Rol

Mostra 1–9 de 25 resultats

  ANELL UNIC 2º -RUINES DEL REGNE PERDUT

  SKU: AU2RUREPERCAT Categoria:
  40,00 

  A les terres occidentals d’Eriador, entre les Montañas Nubladas y las Montañas de Lune, els hobbits van trobar homes i elfs. En efecte, encara habitava allí una resta dels dúnedain, els reis dels homes que van venir pel mar des d’Oesternesse; però anaven desapareixent ràpidament,
  i la ruïna arribava ja a totes les terres del Regne del Nord.

  Eriador, les terres solitàries descrites a El Senyor dels Anells, cobra vida com mai en aquest llibre per a L’Anell Únic, el joc de rol oficial basat en les obres de J.R.R. Tolkien. Una regió sovint descrita com a deserta es converteix en un gresol d’aventures, oferint moltes hores de joc.

  Capítol 1: Brumes sobre Eriador. Presenta una descripció de les regions que al seu dia van formar part del regne d’Arnor, centrant-se a la ciutat de Tharbad.
  Capítol 2: La tempesta s’acosta. Proporciona un conjunt d’elements narratius al Mestre del saber per tal de construir un possible futur per a la terra d’Eriador en conjunt, incloent-hi la descripció de moltes amenaces imminents, personatges del Mestre del saber i els seus objectius.
  Capítol 3: Localitzacions. Afegeix dotze localitzacions d’interès a l’estil dels presentats al llibre principal. Aquestes ubicacions representen tantes ubicacions "històriques" esmentades a El Senyor dels Anells o El Hobbit, com altres que van ser creades específicament per al joc.

 • Esgotat

  ANELL UNIC 2º -RUINES DEL REGNE PERDUT

  40,00 
  Detalls
 • AQUELARRE 999

  SKU: RN449 Categoria:
  39,99 

  Aquelarre: 999 és un suplement de rol per Aquelarre amb què fa un salt de més de 300 anys i se situa en les albors del primer mil·lenni.

  En aquest suplement es pot trobar:

  Una descripció detallada del califat de Còrdova, el regne de Lleó, el regne de Pamplona i els comtats catalans. Amb biografies, llegendes i extenses cronologies (amb detalls «suculents») per inspirar mil i una aventures.

  De la mateixa manera, i seguint el camí iniciat amb Imago Europe I i Imago Europe II, en aquest volum es parla dels regnes de la Gran Bretanya, França, l’Imperi Germànic i els que es troben als territoris italians.

  Aquest llibre conté a més 25 noves criatures, 136 idees d’aventures, 2 nous encanteris, una recepta per a una poció «miraculosa» i una aventura llesta per jugar, Wardat al-Zahra, escrita per Antonio Polo, on els jugadors se submergeixen als tèrbols secrets polítics de Medina Azahara, l’enlluernadora ciutat califal.

  T’atreveixes a endinsar-te l’any 999?

 • Marcador de posició

  AQUELARRE 999

  39,99 
  Detalls
 • CAJA INICIO-D&D: LOS DRAGONES DE LA ISLA DE LAS TEMPESTADES DUNGEONS & DRAGONS

  SKU: DD5DRASTORMSP Categoria:
  20,00 

  Caixa d’inici: Els dracs de l’Illa de les Tempestats t’obre les portes a aventures trepidants en el joc narratiu cooperatiu de Dungeons & Dragons, on els herois s’enfronten a monstres, busquen tresors i emprenen missions èpiques. Aquesta caixa conté les regles essencials del joc i tot allò que necessites per interpretar personatges heroics que es veuen involucrats en una guerra ancestral entre dracs mentre intenten descobrir els secrets de l’Illa de les Tempestats.
  EDAT: + 12 ANYS
  JUGADORS: 2-6
  DURADA DE LA PARTIDA: 30-120 MINUOTS

  CONTINGUT
  Un llibre d’aventura de 48 pàgines amb tot allò que necessites per començar.
  Un reglament de 32 pàgines per interpretar personatges de nivells 1 a 3.
  5 personatges pregenerats amb els corresponents fulls de personatge.
  6 daus polièdrics.

 • Marcador de posicióEsgotat

  CAJA INICIO-D&D: LOS DRAGONES DE LA ISLA DE LAS TEMPESTADES DUNGEONS & DRAGONS

  20,00 
  Detalls
 • DESCENSO A AVERNO PUERTA DE BALDUR(D&D V Ed.)

  SKU: EWCDD12 Categoria:
  50,00 

  Forja el teu destí amb foc infernal!

  Benvingut a Porta de Baldur, ciutat d’ambició, corrupció i assassinats. Acabes de començar la teva carrera com a aventurer i ja formes part d’una conspiració que va des de les ombres de Porta de Baldur fins al front de la Guerra de la Sang!

  Aquesta èpica aventura portarà els jugadors del nivell 1 al 13, explorant una de les localitzacions més cèlebres de tots els mons de fantasia. A més, descobriran l’última encarnació d’un dels successos més singulars de tota la història de Dungeons & Dragons: una guerra entre dimonis i diables que amenaça de portar-se per davant la ciutat! La seva missió us portarà a explorar el pla exterior dels Nou Inferns, a la recerca d’alguna esperança per aturar la catàstrofe. Se t’acut un repte més gran?

  Tens el que fa falta per utilitzar màquines de guerra infernals i pactes perversos contra l’arxidiable Zariel i les seves legions diabòliques? Podràs trobar un camí segur per tornar a casa quan t’enfrontis amb els mals infinits dels Nou Inferns?

  NOTES
  Una aventura de Dungeons & Dragons per a personatges de nivells 1-13.
  EDAT: + 12 ANYS
  JUGADORS: 2-6
  DURADA DE LA PARTIDA: 30-120 MINUTS

 • Esgotat

  DESCENSO A AVERNO PUERTA DE BALDUR(D&D V Ed.)

  50,00 
  Detalls
 • DUNGEONS & DRAGONS (D&D) – EL CALDERO DE TASHA PARA TODO

  SKU: DD5TASHASPU Categoria:
  40,00 

  Una barreja màgica de regles opcionals per al joc de rol més important del món.
  La maga Tasha, les grans obres de la qual inclouen el conjur riure horrible de Tasha, ha reunit valuosos trossets de coneixement durant la seva distingida trajectòria com a aventurera. Els seus enemics no voldrien que aquests preats secrets es divulguessin per tot el multivers, així que ella, en actitud desafiadora, ha recopilat i codificat aquestes xafarderies perquè tothom pugui il·lustrar-se amb ells.

  SUBCLASSES AMPLIADES. Proveu les noves subclasses opcionals per a totes les classes de Dungeons & Dragons, inclòs l’artífex, que es detalla en aquest llibre.

  MÉS OPCIONS PER A PERSONATGES. Estudieu una nova col·lecció de trets de classe i dots i personalitzeu l’origen del vostre personatge amb regles senzilles per modificar els atributs racials.

  PRESENTEM ELS PATRONS DE GRUP. Tant si tots els aventurers formen part del mateix sindicat criminal com si treballen per a un drac ancià, cada patró de grup ofereix els seus propis avantatges i tipus d’encàrrecs.

  CONJURS, ARTEFACTES I TATUATGES MÀGICS. Descobreix nous conjurs, tatuatges, artefactes i altres objectes màgics per a la teva campanya.

  REGLES OPCIONALS AMPLIADES. Prova les regles per a acompanyants, entorns sobrenaturals, perills naturals i negociacions amb monstres, juntament amb consells per organitzar una sessió zero.

  UNA PLÈTORA D’ENCERTILS. Prepara’t per intrigar els personatges de qualsevol aventura de D&D amb aquestes endevinalles de diverses dificultats, que inclouen trampes i consells per fer-los servir en una campanya.

  Aquest llibre ple de contingut per a jugadors i Dungeon Masters és un gran suplement per al Manual del Jugador i la Guia del Dungeon Master. Hi trobaràs regles opcionals per a totes les classes de personatge del Manual del Jugador, juntament amb noves subclasses. Per si no n’hi hagués prou, també s’inclou la classe artífex, un mestre dels invents màgics. A més, la fórmula d’aquesta bruixa no estaria completa sense una selecció d’artefactes, opcions per a llibres de conjurs, nous conjurs per a personatges i monstres, tatuatges màgics, patrons de grup i altres ingredients

 • Esgotat

  DUNGEONS & DRAGONS (D&D) – EL CALDERO DE TASHA PARA TODO

  40,00 
  Detalls
 • DUNGEONS AND DRAGONS (D&D) EL REY DE LAS MADRIGUERAS DE LA GUARIDA TROLL

  20,00 
  Detalls
 • DUNGEONS AND DRAGONS (D&D) GUIA DEL DUNGEON MASTER II 4 EDICION

  30,00 
  Detalls
 • EL TESORO DE LOS DRAGONES DE FIZBAN(D&D)

  SKU: DD5DFIXSPU Categoria:
  39,99 

  Descubreix com els dracs encarnen la màgia als diferents mons de D&D i com pots fer que cobrin vida a la teva taula en aquesta guia de referència imprescindible per al joc de rol més important del món.
  Et presentem a Fizban el Fabulós, arximac senil, heroi inesperat de la Guerra de la Llança, avatar diví d’un déu drac. i la teva guia versat als misteris dels dracs als mons de Dungeons & Dragons.
  Quina diferència hi ha entre un drac vermell i un drac d’or? Què és la visió dracònica? Com influeix la màgia que inunda els dracs al món que els envolta? Aquí tens la guia definitiva sobre els dracs, amb els consells i les eines que tant Dungeon Masters com jugadors necessiten per trobar-se amb aquestes perilloses criatures màgiques.
  Tant els matadragons com els estudiosos d’aquests éssers apreciaran les noves opcions amb temàtica de drac per als jugadors desitjosos de fer servir el poder de la màgia dels dracs i crear personatges dracònics únics i memorables. Els Dungeon Masters descobriran una immensa quantitat de noves eines i informació per dissenyar trobades, aventures i campanyes centrades als dracs. Descobreix multitud de nous dragons i altres criatures. Aprèn com són els caus i els tresors de cada tipus de drac i com els tresors canalitzen la màgia que banya els dracs i els connecta amb la infinitat de mons del Pla Material. Descobreix tot el que cal saber sobre els monstres més emblemàtics de D&D amb l’ajuda de Fizban, el teu assessor expert sobre tot allò relacionat amb els dracs!
  Introdueix els dracs gemma a la cinquena edició!
  Revela la història del Primer Món i el paper que van exercir Bahamut i Tiamat en la seva creació i destrucció.
  Afegeix noves opcions per als personatges dels jugadors, inclosos llinatges dracònics únics per als dracònids, subclasses relacionades amb els dracs per a monjos i exploradors i noves opcions de dots i conjurs.
  Ofereix tot el que qualsevol Dungeon Master necessita per crear aventures inspirades en els dracs a qualsevol dels mons de D&D, amb nous mapes dels seus caus i detalls sobre 20 tipus diferents de dracs.
  Presenta un bestiari de dracs complet i introdueix diversos dracs nous i criatures relacionades amb ells, inclosos aspectes dels déus dracs, els esbirros dels dracs i molt més.

 • Marcador de posició

  EL TESORO DE LOS DRAGONES DE FIZBAN(D&D)

  39,99 
  Detalls
 • GUIA DEL DUNGEON & DRAGONS MASTER D&D 5 edicion

  SKU: DD5MASTERSP Categoria:
  40,00 

  Tot el que necessita un Dungeon Master per narrar històries llegendàries al joc de rol més important del món.

  El Dungeon Master’s Guide ofereix la inspiració i orientació que necessites per avivar la teva imaginació i crear els mons d’aventures que exploraran els teus jugadors.

  En aquest llibre trobareu eines per crear mons, consells i trucs per dissenyar masmorres i aventures memorables, regles opcionals, centenars d’objectes màgics clàssics de D&D i molt més.

 • Esgotat

  GUIA DEL DUNGEON & DRAGONS MASTER D&D 5 edicion

  40,00 
  Detalls

Utilizamos cookies para personalizar el contenido y los anuncios, proporcionar funciones de redes sociales y analizar nuestro tráfico. También compartimos información sobre su uso de nuestro sitio con nuestros socios de redes sociales, publicidad y análisis.

View more
Cookies settings
Accept
Decline
Privacy & Cookie policy
Privacy & Cookies policy
Cookie name Active

Who we are

Suggested text: Our website address is: https://zeppelindreams.com.

Comments

Suggested text: When visitors leave comments on the site we collect the data shown in the comments form, and also the visitor’s IP address and browser user agent string to help spam detection. An anonymized string created from your email address (also called a hash) may be provided to the Gravatar service to see if you are using it. The Gravatar service privacy policy is available here: https://automattic.com/privacy/. After approval of your comment, your profile picture is visible to the public in the context of your comment.

Media

Suggested text: If you upload images to the website, you should avoid uploading images with embedded location data (EXIF GPS) included. Visitors to the website can download and extract any location data from images on the website.

Cookies

Suggested text: If you leave a comment on our site you may opt-in to saving your name, email address and website in cookies. These are for your convenience so that you do not have to fill in your details again when you leave another comment. These cookies will last for one year. If you visit our login page, we will set a temporary cookie to determine if your browser accepts cookies. This cookie contains no personal data and is discarded when you close your browser. When you log in, we will also set up several cookies to save your login information and your screen display choices. Login cookies last for two days, and screen options cookies last for a year. If you select "Remember Me", your login will persist for two weeks. If you log out of your account, the login cookies will be removed. If you edit or publish an article, an additional cookie will be saved in your browser. This cookie includes no personal data and simply indicates the post ID of the article you just edited. It expires after 1 day.

Embedded content from other websites

Suggested text: Articles on this site may include embedded content (e.g. videos, images, articles, etc.). Embedded content from other websites behaves in the exact same way as if the visitor has visited the other website. These websites may collect data about you, use cookies, embed additional third-party tracking, and monitor your interaction with that embedded content, including tracking your interaction with the embedded content if you have an account and are logged in to that website.

Who we share your data with

Suggested text: If you request a password reset, your IP address will be included in the reset email.

How long we retain your data

Suggested text: If you leave a comment, the comment and its metadata are retained indefinitely. This is so we can recognize and approve any follow-up comments automatically instead of holding them in a moderation queue. For users that register on our website (if any), we also store the personal information they provide in their user profile. All users can see, edit, or delete their personal information at any time (except they cannot change their username). Website administrators can also see and edit that information.

What rights you have over your data

Suggested text: If you have an account on this site, or have left comments, you can request to receive an exported file of the personal data we hold about you, including any data you have provided to us. You can also request that we erase any personal data we hold about you. This does not include any data we are obliged to keep for administrative, legal, or security purposes.

Where your data is sent

Suggested text: Visitor comments may be checked through an automated spam detection service.
Save settings
Cookies settings