, que busques per a tu o per als teus amics i familiars

 ______

enviaments i devolucions

Ho tindràs a casa en 24/48h.

Tarifa plana de 7€ a península. GRATUÏT a partir de 99€ de compra.

Disposem de servei urgent i fem enviaments a tot el món.

Garantia de devolució de 14 dies.

clica per veure les condicions

 ______

mètodes de pagament

Oferim pagament segur SSL. Per a la teva comoditat pots escollir pagar

amb targeta, Paypal, transferència bancaria o contra reembors.

clica per veure les formes de pagament

ZEPPELIN UN MON DE JOCS 

La botiga online Zeppelin t’ofereix una gran varietat de joguines, puzzles, marxandatge i jocs per a totes les edats. A més, ara podràs gaudir d’enviament gratuït per comandes a partir de 99€. Aprofita aquesta gran oferta i explora el nostre catàleg complet. Troba el que estàs buscant per a tu o per als teus amics i familiars. Recorda que estem a la teva disposició per assessorar-te i ajudar-te a descobrir les millors opcions.

Tel. 972-208-265

WhatsApp: 644 195 771

Horari de 10:00 a 13:30 16:00 a 20:00 de DILLUNS TARDA a DISSABTE

Tanquem diumenge i dilluns al matí