EL MÓN DELS JOCS

Filtra per preu

Productes

Show value(s)

Visita’ns a la nostra botiga

Mostra 1–48 de 1776 resultats

  CATAN EN CATALÀ

  SKU: BGCAT Categoria:
  45,00 
  Els colons de Catan és un joc de taula per a tota la família que s’ha convertit en un fenomen mundial. Des de la seva aparició a Alemanya ha venut més que molts dels jocs més tradicionals.

   

  Es tracta d’un joc que uneix l’estratègia, l’astúcia i la capacitat per negociar en el qual els jugadors tracten de colonitzar una illa, Catan, rica en recursos naturals. Construint pobles, establint rutes comercials, etc…

   

  Colons de Catan ha venut més de 2 milions d’exemplars a Europa i Amèrica. Per si això no fos bastant, ha estat guardonat a Alemanya i Estats Units com a Joc de l’Any.
   
  Aquest joc és en català. També disponible en castellà (ref. BGCATAN)
 • CATAN EN CATALÀ

  45,00 
  Detalls
 • BINDING OF ISAAC.LA CAJA DE COLECCIONISTA DEFINITIVA

  SKU: SDGBINISA034 Categoria:
  129,95 

  Binding of Isaac. La Caixa de Col·leccionista Definitiva inclou tot el material publicat pels veritables fans del joc: la segona edició del joc base, l’expansió Four Souls+, l’expansió Rèquiem i els components Deluxe. Amb la Caixa de Col·leccionista Definitiva podràs jugar al mode normal, en solitari i en cooperatiu.

  La llista de personatges és més gran que mai i podreu explorar les noves sales que incorporen modificadors globals a la partida, i els jugadors seran maleïts o beneïts amb poderosos efectes mentre lluiten per sobreviure. Però no tot és pessimisme, els enemics encantats es convertiran en amics mentre els jugadors competeixen per ser els primers a aconseguir quatre ànimes.

  Components

  240+ cartes de l’expansió Requiem
  300+ cartes de la 2a edició de Binding of Isaac
  90+ cartes de l’expansió Four Souls+
  100 penics
  10 nickels
  Daus personalitzats
  1 bossa
  15 fitxes de cor
  15 fitxes de llàgrimes

  Edat:+14
  Jugadors:1-4
  Durada:30-60 minuts

 • BINDING OF ISAAC.LA CAJA DE COLECCIONISTA DEFINITIVA

  129,95 
  Detalls
 • THE MIND

  SKU: NU0001 Categoria:
  15,00 

  Nominat a l’Spiel des Jahres 2018 i guanyador de l’As d’Or a el millor joc a França,

  The Mind és més que un simple joc …és un joc inclassificable … simplement, ¡heu de provar-ho!

  És un experiment, un viatge, un joc senzill que us farà descobrir la sorprenent experiència de l’esperit d’equip. Haureu de superar tots els nivells jugant les cartes en ordre per guanyar la partida, però no podreu posar-vos d’acord, ni intercanviar informació.

  Increïble, però funciona: sempre que uniu les vostres ments …

  EDAT: + 8 anys

  JUGADORS: 2-4

  DURADA: 20 minuts

  • COMPONENTS DEL JOC: 100 cartes amb números (1-100), 12 cartes de nivell, 5 cartes de vida, 3 cartes d’estrella ninja, reglament
 • THE MIND

  15,00 
  Detalls
 • EXPANSION SPEED COLORS(Nº1)

  4,95 
  Detalls
 • DOODLE DICE

  SKU: G370121 Categoria:
  11,00 

  Tria una carta, tira els daus i fes amb ells el dibuix per guanyar la carta Només tens 3 llançaments per aconseguir completar la figura! Doodle Dice és un joc de taula l’objectiu és ser el primer jugador a aconseguir una carta de cadascun dels 6 colors. Però no és tan fàcil com sembla ni tot depèn de tu, perquè els teus oponents podran bloquejar-torn o treure’t una de les teves cartes per guanyar. És ideal per jugar en família o amb amics. El pots portar de viatge o gaudir-lo en qualsevol moment ja que és un joc ràpid, senzill de jugar i molt divertit Aconsegueix una carta de cada color i guanyaràs!

  EDAT: + 6 ANYS

  JUGADORS: 2-6

  DURADA DE LA PARTIDA: 20-30 MIN.

  CONTINGUT DEL JOC: 6 daus, gobelet, 65 cartes i instruccions.

 • DOODLE DICE

  11,00 
  Detalls
 • TERRAFORMING MARS

  SKU: MG167791 Categoria:
  55,00 

  «¡La transformació del planeta vermell ha començat!»

  L’any 2400, la humanitat comença a terraformar el planeta Mart. Corporacions gegantines, patrocinades pel govern mundial de la Terra, comencen enormes projectes per elevar la temperatura, els nivells d’oxigen i la cobertura del planeta per oceans perquè el medi ambient sigui habitable. Segons avanci la terraformació, més i més persones migraran des de la Terra per viure al planeta vermell. Controla una corporació, juga cartes de projecte, augmenta la teva producció, col·loca les teves ciutats i àrees verdes sobre el mapa i lluita per les fites i les recompenses. Liderarà la teva corporació el camí cap a una nova era de la humanitat?

  A Terraforming Mars, els jugadors desenvolupen el rol d’una corporació amb un perfil determinat i treballen junts en el procés de terraformació, però competeixen per obtenir els punts de victòria que atorguen no només les contribucions a Mart, sinó també les millores de la infraestructura humana. a través del sistema solar. Al començament de cada ronda (anomenades «generacions»), adquiriran cartes de projecte úniques (d’un mall amb més de 200), mitjançant les quals podran fer accions molt variades: des d’introduir noves espècies de vida vegetal o animal, fins a llançar asteroides a la superfície marciana, construir ciutats o minar les llunes de Júpiter per extreure valuosos recursos (acer, titani, energia.). Els Projectes Estàndard també permeten als jugadors terraformar Mart independentment dels projectes que s’adquireixin.

  Quan els paràmetres globals (temperatura, oxigen i oceans) hagin assolit el nivell necessari, la terraformació haurà acabat i la partida acabarà en finalitzar aquesta generació. Després de comptabilitzar els punts de victòria, el jugador amb un valor de terraformació més alt serà la corporació guanyadora!

  EDAT:+ 12 A.
  JUGADORS;1-5
  DURADA DE LA PARTIDA: 90-120 MINUTS
  CONTINGUT:1 manual de regles
  1 tauler de joc
  5 taulers de jugador
  17 cartes de corporació
  208 cartes de projecte
  8 cartes de referència
  200 marcadors de jugador de 5 colors
  200 marcadors de recurs en color or, plata i coure
  3 marcadors de tauler
  9 llosetes d’oceà
  60 llosetes de bosc/ciutat
  11 llosetes especials
  1 fitxa de jugador inicial

 • TERRAFORMING MARS

  55,00 
  Detalls
 • INCURSOR IMPERIAL(X-Wing 1Edition)(Star Wars)

  70,00 
  Detalls
 • LOVE LETTER BRIDGERTON

  SKU: ZLL05ES Categories: ,
  15,00 

  Estimats lectors, l’alta societat britànica és un formiguer de xafarderies i la reina està ansiosa per descobrir la veritable identitat de l’esmunyedissa i intrigant lady Whistledown. A Love Letter: Els Bridgerton emprendreu la tasca de revelar el secret que envolta aquesta misteriosa dama i, mentrestant, obtindreu diamants i cridareu l’atenció de la reina.

  CONTINGUT
  22 cartes de Personatge . 6 cartes de referència . 13 fitxes de Diamant . 1 fullet de regles . 1 bossa de vellut.

  Edat:+10

  Durada: 20 minutos

  Jugadors:2 a 6

 • LOVE LETTER BRIDGERTON

  15,00 
  Detalls
 • SHERLOCK HOLMES:LOS IRREGULARES DE BAKER STREET

  SKU: SCSHIR01ES Categories: ,
  43,00 

  Sherlock Holmes Detective assessor és un joc cooperatiu en què els jugadors intenten resoldre misteris, casos interrogant sospitosos, consultant diaris i recorrent els carrers a la recerca de pistes. Els jugadors es posaran a la pell dels Irregulars, un grup de nens de Londres que ajuden el detectiu més famós de tots els temps en les seves investigacions. Un cop hàgiu completat la vostra investigació, comparareu les vostres habilitats detectivesques amb les del gran mestre, Sherlock Holmes.

  10 Nous casos

  Per primera vegada en molt de temps, es llancen deu nous casos per al sistema de joc de Sherlock Holmes Detectiu assessor. Aquests casos han estat dissenyats per un autor anglès amb un profund coneixement tant literari com lúdic de Sherlock Holmes i ofereixen una àmplia gamma de desafiaments de recerca tant per a principiants com per a veterans.

  Nous mecanismes narratius

  Aquesta caixa presenta un sistema dissenyat per facilitar el seguiment del progrés dels jugadors durant un cas i desenvolupar un arc narratiu sobre els irregulars de Baker Street.

  CONTINGUT
  1 mapa de Londres, 10 Quaderns de cas, 10 diaris, 1 guia de Londres i 1 llibre de regles.

  NOTES
  Els Irregulars de Baker Street és un joc independent.
  EDAT:+14
  JUGADORS:1-8
  DURADA:90 min

 • SHERLOCK HOLMES:LOS IRREGULARES DE BAKER STREET

  43,00 
  Detalls
 • SHERLOCK HOLMES:CARLTON HOUSE & QUEEN’S PARK

  SKU: SCSHCA01ES Categories: ,
  45,00 

  Sherlock Holmes Detectiu Assessor «Carlton House i Queen’s Park» et submergeix en els crims i les intrigues del Londres victorià. Amb l’ajuda de diversos diaris i d’una guia i un plànol de Londres, el teu equip i tu haureu d’investigar cada cas per resoldre’l, i intentar superar el més famós dels detectius.

  Carlton House
  Els carrers de Londres deixaran de ser l’únic escenari de les investigacions. Travessa les portes d’aquesta famosa mansió i intenta resoldre cinc casos enigmàtics.

  El rastre enrevessat i El rescat del diable
  Dos intricats entreactes, aliens a Carlton House, que posaran a prova els teus dots detectivesca!

  Queen’s Park
  T’esperen tres dies de recerca al frondós entorn d’aquest famós parc de Londres. Aquests casos els ho posaran difícil fins i tot als jugadors més avesats!

  CONTINGUT
  1 pla de Londres, 3 plànols addicionals, 1 sobre amb 12 pistes, 10 quaderns de casos, 10 diaris, 1 guia de Londres i 1 llibre de regles.

  NOTES
  Aquesta caixa conte 10 casos, i és un joc independent
  EDAT:+12
  JUGADORS:1-8
  DURADA:90min

 • SHERLOCK HOLMES:CARLTON HOUSE & QUEEN’S PARK

  45,00 
  Detalls
 • SCHNIP BOX

  SKU: SCHNIPBOX Categoria:
  45,00 

  JOC DOS EN UN.

  JOC AMB FITXES I ESCALA DE PUNTS:
  Cada jugador rep 4 fitxes del mateix color. Després els jugadors per torns disparen les 4 fitxes en direcció als forats de puntuació (col·loqueu les fitxes davant del disparador i estireu-lo cap enrere). Després que cada jugador hagi disparat 4 boles es compten els punts amb un màxim de 20. D’aquesta manera es determina el golejador més gran. Si un jugador no pot ficar la fitxa en un dels forats de puntuació, ha de deixar la fitxa i quedar-se sense punts. Si hi hagués una fitxa a prop de l’entrada d’un forat de puntuació i una altra fitxa la fiqués a dins, el propietari de la primera fitxa es quedaria amb els punts. Col·locant la fitxa de diferents maneres davant del disparador es determinen els diferents camins que pot agafar la fitxa.

  MARCANT GOLS:
  Col·locar el tauler amb les porteries sota els forats de puntuació. Ara els jugadors per torns disparen cap a les porteries amb les boles de fusta. A cada torn el jugador rep les 4 boles (es col·loquen les boles davant del disparador i es tira cap enrere). Cada jugador anota els seus gols per torn. Després que cada jugador compta els seus gols, el guanyador és el que més hagi marcat.
  Edat:+4
  Jugadors:1-4
  Continguts: 16 fitxes (4 de cada color, blau, verd, marró i vermell.), 4 boles de fusta, 1 caixa de fusta amb un disparador de fusta i 1 taulell amb 3 porteries.

 • SCHNIP BOX

  45,00 
  Detalls
 • RAVNICA REMASTERED DRAFT BOOSTER(Magic)English

  7,00 
  Detalls
 • HEROQUEST:TORMENTO DE LA REINA DE LOS ESPIRITUS

  SKU: G0053SG0 Categories: ,
  35,00 

  Descobreix una misteriosa història al món dels esperits i rescata el regne del mal. En aquesta expansió HeroQuest: El turment de la Reina dels Esperits, torna a la rica història del joc de taula HeroQuest i embarca’t en 14 emocionants missions. La sàvia Elfa Silvana, brillant endevina i aliada de Mentor, ha estat experimentant visions d’esperits que envolten el seu estimat difunt aprenent, Nelath, un Parlador d’Esperits assassinat per Zargon. Jugant com un dels valents herois de HeroQuest, has de viatjar a Wyvern Keep i posar fi a qualsevol complot que hagi pertorbat el somni etern de Nelath, abans que li sobrevingui un destí pitjor que la mort.

  Edat:+14
  Jugadors:2-5

 • HEROQUEST:TORMENTO DE LA REINA DE LOS ESPIRITUS

  35,00 
  Detalls
 • BANG! LEGENDS

  SKU: EEDVBA11 Categories: ,
  18,00 

  Legends és una expansió del joc de cartes Bang! (el qual es necessita com a joc base) amb què podràs augmentar la teva fama i millorar les teves habilitats.

  Contingut:
  cartes de Personatges
  16 cartes de Hazaña
  35 fitxes de Fama
  Instruccions

  Edat:+8
  Jugadors:4-7
  Durada:3040min

 • BANG! LEGENDS

  18,00 
  Detalls
 • RAVNICA CLUEDO EDITION(Magic)-English

  SKU: MGRCEENU Categoria:
  69,00 

  Una altra de les novetats de la col·lecció de Magic the Gathering, és el Ravnica: Cluedo edition. Com ja ho diu el títol és un producte inspirat en el tradicional joc del Cluedo. El que cal fer és reunir proves per trobar l’assassí, l’arma i l’escena del crim. Per guanyar tenim dues opcions resoldre el misteri abans que ningú o en cas contrari ser l’últim detectiu dret.

  Aquest producte es pot jugar una vegada i una altra: només cal barrejar 2 sobres de Ravnica: Cluedo Edition i posar-se mans a l’obra. Per començar un joc nou, només has de conservar el teu baralla, remenar les cartes de proves i tornar a endinsar-te en el cas!

  Contingut del Ravnica: Cluedo edition
  8 sobres de Ravnica: Cluedo Edition.
  21 cartes de proves amb personatges, armes i sales inspirats a Cluedo.
  1 de 10 possibles Shock lands foil amb il·lustracions noves.
  4 pantalles per amagar informació.
  1 quadern de recerca.
  1 sobre de cas tancat.
  1 caixa guardacartes.
  Idioma: Anglès.

 • RAVNICA CLUEDO EDITION(Magic)-English

  69,00 
  Detalls
 • IXALAN SOBRE DRAFTx1unitat(Castellano)

  5,00 
  Detalls
 • OPERACION GRANJA

  SKU: FL33578 Categories: ,
  17,00 

  Operación granja és un joc de tauler on els més petits es divertiran fent operacions matemàtiques. És un joc de mecànica roll and write molt divertit on els jugadors combinen dues pedres misterioses, dos daus de deu cares, amb els quals podran obtenir diners o recursos per a la granja. Disposa d’un “nivell fàcil” on només es realitzen sumes i restes per aconseguir monedes, i un “nivell avançat” on els jugadors realitzen multiplicacions amb els daus i aconsegueixen monedes per a la granja. Gaudeix amb les esmaixades!

  Edat:+6

  Durada: 20 minuts

 • OPERACION GRANJA

  17,00 
  Detalls
 • DIEZ LADRONES

  SKU: FL32573 Categoria:
  13,50 

  Sonen les alarmes la banda Numeri ha tornat a robar al centre comercial. Sou els únics testimonis del robatori, així que el policia Zumm us demana que identifiqueu el lladre entre tots els sospitosos. Sigues el primer participant a aconseguir 6 cartes de pista amb lupes de colors diferents per guanyar el joc. A "Diez ladrones" els jugadors hauran d’atrapar els lladres (els números del 0 al 10) gràcies a l’ajuda de les cartes de pista. Es tracta d’un joc de rapidesa basat en els números complementaris del 10. És ideal per treballar el càlcul mental, molt útil per utilitzar-lo amb la metodologia ABN als primers cursos d’Educació a Primària.

 • DIEZ LADRONES

  13,50 
  Detalls
 • DOBBLE ASTERIX

  SKU: DOBAST07ES Categoria:
  17,00 

  Nova edició del clàssic joc de cartes, ara ambientat al món d’Astèrix. Fixa’t bé en els símbols i descobreix quin és el que es repeteix a cada carta. Rapidesa i bona vista per vèncer els teus rivals.

 • DOBBLE ASTERIX

  17,00 
  Detalls
 • DIXIT DISNEY

  SKU: DIXITDIS01 Categories: ,
  35,00 

  Dixit, es creua amb l’univers Disney!
  Un nou Dixit independent amb 84 noves cartes meravelloses, basat en les famoses pel·lícules de Disney i Pixar, des de Blancaneu a Red.
  Les mateixes regles de Dixit amb nou material, de 3 a 6 jugadors, amb tauler, fitxes de votacions, fitxes de fusta… Tot recobert amb la màgia de Disney!

  Edat:+8

  Durada:30 minuts

 • DIXIT DISNEY

  35,00 
  Detalls
 • SPEEDY ANTS

  SKU: HT0003 Categoria:
  13,95 

  Quina activitat hi ha al formiguer!
  Com ser el primer a trobar la formiga amb el número correcte? Sembla fàcil, però la situació a la taula de joc anirà canviant!
  Es necessita bon ull i una reacció ràpida, però també una mica d’aritmètica. Perquè les cartes ja guanyades expliquen…
  Un senzill joc amb un gir matemàtic per a formigues de totes les edats!

  EDAT: + 8 ANYS

  JUGADORS: 2-6

  DURADA DE LA PARTIDA: 20 MINUTS

  CONTINGUT DEL JOC: 39 cartes de formiguer, 36 cartes de formiga i reglament

  MIDA CAIXA: 12,3 x 12,8X4,1cm

  PES: 400 g

 • SPEEDY ANTS

  13,95 
  Detalls
 • NONINU

  SKU: A0067 Categoria:
  14,00 

  A veure, està escrit blau però en color groc… Què passa aquí?
  En aquest joc competitiu els jugadors corren per aconseguir una seqüència de cartes que no concordin entre si. Sembla fàcil, però pot ser tot un desafiament…
  Noninú es basa en el test de Stroop, una de les proves de psicologia més famoses. Estudia la relació entre la velocitat de processament i les funcions executives, centrant-se a les regions del cervell involucrades en la planificació, la presa de decisions i la multitasca. en altres paraules, jugar a Noninú millora la velocitat de processament del teu cervell!
  NO repeteixis color
  NI color imprès
  Nombre tampoc
  .
  EDAT: + 8 ANYS

  JUGADORS: 2-6

  DURADA DE LA PARTIDA: 20 MINUTS

  CONTINGUT DEL JOC: 80 cartes, 30 cartes de punts i
  reglamen
  t
  MIDA CAIXA: 12,3 x 9,6 x 3,2 cm

  PES: 400 g

 • NONINU

  14,00 
  Detalls
 • ARMADILLO

  SKU: A0065 Categoria:
  12,95 

  Tria bé els teus daus i deixa que rodin ¡quaalarmadillos! Utilitza la teva pròpia tirada o la dels altres per desfer-te de les teves cartes. Salva el resultat usant les fitxes. Qui rodarà més ràpid per guanyar? Un animat joc de daus i cartes (no només) per a amants dels armadillos.
  EDAT: + 8 ANYS
  NOMBRE DE JUGADORS: 2-6
  TEMPS DE LA PARTIDA: 20 MINUTS
  CONTINGUT: 60 cartes, 36 fitxes, 6 daus i Reglament

 • ARMADILLO

  12,95 
  Detalls
 • LLIBRE MUSEU FOURNIER

  SKU: 06272 Categoria:
  250,00 

  1982-1988 Heraclio Fournier, Vitoria Fot. e il. en b/n y en col. 344, 112 pg. 28×21 cm. Enc. guaflex c/sobr. i petaca.

 • LLIBRE MUSEU FOURNIER

  250,00 
  Detalls
 • ASESINATOS EN LA MANSION KARLOV SOBRES

  5,00 
  Detalls
 • MINI FAMILY

  SKU: TT05101 Categoria:
  9,95 
 • MINI FAMILY

  9,95 
  Detalls
 • MURDERS KARLOV MANOR SOBRE(English)

  5,00 
  Detalls
 • ASESINATOS EN LA MANSION KARLOV PACK PRESENTACION(Magic)

  30,00 
  Detalls
 • MURDERS KARLOV MANOR COMMANDER(English)

  49,00 
  Detalls
 • MURDERS KARLOV MANOR BUNDLE(English)

  55,00 
  Detalls
 • CARCASSONNE:MINIEXPANSIONES REUNIDAS

  SKU: BGCARERPS Categoria:
  20,00 

  Amplia la teva col·lecció de Carcassonne i dona-li un toc germànic amb aquest set de miniexpansions! Es tracta de 4 mòduls nous per al joc bàsic: els mercats de Leipzig, monestirs d’Alemanya, les catedrals d’Alemanya i els peatges. Nous components que faran un gir tàctic al clàssic títol de col·locació de llosetes.

  La miniexpansió Els mercats de Leipzig afegeix 4 noves peces de territori dobles que substitueixen la lloseta inicial. Les peces es col·loquen juntes i mostra la ciutat de Leipzig amb 4 camins que surten dels seus 4 barris. Quan un jugador completi qualsevol dels camins que arriben a la ciutat, pot renunciar a sumar els punts per aquest camí i enviar el seu seguidor a un dels barris, que atorgarà punts extra al final de la partida. Al barri dels carretillers, cada camí completat donarà al jugador un punt extra per cada lloseta de camí; al barri dels orfebres, cada ciutat atorgarà 3 punts extra per cada escut; al barri dels enquadernadors, cada claustre completat reportarà 4 punts extra; i el barri dels adobers bonificarà amb 2 punts extra cada granja que tingui un cobert, pocilga o mas.

  D’altra banda, el mòdul Els peatges incorpora una lloseta de peatge per a cada jugador i noves peces de territori amb petits grups de viatgers. Durant la partida, si un jugador no col·loca un seguidor sobre la lloseta que ha incorporat a la zona de joc pot fer servir la seva fitxa de peatge sobre una cruïlla de camins. Quan aquest camí s’hagi completat, el jugador que hagi col·locat el peatge també ha de sumar punts de bonificació. En cas que hi hagi grups de viatgers a les llosetes del camí, el valor del peatge augmenta, així com la bonificació que rebran els jugadors.

  Per acabar, els monestirs i catedrals alemanyes afegeixen 12 edificis eclesiàstics reals i coneguts. Les catedrals tenen camins, de manera que el jugador pot triar si fa servir un dels seus seguidors com a arquebisbe o el col·loca com a lladre en el camí. Els arquebisbes, en comptes de puntuar com els monjos dels monestirs, puntuen per les llosetes de camí completades al voltant de la catedral. D’altra banda, els monestirs de l’expansió monestirs alemanys, pot triar col·locar un seguidor com un monjo normal o com un abat. En cas de triar l’abat, el monestir no puntuarà fins al final de la partida. Per l’abat, el jugador rebrà 1 punt per cada fitxa adjacent en línia recta (vertical o horitzontalment) des del monestir. Qualsevol buit en una de les files adjacents al monestir interromp la puntuació en aquesta fila.

  Aquesta expansió no pot faltar a la teva col·lecció si ets un fanàtic del clàssic de Klaus-Jürgen Wrede. Només afegint unes poques regles extres, disposes de 4 mòduls que pots combinar com vulguis amb el joc base i amb qualsevol de les múltiples expansions. Dona’ls un toc germànic a les teves partides de Carcassonne i fes-te amb la victòria!

 • CARCASSONNE:MINIEXPANSIONES REUNIDAS

  20,00 
  Detalls
 • MLEM AGENCIA ESPACIAL

  SKU: REMLE01ES Categoria:
  30,00 

  MLEM Agència Espacial és un joc de tauler familiar on assumeixes el control de la comandància d’una expedició estel·lar. Però no ets un alt càrrec qualsevol, al contrari, ets algú molt especial, ja que els teus astronautes són…gats! Aquests intrèpids i tossuts astronautes ja fa molt que es van apoderar de la Terra i ara desitgen conquerir tot l’univers. Tot i això, la seva imprudència provocarà més d’un desastre.
  Edat:+8
  Durada:30-60min.
  Jugadors:2-5

 • MLEM AGENCIA ESPACIAL

  30,00 
  Detalls
 • BLACK 50 STANDARD JUST SLEEVES

  2,50 
  Detalls
 • AURORA RPG DICE SET(7pcs)

  SKU: GGS50016ML Categoria:
  15,00 
 • AURORA RPG DICE SET(7pcs)

  15,00 
  Detalls
 • MOON RPG DICE SET(7pcs.)

  SKU: GGS50014ML Categoria:
  15,00 
 • MOON RPG DICE SET(7pcs.)

  15,00 
  Detalls
 • NEPTUNE RPG DICE SET(7pcs.)

  SKU: GGS50013ML Categoria:
  15,00 
 • NEPTUNE RPG DICE SET(7pcs.)

  15,00 
  Detalls
 • HEROQUEST:LA PROFECIA DE TELOR

  SKU: G0052SG0 Categoria:
  35,00 

  La infame màgia del Terror ha deixat el Loretome gairebé il·legible, i les seves pàgines només revelen un nom: Melar. Tot i que el mag Melar va desaparèixer fa molt de temps deixant la seva torre en ruïnes i els seus estudis inacabats, se sap que havia estat experimentant amb màgia prohibida que sobrepassava la seva capacitat.
  Per desgràcia, després de la seva desaparició, l’únic que en va quedar va ser el Talismà de la Saviesa. Devia passar-se per alt una cosa important quan el Loretome ha resultat danyat d’aquesta manera…

  Jugant com un dels valerosos Herois d’HeroQuest, hauràs d’entrar al laberint de Melar i acabar amb les terribles intrigues que el malvat mag ha posat en marxa.

  Les runes del Loretome muten i varien en funció d’un destí desconegut.

  Misterioses forces arcanes interfereixen amb la màgia de Mentor en aquesta emocionant expansió d’HeroQuest. Torna al món d’HeroQuest i completa 13 missions plenes d’acció per descobrir els secrets del Talismà de la Saviesa i la profecia de Telor!

  Inclou a l’Heroïna Feiticeira i figures de Monstres i daus de color taronja intens.
  Edat:+14
  Durada 60min.
  Jugadors:2-5

 • HEROQUEST:LA PROFECIA DE TELOR

  35,00 
  Detalls
 • DECK BOX 100+BLACK

  SKU: GGS25032ML Categoria:
  3,00 
 • DECK BOX 100+BLACK

  3,00 
  Detalls
 • SHERLOCK HOLMES:LOS CRIMENES DEL TAMESIS

  SKU: EESCSH01 Categoria:
  45,00 

  Els crims del Tàmesi i altres casos Resol deu misteris al Londres victorià! La…
  Sherlock Holmes Detective Assessor és un joc cooperatiu, on els jugadors intenten resoldre casos misteriosos interrogant sospitosos, consultant diaris i recorrent els carrers a la recerca d’indicis. Un cop hagis completat la teva investigació, compararàs les teves habilitats detectivesques amb les del propi mestre de detectius: Sherlock Holmes.

  Els crims del Tàmesi i altres casos Resol deu misteris al Londres victorià! La maledicció de la mòmia, Els crims del Tàmesi, Els misteris de Londres, Els quadres robats… Misteriosos casos sotmesos a la ment del més il·lustre dels detectius: Sherlock Holmes!

  Equipat amb un exemplar del Times, un plànol de Londres, una guia de Londres i, sobretot, de la teva lògica, recorreràs els carrers de Londres per resoldre els crims més negligibles. Aniràs a estudiar les escenes del crim? Visitaràs l’inspector Lestrade? La decisió és a les teves mans i cada pista t’acostarà una mica més a la veritat.
  Edat:+12
  Durada 90min.
  Jugadors:1-8

 • SHERLOCK HOLMES:LOS CRIMENES DEL TAMESIS

  45,00 
  Detalls
 • RED 50 STANDARD JUST SLEEVES

  2,50 
  Detalls
 • TOXIC STONES RPG DICE SET(7pcs.)Glow In The Dark

  17,00 
  Detalls
 • ICY CRUMBS RPG DICE SET(7pcs.)Glow In The Dark

  17,00 
  Detalls
 • NEBULA RPG DICE SET (7pcs.)

  SKU: GGS50017ML Categoria:
  15,00 
 • NEBULA RPG DICE SET (7pcs.)

  15,00 
  Detalls
 • MARS RPG DICE SET(7pcs.)

  SKU: GGS50015ML Categoria:
  15,00 
 • MARS RPG DICE SET(7pcs.)

  15,00 
  Detalls
 • WELCOME EDICION COLECCIONISTA

  39,95 
  Detalls
 • MALETA ALUMINI NEGRA 300 FITXES 11,5GRS.

  129,00 
  Detalls
 • BACKGAMON BLACK SERIES

  33,00 
  Detalls
 • TAROT DE MARSEILLE

  SKU: N23388 Categoria:
  20,00 
 • TAROT DE MARSEILLE

  20,00 
  Detalls